Бургаски майчета - 15 тема

• 43 617
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
на мен ми е все тая  Grinning само кажете да знам кога да цъфна

# 466
Айде 13:30 , че вече обявихме този час и да не вземе някой да не разбере за промяната.

26-ти (петък) , 13:30 h. , Чадъра

# 467
  • Бургас
ок, там сме Peace

# 468
Ех,тези Бургазлии-обрали всички пловдивски жени!И ММ е от Бургас и се запознахме в Пловдив.
За магазините-не знам дали знаете има един до МОЛ Галерия,който е доста евтин,но е основно храна,памперси и козметика.Иначе аз памперси купувам от турските склада до новата поща,а пък за пюрета ще се ориентирам след 1 месец,още ни е рано.Сега сме само на млекце Хип.

# 469
  • Бургас
Има ли някъде склад за пюрета в нашия град... оказа се доста трудно да се намерят разнообразни пюрета?

# 470
  • Бургас
на Тема-та не са ли разнообразни?До колкото знам май цените не са им лоши ... ама да не те подведа

# 471
  • Бургас
Има ли някъде склад за пюрета в нашия град... оказа се доста трудно да се намерят разнообразни пюрета?

В Бамболино има доста. В склада зад новата поща -също.

# 472
  • Бургас
В темата има само определени пюрета.. и са по-скъпи от другите магазини. До новата поща не съм ходила да проверя, но не останах очарована от миризмата на мухъл вътре... И не знам дали ще купя пюре от там

# 473
  • Бургас
В темата има само определени пюрета.. и са по-скъпи от другите магазини. До новата поща не съм ходила да проверя, но не останах очарована от миризмата на мухъл вътре... И не знам дали ще купя пюре от там

Е те са стерилизирани пюретата,не  ги наливат пред теб. Обаче,продавачката е много крива. Мен това ме нерви

# 474
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

В Бамболино има доста. В склада зад новата поща -също.

И аз от Бамнолино съм взимала, по принцип магазина не е от най-евтините, но има разнообразие на пюрета - както на по-ниски, така и на по-високи цени. Аз взимах едни шведски, ако не се лъжа бяха, на доста добри цени  Peace Като цяло правех комбинациии - взимах от Бамболино и на Бейбилов от ДМ и на други марки  Peace Това беше през 2011, не съм проверявала скоро дали още ги има тези шведските  Peace
Междудругото на Бейбилов памперсите много ги харесвах, дори съжалявах, че съм ги открила толкова късно. От органичен памук са, имат и ластиче на гръбчето и крачетата, мекички са и не са ни пропускали. Пакета беше 18лв. за 40 бр.  Peace

# 475
Един от евтините складове, които аз знам е този на пиргосплод .Намира се на външната страна на  пиргосплод. Между другото там магазин тема също е евтин.  Имат разлика с цените на другите магазини тема с по20ст - 30ст на пюре.
 Други майки споделиха и за бамболиното. Все още до там не съм опряла, че да сравня между тези два та маг зина кой е по евтин.  Склада на новата поща не го препоръчвам. Мухъл, миризма и отврат продавачка. Цените като навсякъде, без отстъпка.

# 476
  • Бургас
Аз засега съм давала само на Хип и искам пак от тях да взема... Идва реда на месото и като разглеждах из нета марките и асортимента само те имат пюрета със месо и зеленчуците, които съм въвела... но вчера ходих в темата и там има само някакви комбинации със сметана, ориз, домат и тн...

Благодаря ви за отговорите момичета  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 477
На мен ми казаха някакъв склад до Била в Славейков. Ако има мами от квартала ще обяснят подробно къде е. Иначе и аз съм фен на турските памперси. Купуваме ги от Славейков до учителския институт. На магазинът му казват Левчето

# 478
Това до Била в Славейков не е склад момичета,магазин си е,просто правят мн често промоции и им слагат добри цени.Намира се,като застанеш с гръб към била в ляво,има кооперация там,качваш се по стълбичките и той се вижда магазина,има табели на Хип.

# 479
Аз искам да попитам за болничния,че нали наближава да ми го пускат,спомням си с 1-та бременност ходих да си вадя ПИК код от НОИ и там проверявах кога са превели парите,но сега се замислих,че нямам никакъв спомен къде ги превеждаха,на сметка предоставена от мен,на някоя открита от тях newsm78......пълна мъгла съм! Embarassed
И този 45 дневния кога да го очаквам да ми го изплатят,предполагам след като родя,но все пак колко след това? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт