Лято слънчево дойде, ЯНУАРЧЕ в мама на топличко расте - ТЕМА 2

• 26 012
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, сладурки  Hug
Мен ме нямаше известно време, понеже ми е много зле по 24 часа  Sick И още продължава  ooooh! Не съм ви чела, но се надявам всички да сте добре и бебитата да се развиват нормално  Hug  Като се пооправя ще съм по-редовна  Hug
Много ви гушкам всичките  Hug

Нели, и аз съм така по цял ден  Sick Ох, дано скоро мине , че направоооо  Banghead

layra  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 16:53 от toridim

# 586
  • софия
layra  искрено съжалявам!
Пожелавам ти скоро да имате успех и всичко да е наред! Praynig Hug

# 587
Момичета, извинявам се, че ви се меся в темичката, аз съм от декемврийките. Искам да кажа, че имам непълна опаковка ФК, която искам да подаря на някоя майка. Аз не мога да я пия, защото повръщам от нея. Не съм купила някаква скъпа или специална, но като седи вкъщи е непотребна, за това, ако има майка в нужда и по възможност да е от Пловдив да ми пише на ЛС.

# 588
  • UK
Някакви хомеопатични имало за повръщане Sick Емил се казвали- таблетки, казаха ми, че помагали доста, смятам утре да си взема и да ги пробвам Crazy

# 589
Коконче ти повръщаш ли?

# 590
Нели- добре, че се разписа.

Лаура- много  Hug и стискам палци следващия път да е прекрасно и вълшебно.

Аз освен болки от време на време и глад през 2 часа, друго нямам. Утре съм на преглед, дано да си е там, да си има сърце и т.н.

Отивам да празнуваме с мама, днес става на 50г.

# 591
HugМомичета върнах се от преглед. Реших се  много по-рано от датата ми (1 юли).

Еми, като му ревнааааах... Crazy baby_neutral Чувам само лекарката как казва, че е нормална бременност с ембрионче и тупкащо сърчице, и аз рева и реваа...

Последните злополучни 7 бременности изобщо не сме стигали до тук. Моля се да си остана с вас до края и да сме пълен пакет.

За сънуването - точно така разбрах, че съм бременна - 1 ден след овулация и евентуалното зачатие. И това някак ме държи да вярвам, че този път ще успеем...

Звезден прах и аз съм от безсимптомните или не знам какво точно съм, защото просто очаквах да лежа като предишната бременност, а аз подскачам. В момента нямам болки в кокалите както беше уикенда, че чак не можех да ходя. Понякога все едно ми се гади, но аз при мойта първа бременност изобщо не съм повръщала до ...7 месец. Та сега ми е странно, усещането е странно и непознато, в действителност не съм повръщала и сега де. Само  Sick

Все пак лекарката ми препоръча да зарежа всичко и да полежа седмица. Изписа ми и някакви чорапи , не съм сигурна защо са, но да ми стягат краката. В събота в аптеката ще ми вземат размера. Предстои също и контролен за тромбофлебията, дано и там са наред нещата , както са със щитовидната.

Толкова бях щастлива днес, че казахме на детето. А много беше гадно понеже си поплаквам в къщи къде от хормони, къде от страх и той пита какво ми е  - а аз - нищо мамо....А детето умно. Не искам обаче да страда както беше декември след последния аборт.

Момичета  Hug Praynigоставаааам.....термин 24 януари. Ако трябва да пиша на лични на Пандичка по-късно ще се отбележа. За Фб не ме пишете , страхувам се някой от познатите ми да не подуши някак.

За сватбата - традиционалисти сме. Моткахме се три години и после набързо се решихме. Организирах сама много романтична сватба на морето за тесен кръг от 60 човека. Бебето стана веднага през медения месец. Все пак препоръчвам ако се колебаете - това е уникален момент за всяка жена.

# 592
Момичетааа, ние тука хванахме малко слънце и съм по разходки и  book на припек, че не се знае кога пак ще има...
Чета ви всички постове, Лаура, няма какво да се каже в твоя случай, подкрепата я имаш и много  Hug от всички!

И аз огладнявам често, но гледам да хапвам плодове - праскови, банани, портокали, тука е силно да кажа, че черешите са череши, но си купих веднъж и се отказах повече да купувам... Бледи подобия на истинските български сочни черешки  newsm45  newsm45  newsm45
О, и пия много айрян и кисело мляко с мед си хапвам, в общи линии това ми е менюто

Добре дошли на новите мами  Hug

Възкресителница, много се радвам за теб, януари ще гушкаш едно  newsm30 живот и здраве, само мисли позитивно и бъди щастлива   bouquet

# 593
  • UK
Коконче ти повръщаш ли?
да, от днес Sick ти как си?

# 594
Добре  съм   днес ми беше редукцията. Повече трябва да лежа . Много ми се яде  Embarassed всичко ми се прияжда ,но лошо не ми става

# 595
Добре  съм   днес ми беше редукцията. Повече трябва да лежа . Много ми се яде  Embarassed всичко ми се прияжда ,но лошо не ми става
newsm45

# 596
Възкресителнице, честито  Hug С теб имаме един термин, дано и двете борбени сърчица продължат да туптят все така силно  Hug
На мен още не ми се  Sick, първата бременност продължи точно месец цялотоповръщане, всяка сътрин, точно в 7.30, като по часовник  Crazy
Аз днес бях малко на кино, много добре ми се отрази...нали си гледаме детето сами, не ми се случва често да се откъсна от нея
Хубава вечер!

# 597
Здравейте! Приемате ли нови мами?

# 598
  • UK

милото, лежи си сега Hug Hug Hug Hug възкресителница  Hug много се радвам Peace лека нощ на всички  Hug

# 599
Здравейте! Приемате ли нови мами?
Е, що за въпрос, разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт