Бургаски майчета - 15 тема

• 43 560
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • където мечтите се сбъдват
Аз да ви кажа най-много обичам да излизам преди обяд-толкова е тихо,спокойно,прохладно.Има ли други луди като мен  Simple Smile?Бебчо става към 8 без нещо,в 8 яде и до към 9.30 най-късно сме излезли.В 11.00 се прибираме.После след 15.00 пак.Обаче сутрин почти няма майки по парковете,направо е празно.Много ще ми е приятно да се запознаем,обаче ще изчакам някой по-прохладен ден и тогава ще изляза по обед,че в жегите много ми пада кръвното.

# 106
Прегледа при Кузнецов е 30 лв , а вторичния (контролен) е 10 лв

# 107
AtenaotnA Благодаря ти   bouquet

# 108
Аз да ви кажа най-много обичам да излизам преди обяд-толкова е тихо,спокойно,прохладно.Има ли други луди като мен  Simple Smile?Бебчо става към 8 без нещо,в 8 яде и до към 9.30 най-късно сме излезли.В 11.00 се прибираме.После след 15.00 пак.Обаче сутрин почти няма майки по парковете,направо е празно.Много ще ми е приятно да се запознаем,обаче ще изчакам някой по-прохладен ден и тогава ще изляза по обед,че в жегите много ми пада кръвното.
Стефанел,това беше и моето любимо време за разходки когато бяхме още с количка,обожавам да се разхождам сутрин когато града още не се е събудил напълно,толкова е спокойно и тихо!

# 109
  • където мечтите се сбъдват
Стефанел,това беше и моето любимо време за разходки когато бяхме още с количка,обожавам да се разхождам сутрин когато града още не се е събудил напълно,толкова е спокойно и тихо!
Hug

# 110
Аз гласувах за 11ч. Малката се събужда към 7.30-8ч. и излизам след 2-то й ядене. Сега ще ви следя за място  Mr. Green
Днес й сложиха 2-те ваксини за втори месец, сега чакам да видя дали ще вдигне температура и ми е едно притеснено. Купих и лепенките Куул Пач, но забравих да питам точно по колко см да сложа, знам че не се слага цялата лепенка.  ooooh!

# 111
Колкото дя покриеш мястото,резни я на 2 или на 3 и слагай Wink

# 112
Здравейте ,мили майчета! Бихте ли могли да помогнете на едно бабче ?  Laughing
Ако има възможност да ме ориентирате какво такси може да се вземе от летището в Бургас в 1ч. през нощта до Созопол (хотел „Лист„).Става въпрос за 6 японци и 1 българин , който обаче не живее в България. Знаете ли дали има възможност за някакво микробусче? Всякаква информация ще ми бъде полезна. Кои фирми са свестни , кои са мошеници, някакви телефони или имена на фирми, приблизителни цени. Хората са научни работници и идват на конференция, така, че сами трябва да се организират. Българинът ще е там преди тях доста време и би могъл да се обади и да уреди нещата, ако разполага с някаква информация.Всякакви съвети са ми добре дошли. Моля да ме извините , ако ви притеснявам и ако има по/подходящо място за въпроса ми във форума, бих била благодарна да го науча.
Бъдете живи и здрави вие, малчовците , целите ви семейства!  bouquet 

# 113
мога да дам номер на таксиметровата компания която ползвам -0887751551 звъниш  те ти изключват и те набират. Ако не държат да бъдат в една кола могат да вземат две таксита, ако пък не предполагам че от фирмата ще им предложат вариант. Доволна съм много от услугите им коректни са и не надписват сметките.

# 114
Момичета имам и аз едно питане ...
Знаете ли от къде в Бургас мога да купя такива юзчета (около 100 бр.)
Скрит текст:

# 115
  • Бургас
Танче , шегувам се  Peace и на мен много ми се иска по-рано да излизам ама пуста суета...  оправдавам се с бебчо , но докато не се изкъпя и гримирам кракът си не подавам  Joy

и аз се шегувам разбира се, когато се уговорите тогава, пък кой когато може тогава ще се включва лесна работа Simple Smile

А за юзчетата веднага ще ти отговоря, за нашата сватба понеже аз правих бурканчета с мед с надписи и украси си поръчах бурканчетата от един сайт и ти ги пращат, всичко е уплътнено, няма как да се счупи, дори и пращат няколко допълнителни бройки в случай че нещо се счупи все пак....сега ще погледна за сайта и ще ти го пусна на лични за да не става реклама. Момичето беше много услужливо и ми разясни нещата при поръчката.

# 116
Много благодаря , Танче , и аз за сватбата ...ама ще навра там поканите  Whistling

# 117
  • Бургас
Тони, ще ти го пусна довечера сайта че май ми е буукмаркнат на лаптопа, а той е с мъжа ми на работа. Надявам се да няма проблем.

# 118
Няма проблем , имам достатъчно време. Мерси  Peace Hug

# 119
Дайте идеи от къде мога да дръпна азбуката с голяма резолюция,преди бях намерила една с Гарфилд на всяка буква и беше добре,но сега нещо не мога да я намеря?! Rolling Eyes Искам да разпечатам името на сина ми и да го сложа на стената,защото предния надпис го скъса!

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 14:01 от -Bibo-

Общи условия

Активация на акаунт