Бургаски майчета - 15 тема

• 43 674
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Здравейте момичета, да се отчета и тук - на 26,06 в 14:05ч със спешно секцио родих синът си Виктор 3070г, 50см Simple Smile

# 286
Честито, donito81. Да ви е живо и здраво момченцето, да плаче с цяло гърло и да спинка по цяла нощ. На теб бързо възстановяване  baby

# 287
  • Бургас
Благодаря Иветка Simple Smile  Hug

# 288
Дони , честито юначе. Да е живо и здраво и да радва мама и тати! smile3525

# 289
Дониии,защо спешно секцио,ти нали отиде сутринта май да те приемат за нормално и за системи....какво стана? Shocked
И нещо,което мен живо ме интересува имаш ли кърма след секциото,кой ти прави операцията,доволна ли си?

Важното е,че вече сте вкъщи,всичко е зад гърба ви и можете да се радвате на малкото човече! Hug

# 290
  • Бургас
Дониии,защо спешно секцио,ти нали отиде сутринта май да те приемат за нормално и за системи....какво стана? Shocked
И нещо,което мен живо ме интересува имаш ли кърма след секциото,кой ти прави операцията,доволна ли си?

Важното е,че вече сте вкъщи,всичко е зад гърба ви и можете да се радвате на малкото човече! Hug
Приеха ме в 8ч. и ме сложиха на системи, но след 6 часов престой, разкритието ми мръдна само с 1см и стана 2см, водите ми изтекоха в 10ч, а в 12:30 започнаха да изтичат зелени води и д-р Ризова предприе спешно секцио.Доволна съм, възстановявам се все още, болката отшумява бавно, но сигурно.В петък ми махнаха конците и съм доста по-добре.Кърма имах на 3-тия ден.Ако има още въпроси питай, само не гарантирам дали веднага ще мога да отговоря Simple Smile
За по-сигурно на ЛС  Hug

# 291
  • Бургас
Донито, честито ти слънчице Simple Smile

Това с тия зелени води май няма как да се установи по-рано дали има някаква инфекция във водите, нали? Гледам и други майчета казват че им били зелени и не са знаели...

# 292
  • Бургас
Честито бебче   bouquet

На мен доки ми каза, че могат да се установят само с много добър ехограф.

# 293
  • Бургас
Честито бебче   bouquet

На мен доки ми каза, че могат да се установят само с много добър ехограф.

интересно ми е какво ли се вижда, защото до сега като са ме гледали само за отчитали какво им е количеството, но не и дали са зелени, жълти, лилави и т.н. Simple Smile

# 294
  • Бургас
 Ами незнам дали може да се установят по-рано, но аз преносих 5 дни и май това също е причина, въпреки че ме сложиха на системи и нормалните води ми изтекаха 2 часа след слагането на първата банка Окситоцин и си бяха с нормален цвят ...

# 295
  • Бургас
а как толкова бързо ще станат от прозрачни, зелени? Обясниха ли ти причината?

# 296
ЧЕСТИТО на мама donito81!  smile3501  bouquet smile3501  bouquet
Малкият мъж да расте много здрав и спокоен! А на теб бързо възстановяване!

# 297
donito81-Честита рожба!!!Бързо възстановяване и се наслаждавай на всяка секунда,че времето доста бързо и неусетно  минава покрай грижите за бебето.
tweetyto_bs ,ние сме малко по големи от вас и вече ядем цяло зеленчуково/месно пюре.За ориентир приготвям АМ със 180 мл вода и готово мляко се получава 200 мл.Отначало давах половин зеленчуково и четвърт плодово за десерт,което ми се струва добър вариант преди цяло зеленчуково.А по отношение на месните,захранването с тях е лесно,ако сте свикнали и харесвате зеленчуковите,т.к. на практика те отново са зеленчукови като месото в тях е от 12-18%.
Усмихнат ден на всички!!!

# 298
  • Бургас
Ди_80 зеленчуковите много ги обича... Сега давам по 120гр зеленчуково и 50мл  АМ понеже ги правя с водичка, не с мляко. Плодово пюре давам между късното сутрешно хранене и обяда (при нас е към 11ч) но давам много малко 1/3 може би от 120гр- 30-40 гр...
А Ди каши даваш ли ?

# 299
  • Бургас
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт