Бургаски майчета - 15 тема

• 43 604
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Тета, това са симптомите и на така наречената 6-та шарка. Висока Т няколко дни и щом падне се появява обрив. Дано мине по-скоро!

# 511
Момичета, с радост бих се присъединила към срещата, но тази седмица сестра ми и приятеля й са ни на гости и точно утре следобяд ще си ходят..няма как да не ги изпратя Simple Smile За следващата среща съм на линия  Crazy

# 512
Тета, това са симптомите и на така наречената 6-та шарка. Висока Т няколко дни и щом падне се появява обрив. Дано мине по-скоро!

Благодаря Светле   bouquet. Наистина периода през който минахме напълно съвпада с  показанията за наличие на розеола. Заинтересовани лекари от моментното състояние на Герито обаче няма. Важното е,че е без температура, а обрива бил от АБ това е заключението им поставено по телефона. Както и да е момичета желая ви един хубав ден изпълнен с много приятни емоции.

# 513
Мамита чак сега успявам да пиша! Отидох на преглед и тонове, но си взех багажа! Бях решена да ми пуснат системи и щях да настоявам за това! Преносвах 3 дена, знам че е малко, но бях много притеснена. Оказа се, че имам 4-5 см разкритие и ме приеха за раждане без контракции и болки и ми пуснаха система още в началото към 1 часа. В 2:30 ме почнаха болките в 4 родих, макар че имах наистина ужасно болезненни контракции накрая. На магарето с 3-4 напъна и се появи Дианка. 3550кг., 52см. Общо качени 6 за 9 месеца, сега тежа 51кг от 52 стратирани, но обикновено години наред съм 50кг.

# 514
teta014-пожелавам бързо да се възстановите
  Аз да се похваля-играхме в томболата на детския магазин до Била и вчера спечелихме ваучер за 100 лв да си пазарим от там и съм много щастлива.Това мънинкото май ще е с голям късмет-вече втора награда печели.В родилния дом ми бяха дали книжка "Дневникът на мама" и от нея регистрирах код и спечелихме играчка за количка-гъсеничка..
  От друга страна ми писна все да ни бъркат за момче с коментари от рода "Ааа,това бебе май е по-голямо,сигурно е бати..." или пък "Да ви е жив и здрав"  и ми се иска като че ли да сложим обечки.На каката и ги сложихме,когато беше на 6 месеца при педиатърката и не си спомням дали съм плащала нещо за услугата.Знаете ли дали и колко се плаща на педиатъра да пробие ушите и да постави обеци.
 Усмихнат ден на всички!

# 515
miriana86-Честита бебка Диана,Бъдете щастливи цялото семейство!

# 516
miriana86 присъединявам се към пожеланията на ди80 !
Ди, ушенцата на Герито ги пробихме като беше на осем месеца. Заведох я в лайфа при Стойчкова. Процедурата струваше 20лв, само че там нямаше голямо разнообразие от видове обеци. А и да не забравя едното и ухо го дупчиха два пъти  #Crazy, защото първия път го пробиха на криво. Благодаря за пожеланията   bouquet

# 517
мерси за информацията,не ми е нужен кой знае какъв избор на обеци,защото те са медицински и са временни,по-натам ще си и сложим хубавки ,когато заздравеят ушетата след пробиването.

# 518
  • Бургас
Да е жива и здрава малката Дианка!!!

Ние ушите ги пробихме на 9 мес при д-р Стоянова от 4-та поликлиника. Всичките ни дружки от парка отидоха при нея и сме много доволни. Струва 20 лв, нямам забележки. Само дето моята се скъса да реве докато й маркират дупките, иначе процедурата трае секунди.

# 519
miriana86, честита Дианка!Да е жива и здрава,много да слушка и по-малко да плачка!,:-)
di_80-и на нас все ни казват"момченце е нали"  Grinning ама свикнах вече Grinning

# 520
  • Бургас
Мириана, честита рожба!! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!!  bouquet

# 521
  • Бургас
miriana86, честито!!!!
Много радост да ви носи малката душичка. Да расте жива и здрава!

# 522
Много благодаря момичета!
Много здраве и радост на всички бебчета и техните  родители! За тези, които не са се обебили още или предстоят да обебят, пожелавам бързо, лесно и успешно раждане и възстановяване!
  bouquet

# 523
miriana86  - Честита радост Simple Smile Жива и здрава да е и много послушна Simple Smile

# 524
Честито на всички мами Simple Smile Да са ви живи и здрави бебоците Simple Smile
Офтопик, но на някой може да му е полезно - http://networkedblogs.com/NPvCP

Общи условия

Активация на акаунт