Бургаски майчета - 15 тема

• 43 612
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Мдаа, и аз слънчасах, затова и не дойдох. Внимавайте със слънцето, с Радост се изпържихме предния ден от 14:00 до 17:00. Ама то беше аааадската жега....

Така е като не излизате без нас  Mr. Green

# 496
  • Бургас
Тази седмица ще правим ли среща?  newsm78

# 497
Аз утре отивам да си взема мъжа (който не съм виждала от 5 месеца) и няма да участвам в уговорките известно време , но така или иначе ще следя като се уговаряте и ако съм свободна ще идвам. Peace

# 498
  • Бургас
За среща мога утре. Ако има и други навити. После ме няма една седмица в Бургас и след това пак съм на линия.

# 499
  • Бургас
И аз мога утре

# 500
Линка , Цвети ,много искам да се видим , но аз мога да дойда само ако срещата приключи до към 2, после ще пътувам за София. Така ,че решете кога ще се срещате и ако ме устройва с радост ще се присъединя.

# 501
  • Бургас
нас не ни бройте. хвана ни вируса с повръщането. дано ни се размине болницата

# 502
  • Бургас
Тони, на мен ми е удобно следобяда щото сутринта съм ангаже Sad

# 503
Оки , айде другата седмица ако мога ще се включа  Hug

Боби, да се оправяте бързо  Praynig

# 504
  • Бургас
За утре има ли други навити? Радост? Янче? Стели?
Последния път не бях и не знам за другите присъстващи.
Кали, ще се уговаряме ли или да изчакаме какво ще кажат другите?

# 505
  • Бургас
Ми да изчакаме викам аз.Който иска да каже, кога му е удобно и ще се нагласим някакси

# 506
Ми да изчакаме викам аз.Който иска да каже, кога му е удобно и ще се нагласим някакси

Момичета много ми се иска да дойда, но за съжаление моята идилия продължава. Малката все още е болна и не ставаме за събирания с други деца и хора. От днес е вече с диагноза вирусна пневмония. Пазете се вируса е много опасен.

# 507
  • Бургас
Teta, бързо да се оправяте. С какви симптоми е малката?

# 508
Teta, бързо да се оправяте. С какви симптоми е малката?

Благодаря Теди.   В началото  тръгна с прозрачна хрема и температура тогава казаха вирусна ангина. След като изпи антибиотик и нямаше спад на температурата поставиха тази диагноза със симптоми чиста кръвна картина и урина, прозрачна хрема само докато реве, и висока температура над 38,00градуса. От вчера е отново  на антибиотик и температурата само след 2часа изчезна. Следобед обаче се появи обрив от антибиотика. Бях я записала за днес на кухня менюто е риба хек, как мислите според вас да го давам ли  newsm78? Герито, много обича риба и все си мисля че повече от този обрив няма накъде.

# 509
  • Бургас
Тета,прочетохте в септемврийките.Моя съвет е да копираш написаното,да напишеш имената на лекарите и да го сложиш тук и в тема за лекарите в Бс.
Бързо да се оправя малката Гери,защото я чака една хубава чанта от Пловдив.

Аз съм с кръвно 70/40 Баси филма.Вие ми се свят,но съм се подготвила с шоколадче и така ще имам оправдание да го опукам целият.

Общи условия

Активация на акаунт