Бургаски майчета - 15 тема

• 43 620
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • До морето :)
Танчето и Миряна ми се губят! Веднага на отчет!  Thinking

# 451
  • Бургас
Момичета петък ще я действаме ли в 13.00? Аз да питам Темата ли е най-евтиното място за закупуване на аксесоари - пробвах да пробия бибероните на бебо и...май прекалено дебела игла използвах и ги окипазих Sad обезателно нови ми трябват (пробих и трите си биби) - шишета на Авент сме.
Radost_86 здравей, май сме адашки, аз съм също близо до Борисовата, ние сме на 4 месеца Simple Smile

То срещата не беше ли за 13.30?

# 452
Ex че много сте изписали, а пък аз само чета от време на време. То не че има и какво да пиша де. Само си седя пред вентилатора, че ме е страх от климатика / е не че не сам болна вече де/. Миналата седмица ходихме да гледаме бебка всичко и е наред 1800г е станала вече, ама тя както варви може и вече да е 2кг. Още не иска да се обръща ама док каза че има време.
Bibo аз съм до Борисовата май за мен говориш. Wink
Ей на тези срещи няма да мога да се намотам да дойда, ама много ми е горещо и гледаме почти всяка седмица със сестра ми да ходим в Несебър при баба ми че там е много приятно на двора и се живее Grinning
За захранването изобщо няма да се включвам че ми е тъмна Индия още там, аз се надявам първо да мога да кърмя, а пък после ще го мислим / че ми е затекла една коластра тука от няколко седмици, всяка сутрин потници пера  Laughing /
Айде оставям ви за сега и се надявам че няма да пиша пак след месец  Hug

# 453
Тук съм   Rolling Eyes
Още нищо, само нерви и мисли за събитието!   ooooh!

# 454
  • Бургас
хахахах и аз съм на линия все още 2 в 1 Simple Smile

# 455
  • Бургас
Здравейте момичета!Аз съм нова тук и не знам приемате ли нови попълнения във вашата група?Аз съм от Пловдив ,но вече живеем тук в Бургас.Имам дъщеря,която е почти на 3 месеца и е родена в МБАЛ "Дева Мария".Живеем близо до Борисовата градинка и ако има мами наблизо ще се радвам да се запознаем!Хубав ден от мен!  bouquet

Ехеее и аз съм от Пловдив,но съм омъжена в Бургас.
Онази,аз Цвети я водих няколко пъти на плаж.Хапна си пясък,топнахме я в морето и се цопка в басейна,който е пълен с морска вода. Не съм имала проблем.

... амии и аз съм от Пловдив, но съм омъжена в Бургас Simple Smile

# 456
Момичета и аз съм от Пловдив Simple Smile и ММ е от Пловдив, но се запознахме в Бургас и там живеем. Беба скоро навършва 6 месеца и ние живеем до Борисовата градина. За срещи не пиша, че до края на лятото ще сме си в Пловдив при нашите на гости Simple Smile И аз да питам - как въведохте глутена?

# 457
  • Бургас
Сега,ако кажете,че сте от Кичука  Laughing Laughing Laughing

И аз да питам - как въведохте глутена?

Смело и безотговорно.

# 458
Глутена го въведохме на каши, че още нямаме зъби, първо овесена, после овес и ечемик (на babylove) и сега се сме на пшенична. Пробвах и сухари, че се разболяхме и предписаха диета, но нещо не му се хареса идеята за попара.

# 459
Мерси за отговорите Simple Smile

Скрит текст:
И офтопик  не знам как да скрия текста  Embarassed - сестра ми се изнесе на квартира в Кичука, а иначе сме в Тракия Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 20:06 от Nastiya

# 460
И офтопик  не знам как да скрия текста  Embarassed

с тази иконка   

# 461
Лелеееее , ми то бургазлийки не останаха в Бургаски майчета  Laughing
И аз съм до Борисовата.  Drunk
ЗМ (зет ми  Mr. Green)  е от Тракия ,ама  СМ (сестра ми  Mr. Green) си го направи бургазлия.

# 462
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Хоп и аз майничка  bowuu

Ние живеехме в Смирненски  Peace

# 463
  • Бургас

tweetyto_bs - и при двете съм водила малкия и от двете съм доволна. Която и да се падне според мен няма значение. Лекарката ни каза, че и двете са много добри.
radystin4ety - не разбирам защо си пробивала бибероните към авентските шишета? Те си имат дупки според размера. Темата за мен си е скъп магазин, но пък е зареден. Пробвай в Бамболино. Там за добри цените, а и ако си изкараш клиентска карта ползваш отстъпка. Поне излезе, че так пюретата и кашите са на най-добри цени, поне от проучването ми до сега.
Глутена го вкарах с бебешка бисквита.
На плаж го водя следобед под чадъра. Къпах го в неделя за сефте в морето. Много се радваше и не се разрева.
Последно срещата в петък в 13 или в 13:30 е?

# 464

Последно срещата в петък в 13 или в 13:30 е?

В колкото кажете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт