Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 412
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря, гледах отгоре-отгоре, защото не можах да изчета всичко от последния ми пост до тук   bouquet

# 601
На Стеда бебешките дрешки не си отговарят изобщо на етикетите. На малката два гащеризона от 0 до 3 мес не ѝ ставаха изобщо в края на първия месец, а в последствие пък получихме 2-3 якенца и още нещо дето беше с етикет 6 месеца, а тя го носи на годинка и половина. Иначе са много хубави и мекички нещата, за мен само са неоправдано скъпи, но пак бих взела нещичко тяхно. Дано вече са оправили оразмеряването  Peace

Дундичка почивай си повече, тези контракции не са на добре, ако са повече от 10 на ден. Трябва да си лежиш и да се пазиш  Hug

Тези неща за къпане са направени само с цел измъкване на повече пари от родителите, но с първото и аз накупих сума ти такива  Mr. Green После се чудих къде да ги завра, а сега даже не си спомням къде са  newsm78

Мариян ми беше любимо мъжко име на мен, когато установих че на английски звучи точно като Mary-An, което е популярно женско име  Crazy Сега съм в издирване на ново мъжко име  Mr. Green

# 602
  • София
За тези, които искат да прочетат нещо за ваксините, тук има една статия с доста цитирани източници: http://cenov.net/downloads/Vaccine_Facts_To_Consider_bg.pdf

# 603
Добро утро  bouquet
Ей, като сте ги захапали тия имунизации, ми те са си по календар, кво да правим, после ако няма имунизации нито на градина, нито пък е гаранция за нещо и двете страни имат плюсове и минуси. Thinking
Щорите са ми голяма въпросителна, защото тая стая я пече сутрин само, пък и няма да имам кой знае кво време да чистя щори и да лъскам като чистачка baby_neutral
Ето, Петя си мислят лесно имена, пък аз даже буква не съм измислила, накрая ще я кръстя бебе 1, не съм си и мислела, че е толкова трудно да избереш име, ама накрая ще трябва все едно да си харесаме newsm78

Май е време. За заглавия и анкета, че пак ще я изпишем на бързо темата

# 604
 Добро утро пупи!  Laughing

# 605
Добро утро мамита.
Аз днес съм на жк и почти не съм спала както всеки път преди преглед.
За твърдия корем не бих казала , че е безопасно.Аз преди месец бях 3 дена в болница ,именно за това.Нямах болки , но спасението е но-шпа  и много почивка и лежане.
Днес с ММ мислим да разгледаме магазините да проверим дали има модела количка , който си харесахме в интернет, че ако не ни хареса на живо да почвам пак великото разглеждане .
За имунизациите нямам мнение , но ми е интересно вашето.
Относно кошарките ние се спряхме на дървена , защото държим да има чекмеджета и шкафчета.Но моя приятелка ползва сгъваема ,детенцето и е на 2 годинки и тя все още я ползва и е доволна.Нищо и няма .Марката е cangaroo.
Та това се сещам за сега.
До скоро  Simple Smile

# 606
Добро утро Simple Smile
Моят естествен будилник още не е наличен, но затова пък с изкуствения ставам още по-трудноооо smile3507 Той сега се е разперил при баба си - кеф, никой за нищо не го ръчка, не тича с мен по задачки и се оказа, че можел и нормално да яде и да спи, да не се тръшка, да бъде послушен. Поне така, като го гледам по скайпа. И ми става едно такова криво, че там изглежда се чувства по-добре, отколко вкъщи даже... Confused Хем ужасно ми липсва и броя не дните, а часовете до края на седмицата, когато ще си го приберем, хем когато съм изморена и имам много неща, само той липсва... Ама ми е едно такова саклетисано... извинявайте, че ви занимавам Embarassed

За имената и аз установих, че има много имена, които харесвам много, а изведнъж като си представя така да се казва детето ми и нещо не съм никак фен. В момента сме се спряли на едно такова - веднъж обсъждахме и взехме, че стигнахме до него. Малко е странно, също е от имената, които харесвам, но някакси ми е още особено да си представя детето си с това име. Има време, де, ще го мислим още, ако се налага.

За движенията на бебето щях да се включа, че няма такова нещо, че стават по-слаби, защото му се стеснява мястото. Даже напротив, колкото по-голямо става, толкова повече се усеща всяко помръдване - дето се вика, вече и носа си да потърка в стената на матката, ще го усетиш. А пък едно завъртане предизвиква буря в корема Simple Smile Движенията му наистина стават доста по-ограничени, но в никакъв случай по-трудни за усещане  Peace

Твърдият корем не е повод за паника (особено в този етап), но е повод за внимание. Аз ако усетя, че почва да се втвърдява по-честичко - примерно вчера се бях засилила да чистя нещо доста привена и на два пъти в рамките на половин час да кажем ми се втвърди корема - спирам заниманието и хапвам един магнезий, за всеки случай Simple Smile

# 607
Добро утро Simple Smile
да ви питам за болничните.Получавам по принцип смс от банката (Експресбанк) че имам превод на пари.Обаче миналата седмица получих смс от друг номер 1917,което не е номер на ЕБанк че има превод,а всъщност в картата парите ми ги няма newsm78.Случвало ли се е на някой и към банката ли трябва да се обърна.
Връщам се сега да ви чета чене съм чела отдавна...

# 608
  • Gone with the wind
Енитка, Борика обновява системата си в 18ч., т.е ако си опитвала да теглиш пари преди 18 не са били отразени в системата.

# 609
Добро утро и от мен  Hug

Явно не трябва да подминавам втвърдяванията с лека ръка. Благодаря ви за мненията, вече ще се пазя повече  Crazy

За имена аз си имам мой топ 5. Казах го на мъжО и ги хареса уж, но не можем да изберем  още...Аз все пак имам фаворит, но ще чакам таткото също да предложи и да обсъдим. Сега мислим за апартамента, обзавеждане, брак (след 10ина дни ще подписваме, ама съвсем неофициално...едва ли не по домашно ще отидем и вечерта на един ресторант с техните и сестра му  Mr. Green) и името ни е последна грижа.

Anni0422 вчера майка ми ми разказва, че ще сменят дограмата в спалнята си и са поръчали някакви нови щори. От плат и когато се вдигат се събират в някаква като кутийка (ама и аз как го обесних...дано ме разбра). Не се перяли, а от време на време с прахосмукачката се минават отгоре и един влажен парцал. Видяла ги у леля ми и стояли много добре. Не мога да покажа снимка, понеже не съм виждала такива и нямам представа как точно изглеждат.

Днес ще пускам оферта на таткото да ходим на пазар за дребосъчка. Дано се съгласи, че ме сърбят ръцете за нови придобивки...а и вече знам точно какво искам да купим  Mr. Green
Преди час се събудих и пак ми се ляга...голям съм търтей. Пускам пералнята и ще се опъна, какво да се прави   Laughing

# 610
  • Gone with the wind
Дундичка, говориш за щори руло . И ние сме с такива в кухньо-дневната. Моите са мръснобели и не им личи мърсотията (минавам ги чат пат с влажен парцал), но на гърба им се образуваха едни петна - предполагам от конденза (зимата направо се залепват за прозореца на моменти), та карам Боян да ги свали и да ги изперем, но още не се е наканил.
Предполагам, че ако бяха друг цвят нямаше да си личат тези петна, знам ли   newsm78 Чистят се - с парочистачката поизчистих малко от най-долната част на щората, но тя нали върви в едни улеи по стъклото, та няма как да чистя нагоре без да ги сваля

# 611
Добро утро и от мен.
Аз се стягам за училище (в мола  Grinning ) ако разбера нещо за тези стягания и т.н ще ви пиша, че и мен ме тормози този въпрос. А малката ми буба беше полудяла тази нощ - не е мигнала въобще, а покрай ритниците й и аз. За първи път е чак толкова активна и ме поизплаши, дано да е наред!

За ваксините, аз съм ЗА! Аз самата си правя всичко, което счета за уместно и добро (за хепатит, исках ХПВ да направя). Но аз съм малко от "модерните" хора. Каквото улеснение е измислено, аз съм За. Например доста се замислям дали бих прала пелени, като има памперси. Дали бих правила пюренца, като има кухня и т.н. Та и за ваксините - щом го има, аз съм навита да се улесня и да не се притеснявам на всяка болест Simple Smile

# 612
Здравейте,
разтребих вкъщи и сега се наслаждавам на кафето. Ех , няма такъв кеф  Blush
Енитка, дали не е станала грешка.Аз се бях абонирала за тази услуга, но така и един смс не получих.Нищо чудно някой да ги е получавал вместо мен. Ако толкова те тревожи , банките имат инфо телефон, на който като си кажеш някой данни , имат право да т дадат някаква информация .
Ненимира и аз много харесвам името Ния. И аз съм с кратко и да си кажа- много си го харесвам. Даже скоро мрънках на ММ беба така да се казва, ама вече обещахме да е Никол-на баща му  ooooh! Аз си нямах друга работа ми такива неща да обещавам  #2gunfire Много харесвам и Стефания и следващото бебе така ще се казва  Crazy
Браво Дундичка И аз започнах да се замислям за брак.Скоро племенника ме разпитваше, ама как така ще имам бебе , а нямам снимка с бяла рокля като на майка му. Е, ходи обяснявай на 6 годишно сладурче. Опитах, ама той си знае неговото - няма снимка, не може да има бебе  hahaha
 Абе Лулу вместо да си починеш от дребчо и да се възползваш от малкото време за теб, ти само го мислиш. Ами разбира се , че при баба е супер. Аз като гледам мойте родители колко спокойни са станали и как му се връзват на акълана племенника- а за глезенето няма да говорим- и аз искам пак да съм дете. Гледай филми, излизай с мъжо...ти си знаеш, ама се възползвай  Crazy
 Ани, нямаш ли някой познат или актьор, чието име много ти харесва и го свързваш с хубави неща??? Аз поне така бих процедирала.
Ню лийф, с нетърпение чакам да разкажеш .Весело прекарване.
 Олях се нещо, та приключвам  Embarassed

# 613
Аз мисля от тия ролетните щори да слагаме, само ме притеснява прахоляка newsm78
за името имената , които харесвам са с буквата на майка ми, а казахме че няма да я кръщаваме на никого иначе вариантите, които харесвам е да е с М и С, ама да видим Embarassed

# 614
дОБРО УТРО!
От тази сутрин ми е едно ревливо  Embarassed Моето малко момче вече е на 7!
Черпя ви по случая с една голяяма торта,която почвам след малко да правя,че скромното парти ще е в събота   party023  Даже ,като че ли  бебата усеща вълнението ми и от 6ч все си тупка да напомни за себе си  Simple Smile
Снощи писах писах и накрая ми се сбози нещо,та сега малко съм забравила какво щях да пиша,а и пак сълзи напират/ейй много съм чувствителна значи/
Майка ми идва вчера на кафе,че ми показа какво е купила за беба.Снимах ама после ще кача снимки  Blush
За имената -една моя позната така мислиха за второто име.Накрая взеха първата и последна буква и се получи Ая  Wink
На нашата годишнина все обясняваме на Диди за сватбата,но той все сърдит,че не е присъствал  JoyПък то той си беше,но в корема ми.Сега пък преди да му кажем все ни караше да се женим пак ,че да има сестричка.
За ваксините -никога не съм се замисляла  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт