КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 244
  • 666
  •   1
Отговори
# 585
според мен главната причина човек да сподели нещо толкова лично като този опит за блудство е за да събуди съжаление у хората  Peace
В смисъл,че едно е да споделиш с някой близък роднина или приятел-такова нещо,ако го държиш в себе си ще те "изяжда" всеки ден.Обаче да го споделиш с редакторите на дадено предаване и с толкова много непознати хора за мен е странно и непонятно  Peace Щом е била готова да каже нещо толкова  интимно за да влезе в предаването(гарнирано с шамара за главния редактор),това ми говори,че не би се спряла пред нищо и би смачкала всеки по пътя си и изобщо не е толкова мила и наивна за колкото се представя  Wink

# 586
според мен главната причина човек да сподели нещо толкова лично като този опит за блудство е за да събуди съжаление у хората  Peace
В смисъл,че едно е да споделиш с някой близък роднина или приятел-такова нещо,ако го държиш в себе си ще те "изяжда" всеки ден.Обаче да го споделиш с редакторите на дадено предаване и с толкова много непознати хора за мен е странно и непонятно  Peace Щом е била готова да каже нещо толкова  интимно за да влезе в предаването(гарнирано с шамара за главния редактор),това ми говори,че не би се спряла пред нищо и би смачкала всеки по пътя си и изобщо не е толкова мила и наивна за колкото се представя  Wink

На същото мнение съм.

# 587
Всеки в живота си е преживял драми, но не всеки ги развява като знаме, търсейки някаква конкретна реакция в хората (съжаление).
Щях да приема, ако, като толкова иска да говори за тази драма, разкаже ВЕДНЪЖ какво се е случило, защо се е случило и най-вече как се справила с проблема/насилника/последствията. Това бих приела като споделяне с цел повече момичета, които са го преживели да знаят, че не са сами, както и тези, които не са се сблъсквали с подобно насилие да знаят как да се предпазят или да познаят потенциална заплаха... Така го приемам и насърчавам да се говори. Но аз такъв разговор не съм чула досега, ако е имало, съм го пропуснала, но пък чувам всеки ден "аз какво съм преживяла, аз колко съм изстрадала", за мен това е призив за съжаление на човек приел ролята на жертва и не ми е приятен, не го приемам, не понасям мрънкалници. Вероятно бих я сдъвкала, ако е в обкръжението ми.

И не на последно място, момичето е безкрайно упорито на принципа както водата дълбае в камъка, такова ми е впечатлението. За мен остава загадка чистосърдечно ли се държи или всичко е добре заучена поза. Не съм гледала майка й, спомена се тук, трябва да потърся. Thinking

# 588
То това е най-голямата въпросителна при нея аз и вчера го казах. Снимките в фейсбук, различното й поведение и лицево изражение на кастинга, когато заби шамара и в това "съблечи си късмета" и във вчерашният запис, когато се кара с Любо не са толкова странни колкото това. Неуместни са паралелите с Къци Вапцаров понеже гледам, че някои тръгнаха да сравняват неговият случай с този на Величка. Тогава той беше жертва, но не беше искан/търсен от него ефект, а просто в един момент така се получи понеже случи на олигофрени като Юлиян, Златка и особено свинчугата Фънки, които го гавреха и за най дребното нещо като ядене на ядки и йогата. Жертви винаги има в дадено общество било то и изкуствено създадено като в ББ и Къртицата въпроса е дали ти е удобно да си такава и го изтъкваш постоянно оправдавайки всяко твое действие поставено под някаква критика. И докато критиката на Любо е обективна далеч не беше такава глупостите излезли от устите на Фънки, Юлиян и Блатка-географията. Къци не искаше да е жертва той беше принуден да стане такава в даден момент докато това поведение при Величка го има още от началото на предаването.

# 589
zlobi, какво значение има кога е било блудството? Или смяташ, че видиш ли тя преди е била предизвикателна и си го е изпросила? Един такъв акт съм сигурна, че може много да промени човек, това е гнусно и гадно действие спрямо физическото и психическо състояние на човека.

Въобще нямам предвид това . Това блудство дали е факт или не , въобще Ние знаем ли го от друг източник освен от Велислава  . Извинявам се ако съм пропуснала и е било потвърдено и от друг източник . Аз за себе си съм сигурна ,че нищо от това което прави не е случайно и е целенасочено .
За един психолог смятам ,че опита със шамара на главния редактор е достатъчна причина този човек да бъде една добра къртица . Да не забравяме и какво казаха доста хора артисти - че е дооооста добра актриса и е с добри артистични заложби. Факт предизвиква жал в доста хора  Mr. Green

# 590
Коя зодия е Велислава? Водолейската ми природа едва я издържа Simple Smile
Дано не й се сбъдне мечтата за тв водеща!

рак - най-лошата зодия. Познавам ги и в червата

# 591
Какво я обсъждате тази Велислава толкова?
Странна била,глупава била, какви снимки имала, шамар ударила.
От предаването се опитват да ви манипулират, като нон стоп ви навират скандали с Величка,че да почнете малко да я обсъждате по форуми, че да не изглежда страно др. седмица, като си я нагласят за номинирана.
А вниманието ви е отклонено от Къртицата, естествено.

# 592
А всъщност връзката със снимките ми е следната : ако казва че блудството се е случило някога  в детството и , някак си за мен не е логично на 18 години да " супер мацка " , а на 23 някаква "смотла" , каквато го играе в момента . Ако казва ,че се е случило преди една година например - по бих могла да приема ,че може и да се е случило . Аз просто не и вярвам на Велислава - това си е моето мнение . Тя за мен винаги си намира някой , който да обере негативите вместо нея , а тя да си остане , неразбраната , отритнатата и т.н Дори Жени Калканджиева в онзи скандал , по скоро настъпваше Марина и продължи с нея да се захваща ( тогава Велислава горе-доло като че беше приела извинението на Жени) . В скандала с Рут - Спомняте ли си какво каза Рут , че Велислава съжалявала и и се извинила или нещо от сорта беше ). За мен Велислава е като фурнаджийска лопата .

# 593
С цялото ми уважение към Велислава, обаче наистина влиза в ролята на жертва...съзнателно!Със сестра ми са учили в едно училище заедно -Музикалното във Варна и сестра ми казва че, е скрита лимонка, което някак си се свързва с девиза "Нищо не е такова, каквото изглежда!"Колкото и да не ми се иска да призная, Рут беше права.Ако не искаш да те възприемат, като жертва защо ще разказваш такова нещо, достойно за съжаление?!Не виждам какво толкова и е тежко, като опита е бил неуспешен.Да, гадно е, но не може да се вайкаш цял живот!Моята сестра беше изнасилена не го пожелавам на никого!!!Но тя успя да се пребори с това, защото е страшно силен човек и НИКОГА не е търсила съжаление, макар че това си е травма за цял живот и живее така сякаш не се е случило!!!Та, Велиславка трябва да спре да си оплаква "крехката" душица навсякъде и да парадира с "болката си", защото не е единствена в света!!!

# 594
Ми то само това остана да обсъждаме участниците. Не виждам какво толкова има да й се търси на тая къртица при положение, че лъжливите опосуми спряха да казват верните отговори на тестовете и пускат жокери дето могат да се тълкуват по сумати начини.  Mr. Green За мен вариантите са 3 айде + Киро 4 ама нито публиката ги номинира нито участниците, а направо си плачат за тест особено Гиби и Икебаната.  Laughing

# 595
  • España
Малко да излезем от минорните тонове- за мен Лафът на сезона е,че Тошко  "ОТРОВИЛ" Кирчо в " погребалната мисия" newsm53
Иначе,ако трябва да си записвам безценните изцепки в ефир на Иван и Андрей ,простоооооо........ Laughing

Питам се,игнорирайки отношението на всички към "кокошата теория" ,дали пък животните в базата по един или друг начин нямат някаква връзка със самоличността на къртицата?   #Crazy

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 16:11 от dyvaromi

# 596
Велислава е абсолютна фурнаджийска лопата. Колкото е емоционална толкова и е нагла и безскрупулна - когато трябва да си постига интересите нищо не може да я спре. Това е човек, който ако има изгода ще предаде приятеля си без да му мигне окото, ще раздели щастливо семейство само защото се е влюбила и т.н. и т.н. като през цялото време ще си намира оправдания за постъпките и хората ще и вярват.  Може да не е много умна и интелигентна, но пък е достатъчно хитра и адаптивна. Няма чувство за срам - курве (от снимките си личи и от излъчването и на тях). За да си постигне целите е готова на грандиозно самоунижение. Същевременно ще унижи друг човек с голяма наслада ако рещи, че тоя е издразнил дори и малко. Но разбира се пред света (пред камерата) никога няма да допусне да изглежда лоша - предпочита да се прави на невинна и стадалница, защото това и гарантира, че една голяма част от хората ще и симпатизират. Знае как да НЕ я мразят хората и е пределно наясно, че това е в нейна полза докато хорското нехаресване само може да и навреди. Тя е изпаднала и се бори със зъби и нокти да се измъкне от блатото в което е затънала. Каквото и да става Велислава няма да се откаже да се бори за интересите си на всяка цена и с всякакви средства.
Ако си що годе с правилни черти и без фрапантни дефекти винаги има начин да си направиш хубави снимки. Но снимките са фалша - това, което всички виждаме на екрана - безлично и грозновато момиче - това е истинската Велислава и няма как да го крие 3 месеца от камерите.

А за къртицата вече си мисля, че още не е избрана. Накрая ще кажат на някой Ти си къртицата, честито

# 597
  • España
Къртицата съм сигурна ,че е "избрана" още в началото! Както и съм сигурна,че реално още не се е активирала!  Peace Ако аз примерно бях такава просто щях да си трая,да си изпълнявам мисиите и...като всеки редови участник да си живея "на воля в базата"!  Mr. Green Тоест -тактиката е "липса на тактика" те и без това сами си се провалят понякога, карат се ,спорят,изживяват се като детективи.... Rolling Eyes И така до финала! smile3521
И в този ред на мисли,предлагам да се концентрираме повече върху "символите" , а не толкова върху "действията на участниците"! Wink

# 598
Здравейте!

От известно време си мисля   newsm78 Колко ли ще е разочарован Тодор ако се окаже,че Кирчо Ефремов е къртицата?

# 599
Аз не смятам,че ще е разочарован  Peace Не вярвам,че в тези предавания приятелствата са истиснки,според мен Тошето просто се лепна за известните,че така е по-удобно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт