Бургаски майчета - 15 тема

• 43 687
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря Ви момичета за отговорите. Ще раждам секцио по ред причини. Водя си ЖК при д-р Ангелов. Преди 2 години раждах секцио пак при него, но този път ми се иска да е при др. лекар. Доволна съм от него, но ходих при няколко лекари на преглед, които твърдят че секциото е направено непрофесионално. Затова реших да е др. лекар, но ми е трудно да се ориентирам. Не държа на лукса, но много искам професионален екип, който да се погрижи за мен и бебетата.

Но каквото и да избереш най-важно е всичко да е нормално и да гушкаш едно прекрасно бебе  Hug
Аз пък искренно се надявам Praynig да гушкам две прекрасни бебки Mr. Green

# 226
Джуджи , кой Ангелов те оперира? Младия от Девата или възрастния от окръжна? Мен преди 5 месеца ме оперира този от Окръжна и операцията ми е перфектна.
Сестра  беше с близнаци преди 4 и 1/2 години , оперира я Трепечов и вече операцията й е почти незабележима.

# 227
Джуджи , кой Ангелов те оперира? Младия от Девата или възрастния от окръжна? Мен преди 5 месеца ме оперира този от Окръжна и операцията ми е перфектна.
Сестра  беше с близнаци преди 4 и 1/2 години , оперира я Трепечов и вече операцията й е почти незабележима.

Здравей AtenaotnA,
Доктора е възрастният от МБАЛ. Както казах аз съм много доволна от него и като отношение и като извършена операция, но аз виждам само как изглежда отвън. Бременна съм с близнаците след ин-витро и съм била на прегледи при няколко АГ, които твърдят че операцията е направена непрофесионално. Аз не съм специалист и не мога да коментирам тяхното мнение.

ПП: Уточнявам, че преди секциото имам още една коремна операция при Ангелов при която доктора ми спаси живота, за което ще съм му благодарна цял живот.

# 228
Здравейте момичета  Simple Smile

До сега не съм писала, но мисля че вече е крайно време и аз да се присъединя към вас. Терминът ми е на 01 Октомври Simple Smile Не съм сигурна дали съм за тази тема, но понеже живея в Бургас и пиша тук Simple Smile

# 229
Здравейте момичета, малко в страни от темата за ражданията ... бих искала да попитам майките с бебета каква слънцезащитна козметика ползват за тях. Педиатърът ми каза аз да си избера, тъй като ако ми препоръча, то това ще е реклама на даден продукт. Каза ми, че кремът трябва да е минимум 50 фактор. Моля, споделете мнения - предстоят ни първите разходки и ми се иска да съм подготвена. Simple Smile

# 230
Здравейте момичета, малко в страни от темата за ражданията ... бих искала да попитам майките с бебета каква слънцезащитна козметика ползват за тях. Педиатърът ми каза аз да си избера, тъй като ако ми препоръча, то това ще е реклама на даден продукт. Каза ми, че кремът трябва да е минимум 50 фактор. Моля, споделете мнения - предстоят ни първите разходки и ми се иска да съм подготвена. Simple Smile
Ние използваме на Мустела кремчето,то е фактор 50+ и аз лично съм доволна от него Simple Smile

# 231
И ние сме с минералния на Мустела.
Момичета , да знаете че в аптеката в Трета поликлиника (вътре) продуктите на Мустела са с по 5 лв. по-евтитни отколкото по другите места.

# 232
  • Бургас

Толкова малко бебе маже ли се със слънцезащитен крем? Аз ползвам на бочко 50-ти фактор.

# 233
  • Бургас
И ние сме с Бочко 50
Но знам че бебето трябва да е поне на 2-3 месеца , за да може да се маже с такъв тип козметика..

# 234
Ние сме с Пенатен 50+ и изрично пише, че е 0+.

# 235
Момичета, благодаря за отговорите.   bouquet Педиатърът каза да го намажа с крем за излизанията - минимум 50 фактор. И аз не бях сигурна дали се маже толкова малко бебе, но явно е необходимо. Дано не се обрине нещо. Simple Smile

# 236
  • Бургас
Sebamed. Медицинска козметика е и уж я дават от 0+, ама знае ли човек...
Иначе "минимум 50" е неправилно, тъй като вече 50 е максимума. От 2-3 години няма по-висок фактор.

# 237
И аз мажа малкия със Себамед 50 фактор, но въпреки това не го излагам на слънце. Използвам го откакто станахме на месец и до сега не съм имала проблем с кожата му.

# 238
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте  Hug

Само в тази тема не се бях разписала  Laughing  обаче като я видях и не можа да устоя  Laughing

Лече, Мон, баш ми е драго както се казва!  Hug Виждам и други познати лица   bouquet

Здравейте майчета!

Присъединявам се към Вашата тема ако позволите  Simple Smile. Аз ще ставм мама за втори път, като този път очаквам бизнаци или по-точно близначки.
Обръщам се по специално към тези, които им предстои раждане. Бихте ли споделили къде ще раждате и при кой лекар? На мен ми е много трудно да реша.

Имам още един въпрос: Знаете ли къде мога да направя запис на товете на близнаците? Още е рано за тях, но да се осведомя.

За тоновете може да ходиш на безплатните в МБАЛ след предварително записване на телефона на родилна зала, с който за съжаление не разполагам, някъде в темата за МБАЛ го бях написала, но от както си смених апарата и явно не всички номера се запазиха  Peace

Като решиш за болницата, сподели, че аз твърдо бях решила едно, после се разколебах, реших друго, сега ако можеше да взема доктора от едната болница и да родя с него във втората, пък ако ми беше толкова близо като третата  Crazy

За козметиката - ние се мажем с "Бочко". Може да е било индивидуална реакция при Борис, но той се обрина от на Мустела cold cream-a , от тогава нищо с тази марка не взимам  Peace

# 239
Ние сме с "Биодерма 50+",много съм доволна и е водоустойчив,защото нали ходим и на плаж и това ми е важно условие!

Общи условия

Активация на акаунт