Бургаски майчета - 15 тема

• 43 679
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Да, момичета, Направо там, само вземете предвид работното време.

# 256
  • Бургас
Количката в момента е в Лозово,а съпругът ми не е сигурен кога ще има време да я вземе и да я донесе,тъй като пътува често за Варна. Но ще я донесем на 100 %,ако не тая ,то другата седмица в началото.

# 257
Звезден^Прах, на този адрес в google maps ми показва вход на блок , къде точно е този център , има ли табела ? Аз нямам неща за даване ,но мисля да купя памперси , някаква козметика ...

# 258
  • Бургас
Ако правилно се сещам входа на центъра е отстрани на блока,до гумаджийницата

# 259
Точно така. От страни на блока, то е изписано с табела и имет на центъра и има табели с логата на Асоциация Деметра, Полицията и Община Бургас  Peace. На сайта на Центъра се вижда как изглежда.  bouquet  bouquet

# 260
Моите дрешки са почти всички с дълъг ръкав,но предполагам все нещо ще свърши работа.
А до центъра точно има и един голям магазин за паркет.

# 261
От мен шезлонг и разни други нещица. Разбрах, че още нямат кошара.

# 262
Благодаря отново, да все още я няма, една жена изпрати, но май има проблем с доставката. Чакаме , за да видим каква ще е развръзката с доставката   bouquet

# 263
Аз ще подготвя дрешки с дълъг и с къс ръкав за 3-6 месеца  и хавлийка . Звезден прах , имате ли ваничка за къпане?

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 10:49 от AtenaotnA

# 264
Да, дрешки с дълъг ръкав за по-големичко ще са необходими, коритце нямаме, козметика за новородено ни е обещана. Предполагам , че основната липса ще е на памперси, адаприрано мляко/не сме сигурни дали ще може да кърми/ биберони нямаме и залъгалки, хавлийки /мисля че одеалце и чаршафи ни обещаха вече/, напредваме с ваша помощ за отрицателно време Simple Smile

Ще направим и нов списък с дарителите/естествено ако някой не желая да бъде упоменават като име, ще напишем само дарениет, без името/

# 265
Аз мога да дам АМ - имам 2 кутий много малко използвани, отворени са миналия четвъртък, та още са в годност. Ще отида направо на адреса, че ми е по-близо. Мога да дам и козметика, но прочетох, че е обещана вече. Дрешките ми са плюшени, понеже бебка се роди март, та мисля, че няма да ви свършат работа.
Относно срещата - утре от 9 ч. съм на консултация и ваксини с малката и пак няма да успея  Sad Ако се организирате за другата сряда ще съм на линия  Wink

# 266
  • Бургас
За утре срещата нали си остава?

# 267
Калина ,аз ще отида

# 268
  • Бургас
А така Simple Smile И аз ще дойда 

# 269
  • където мечтите се сбъдват
И на мен ми се иска да дойда на срещата.Дано успея.От режима на малкото зависи.

Общи условия

Активация на акаунт