Бургаски майчета - 15 тема

• 43 675
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Дано успея, ще се радвам да се видим! Simple Smile

# 271
  • Бургас
Стефанел,ако искаш ще ти напиша моя телефон на лични,като сте готови да звъннеш да видиш дали сме още там.

# 272
  • където мечтите се сбъдват
Стефанел,ако искаш ще ти напиша моя телефон на лични,като сте готови да звъннеш да видиш дали сме още там.
Ок  Simple Smile

# 273
  • Бургас
Аз ще мина за срещата след 13ч, ако сваря някой, че в 12:30ч съм на доктор и няма смисъл преди това да минавам

# 274
И аз утре ако успея ще дойда Simple Smile

# 275
  • Бургас
Момичета имам едно питане- когато заменихте обедното хранене с пюре какво количество дадохте на бебе? Колко грама трябва да изяжда едно 5 и половина месечно бебе, за да няма мляко след това? Благодаря предварително  smile3525

# 276
Дари аз знам,че количеството пюре трябва да отговаря на количеството на млякото което изпива.При нас досега само веднъж се случи да изяде цяло пюре,беше 125 грама и изпи още към 30-40 мл. мляко и отказа повече и всъщност количеството стана колкото изяжда само като мляко.

# 277
  • Бургас
Веси, днес за първи път изяде цялото пюре 125гр. , след това като предложих водичка пи съвсем малко, обикновено така прави когато си е изял млякото. Не съм му давала АМ, защото ме достраша да не му разширя стомахчето, понеже моята малка ламя е лакома .

# 278
Дари,ами тези неща които написах ми ги каза педито, а и от нещата които съм чела,но става въпрос,че онзи ден при нас се получи точно общото количество.Ако искаш можеш да опиташ да му дадеш АМ колкото му остава като количество до общото,но все пак ти си познаваш детето най-добре.На мен първо педи даже ми каза,че бебе на тази възраст трябва да изяжда около 190 грама пюре,което при нас е невъзможно на този етап. А иначе аз след пюрето си му правя все още същите количества мляко,защото той като се наяде и отказва.

# 279
  • Бургас
Ние имаме две хранения по 180мл и три по 150мл.
Между късното сутрешно и обяда предлагам плодово пюре- хапва около 60гр.. и след час и полвина хапва зеленчуково + мляко, но никога досега не беше ял толкова много зеленчуково пюре и затова днес реших да не давам мляко. Педи нищо не ми каза за количество- цитирам замени обяда с пюре и давай колкото иска... е да ама той като е лаком!
Ще го видя как ще е и следващите дни.
Благодаря ти за отговорите  smile3525 smile3525 smile3525

# 280
моята педиатърка ми беше казала да увеличавам количеството на пюрето докато стане 150 гр ,  без АМ да си дохранва и това трябва да я държи сита 4 часа.

# 281
  • Бургас
150гр каза нашето педи. На 8м последно каза 160-170гр на хранене и 4 часа пауза между храненията

# 282
Aз скоро като водих Антония на гастроентеролог ни предписаха следния хранителен режим..
1 хранене - 90мл. АМ (6ч)
2 хранене - 100гр. кисело мляко+30гр. овесени ядки+50гр. настърган суров плод или 175гр. овесена каша с плод (150гр.+30мл. мляко ако е безмлечна) (10:30ч.)
3 хранене - 150-170гр. млечно-зеленчуково пюре+жълтък+масло или месно-зеленчуково пюре (14ч.)
4 хранене - 50гр. суров плод+2 бисквити и 90мл. АМ (18ч.)
5 хранене - разделено на 2 части
- 100гр. зеленчуково пюре(21:00)
- баня
- 150мл. АМ (21:30)
Вода - 30мл. на килограм.

# 283
Аз храня горе-долу в същите часове и същите количества. Малката сама си определя по колко да яде. Разликата е в съдържанието на храненията, защото не може всеки ден едно и също да яде. Но схемата ми е същата като цяло.

# 284
  • Бургас
Благодаря ви момичета  smile3525
ние сме по малки и все още не съм заменила едното хранене но се опитвам ... господина се мръщи след 60-70гр пюре. Дано имаме по голям успех с месните ... Плодовите ги уважава много, но има ли картоф- война  #Sniper

Общи условия

Активация на акаунт