Бургаски майчета - 15 тема

• 43 566
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • До морето :)
Аз пък да кажа, че никой час не ми е удобен.  hahaha Нали съм от село, а с колата ме е страх. Та с Елена трябва на обед да съм вкъщи, че да спи (то не че по принцип става с нея да ходя някъде). Но измислете нещо, ще се опитам да я пробутам на баща ѝ някой ден.  Laughing

# 121
Бибо , ето я : тази резолюция стига ли?

# 122
Да,мерси,точно тях бях ползвала и преди! Simple Smile Този път вече ще си ги запазя!

# 123
Благодаря на всички момичета , които ми изпратиха информация за трансфер Летище Бургас, Созопол.
Много сте мили!  bouquet
Желая ви здраве и мноооого любов!!! Grinning
И тая азбука така ме изкефиииииии......то бабите и децата на какво да се радват.... Simple Smile

# 124
  • Бургас
Добър вечер мили мами и бебоци Simple Smile
Искам да ви питам с какви гелове мажехте (ако сте мазали де) венците на бебоците ?

# 125
  • Бургас
Бочко и Дологел, като от последния май съм по-доволна.

# 126
  • Бургас
С Калгел мажа аз

# 127
Дентокинд хапче и дологел, когато пробива зъбчето венеца.

# 128
  • Бургас
Аз забравих да кажа , че разтварям хомеопатичните гранулки Хамомила като редувам с Дентокинд. От тях сякаш съм най-доволна. Гелчета действат само на момента, докато гранулките ги давам през целия ден и и положението се успокоява, та и поспиваме вечер.

# 129
AtenaotnA ти беше споменала за Хепи дей като вариант за рожден ден и май натам ще се ориентирам Grinning хареса ми заведението, може да се поръча допълнително каквото се пожелае, защото имат кухня, за децата детски кът.Плаща се 80лв за аниматори, пица, подаръчета за децата, 2 плата с хапки ...това запомних  Crazy
Та така Crazy

# 130
Кашпичка, според мен заведение от този тип е супер , тъй като не е като останалите детски центрове на които родителите стоят на по количка , за да може децата да поиграят.В случая  заведението е за родители които искат да поизлязат , но нямат къде да си пласират дечицата   Laughing ,  както и за детски рожденни дни , на които обаче са поканени и възрастни  Wink

# 131
  • Бургас
Кашпичка, аз не съм ходила там, ама според теб има ли място за десетина колички? И има ли вариант да е без аниматори, понеже при нас няма да има по-големи деца?

# 132
Теди , за какво ти е тогава да се завираш в затворено заведение  newsm78
 Ако всички бебета са в колички можеш да закараш майките на всяко заведение в морската което си харесаш  Thinking

# 133
И аз съм мазала с Дологел, но в момента сме на гел - Дентинокс. Давам и шуслерова сол 2

# 134
  • Бургас
Тони, и аз не знам  защо се замислих за там, просто още обмислям варианти. То в нашия парк има заведения, на които можем да се съберем. Ама исках да е нещо по-различно.  А морската ни идва далече понеже ще е делничен ден и татковците са на работа.

Общи условия

Активация на акаунт