Бургаски майчета - 15 тема

• 43 682
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Ние се мажем с Хип 50+, миналата година за първите разходки ползвахме само кремчето за лице, защото бяхме облечени, а от тази сме и с млякото за тяло. Не сме имали проблеми, макар че започнахме да се разхождаме още на втората седмица.

# 241
Аз да побутна въпроса със срещата.. хайде да се организираме, че ще свърши лятото.. Wink
Часа е ясен от анкетата.. А мястото? Предлагам Чадъра, където бяхме предния път, Хепи в Лазур или онова заведение до стената на приказките..

# 242
  • Бургас
Аз да побутна въпроса със срещата.. хайде да се организираме, че ще свърши лятото.. Wink
Часа е ясен от анкетата.. А мястото? Предлагам Чадъра, където бяхме предния път, Хепи в Лазур или онова заведение до стената на приказките..

И аз това си мислех скоро,ама понеже все аз пиша за среща реших да си мълча Simple Smile Аз лично съм за Чадъра,но съм отворена и за други предложения

# 243

Запишете ме  в списъка. Мястото за мен няма значение, въпроса е деня? Заета съм в четвъртък и неделя.

# 244
Тая работа с регулярната среща ми се струва доста трудна .По- скоро да се уговаряме среща за среща. Като си знаем удобното време не е трудно да се направи уговорка. Примерно тази седмица може
в сряда,03.06  в 11:00 на чадъра. Какво ще кажете?

Скрит текст:
Махам анкетата. Ето крайните резултати:

Въпрос:    Кой час ви е удобен за среща?

11:00 h.    16 (51.6%)
12:00 h.    1 (3.2%)
13:00 h.    9 (29%)
14:00 h.    0 (0%)
след 15:00 h.    5 (16.1%)

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 14:31 от AtenaotnA

# 245
  • Бургас
Аз съм ЗА.Може малко да закъснея,защото в 10.30 взимам кухнята,но ако времето го позволява ще дойдем.

# 246
  • Бургас
И аз съм ЗА !

# 247
# 248
  • където мечтите се сбъдват
Момичета,а колко време ще бъдете на чадъра?Ако дойда към 13.00 ще има ли някой?Ние точно в 11.00-12.00 се захранваме и не ми е удобно да нося храна навън.

# 249
Мили момичета, съжалявам, че ще "оспамя" темата, но ще апелирам за вашето внимание и ако ви е възможност- помощ. Аз работя в Сдружение "Асоциация Деметрa" http://demetra-bg.org/, град Бургас. Целта на сдружението е да подпомага жени и деца, в риск и пострадали от насилие. Ние управляваме 2 центъра: Център за превенция на насилието и престъпността  http://centarzaprevencia.org/ , който е консултативният ни център, там пострадалите от насилие могат да потърсят помощ и консултация от юрист, психолог, социален работник, безплатно. В Кризисното ни звено/"Кризисен Център"/ настаняваме жертви на насилие и тормоз/жени и деца.

Наша клиентка, настанена в Кризисния ни център е в напреднала бременност и й предстои да стане майка. Жената няма близки и роднини, които да й помогнат. Апелираме за вашата помощ за предоставяне на детска кошарка, количка, дрешки и аксесоари за новородено.
За контакти – 056/ 82-52-05- „Център за превенция на насилието и престъпността” http://centarzaprevencia.org/

# 250
  • Бургас
Мили момичета, съжалявам, че ще "оспамя" темата, но ще апелирам за вашето внимание и ако ви е възможност- помощ. Аз работя в Сдружение "Асоциация Деметрa" http://demetra-bg.org/, град Бургас. Целта на сдружението е да подпомага жени и деца, в риск и пострадали от насилие. Ние управляваме 2 центъра: Център за превенция на насилието и престъпността  http://centarzaprevencia.org/ , който е консултативният ни център, там пострадалите от насилие могат да потърсят помощ и консултация от юрист, психолог, социален работник, безплатно. В Кризисното ни звено/"Кризисен Център"/ настаняваме жертви на насилие и тормоз/жени и деца.

Наша клиентка, настанена в Кризисния ни център е в напреднала бременност и й предстои да стане майка. Жената няма близки и роднини, които да й помогнат. Апелираме за вашата помощ за предоставяне на детска кошарка, количка, дрешки и аксесоари за новородено.
За контакти – 056/ 82-52-05- „Център за превенция на насилието и престъпността” http://centarzaprevencia.org/
Аз мога да дам количка. Розова е,ако има някакво значение Simple Smile

# 251
Кой с каквото може да помогне, ще е от истинска помощ и нужда, термина е тази седмица, а почти нямаме нищо/ до сега не сме настанявали новородено, по принцип се настаняват подобни случаи в звено майка и бебе, но знаете такова в Бургас- няма/.
 Събрахме някои неща от дарения, но далеч от необходимите. Момичето е младо от български произход. Даренията ще се събират в Център за превенция на насилието и престъпността. Адреса е Бул. Мария Луиза N9. За връзка, можете да звъните всеки работен ден от 9- 5 часа. Координаторката на центъра ще ви организира.

Оргомно благодаря на всички, предварително  Hug  bouquet

# 252
  • Бургас
Звезден прах какво ще е бебчето, аз мога да купя някой неща  и къде да ги донеса...

# 253
Тъй като кризисният център е звено в което "укриваме" жертвите от извършителите, то адреса му държим в тайна. Но всеки желаеш да дари или да се свърже с консултативното звено, може да го направи на следният адрес и телефон:/Центъра работи от Понеделник до Петък от 9.00 до 17.00 часа/

Център за превенция на насилието и престъпността":

тел./факс: 056/82-52-05
e-mail: centarzaprevencia@abv.bg

www.centarzaprevencia.org

п.п Относно пола, нямаме представа, за нас също ще е изненада, тъй като жената беше настанена при нас и вече беше навлезнала в 9 месец, бременността  и  не беше следена от гинеколог, когат я заведохме на лекар, детето вече беше в позиция и не се видя пола, беше се свило

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 20:44 от Звезден^Прах

# 254
Приготвих някои неща, имам и чисто ново комплектче за новородено с етикета е, на Мария Луиза 9 ли да ги донесем утре?

Общи условия

Активация на акаунт