Бургаски майчета - 15 тема

• 43 666
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
miriana86 ,*Таничка* ,  .... то не останало   Hug

а Inna13 , вече трябва да е родила  newsm78

Да, наистина! Много ми е странно, обаче съм казала на Таничка, че двете ще сме в родилното за компания! Да се уговарят децата да излизат по едно и също време   Joy

# 331
  • Бургас
Bibo, нямаме ги тия неща защото кумата ми е обещала да ни ги даде нейните 2 кошари, дървена и туристическа, шезлонг, вана със стойка и още туй онуй и още не са ги дали....а ние си чакаме...вече не знам неудобно ми е да звъня и да ги искам, факт е че доста хора обещават а малко от тях наистина изпълняват за това което са казали че ще дадат....другите забравят ли какво не мога да разбера? Сега освен утре ще им се обадим да питаме, за да знам ако няма да ги дадат да си купим....искам всичко да е готово преди бебка да се появи Simple Smile

Мирианка, ние хубаво си правим планове, ама нали знаеш че нещата не зависят от нас Simple Smile Освен да се уговорим за една дата и предния ден яко чистене, разходки, секс и да предизвикваме Simple Smile

# 332
Момичета,Еспумизана води ли до сънливост или просто си успокоява коремчетата и затова бебетата спат повече? newsm78

# 333
  • Бургас
На моя убавец, нищо ама нищо не му помагаше.. Давах какво ли не... единствено Инфакола помагаше за около 30 мин...

# 334
  • Бургас
И слинга с халки, и кенгуруто слагах сама на улицата. Защо имаш проблем, не разбирам?

# 335
TDI, такава подложка като зелената имаме в момента, само че розова  Mr. Green Но не може да цопа с ръчички и затова се замислям за други варианти. Това, на първата снимка наистина не изглежда удобно, ако е такова няма да взема. Още не съм ходила по магазините и не съм гледала какво се предлага  Rolling Eyes
Майлин, мисля, че не води до сънливост, виж пак листовката, да не те подведа. Бебенцето ти е малко, нормално е да спи много, не се тревожи.
bubabo, не знам и аз защо така става, но не успявам сама да я сложа. Първо слагам кенгуруто, но като трябва да настаня Вики вътре  ooooh! не успявам. Краката й не мога да пъхна в дупките, тя рита и реве в това време. Една позната ми каза, че тя слагала първо бебето в кенгуруто и после ги слага на леглото и се навежда и го облича така. Пробвах вкъщи  - еми не стана, не можах да се справя с коланите. Може би грешката е в мен, знам ли. Embarassed Ако може дай малко акъл как да се справя

# 336
Здравейте момичета!

Аз за съжаление до сега и двете срещи, които организирахте ги пропуснах. Та питането ми е ще се организираме ли за предстоящата седмица? Ще се радвам да се видим. Само ако може да ми кажете къде в Морската е "Чадъра" защото не съм я опознала още толкова добре.

Относно коликите ние ги имахме от 3-ия ден до 2-ия месец. Стенли най-добре се повлия от Лефакс.
За слинговете - до сега не мислех, че ще ми е необходим, но малкия вече иска да е повече прав и да се оглежда, както го сложа да легне наддава жесток рев. Вие какво бихте ме посъветвали слинг или кенгуру е по-добрия вариант и от къде в Бургас може да се закупи слинг? (кенгуру съм виждала в Джъмбо).

# 337
  • където мечтите се сбъдват
От мен един глас за слинга  Peace Много е удобен и което е по-важно бебка се чувства прекрасно в него.Поръчах го от нета.Става въпрос за слинг-шал.

# 338
  • Бургас
И аз имам слинг-шал...даде ми го една приятелка защото вече не го ползва, но може да си го поръчаш по интернет. Единственото място където бях видяла такива слингове е в магазина на Jbaby, обаче ония ден като ходих видях че и там няма вече и няма и да зареждат. Така че си остава варианта с поръчка по нета Simple Smile

# 339
Таничка-на нас така ни обещаха едни приятели ваничка,люлка,стол и незнам какво  Simple SmileТогава имахме нуждаот люлка уж щяха да ни я дават,амя забравиха. Simple Smileказахме ми още веднъж и накрая си купихме Simple Smile Дано не станете ваща работа като наща Grinning
Смърфиелка,тренирай повече в къщи с кенкурото Simple Smile и мен ми е малко трудно с кенгурото особенно ако нямам огледало пред мен Simple Smile ,но пък слинга тип шал ми се вижда още по сложно.Евала на момичетата които се справят с него  Wink

# 340
  • Бургас
Джуджи, кофти е това с напомнянето, мен ми е неудобно..вече няколко пъти напомняме и наистина ми е адски неудобно...накрая ще отидем да си купим наши си, ама пък да не се обидят че са обещали да дадат пък ние купуваме, то ни тъй ни иначе Sad

# 341
Може да чакат да родиш и тогава, когато честитят да се уговорите за нещата примерно  newsm78
Суеверни хора много...

# 342
  • Бургас
не те не са от суеверните....просто не знам какво да си мисля...

# 343
не те не са от суеверните....просто не знам какво да си мисля...
Аз на моите дружки, които бяха обещали разни неща, звъннах като почнах да нареждам всичко и казах "За онези бебешки неща, за които бяхме говорили имам готовност да ги взема, кога да минем, че време не остана?.!".. не е особено тактично, но мен си ме знаят, че съм джаста-праста Wink
Пък и съдя по себе си, сега като обещах някои неща на една дружка, изчаках да се обади - беменелка, 9ти месец, голям корем, жега - какво да я занимавам.. Тя пък си наумила да влезе в 9 месец и тогава се обади.. Бременелска му работа Wink

# 344
Танче , аз бих се обадила да ги попитам. Ако сте близки едва ли ще е проблем.Пък и ми писна от срамежливост да се прецаквам , а хората не ги е срам и са си много добре. Ще спестиш маса пари с които можеш да накупиш на бебчо сумати неща които нямате. Аз  също имах обещани неща преди раждането и като наближи момента напомних дискретно и така се уговорихме кога да ги взема.
Имах обещани неща и "за подарък на бебето когато се роди" - не ги получих , но за подарък все пак не мога да напомня , затова си ги набавих сама.
Сега приятелка ми спомена ,че ще ми даде бънджи на стойка , тъй като това е нещо което се ползва ужасно малко и няма смисъл да го купувам , а и самото момиче  което ми го обеща не е от тези които ги е срам да си поискат,затова смятам да й напомня.

Прада , ще се радвам да си направим отново среща. Само ,че тъй като първата среща я направихме в 13:30 и се оказа,че не е удобна за повечето защото било много късно и много горещо ,  пуснах анкета за удобен за всички час. Повечето гласували избраха 11 часа , затова втората среща я направихме в толкова. На нея обаче отидохме пак същите ,които и на първата. Затова се уговорихме , че следващата ще я направим в удобното за нас време , а всеки който желае и може да дойде е Добре дошъл!
В този ред на мисли , ако искате да направим среща в сряда (17.юли ) в 13:30 на чадъра. Там е сянка и е по-прохладно. Съгласни?

Общи условия

Активация на акаунт