Бургаски майчета - 15 тема

• 43 656
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
На мен пък нито ми е тежко,нито нищо, но тая седмица съм ангажирана всеки ден. Мога евентуално другата.

# 361
 Стефанел,  нищо лично, ама на предната среща не каза ли, че най-вероятно ще можеш да дойдеш към 13,30?
Утре смятаме да се видим със Стефи от септемврийските, ако искаш да ти се обадим? Срещата най- вероятно ще бъде преди обяд. Все пак като станем ще видим как ще е времето и тогава ще решим. Ако желаеш да се присъединиш пиши ми на лични.
 Момичета  до другия четвъртък са ми ангажирани дните. Така че засега ще пропусна. Надявам се следващата или по-следващата седмица да се видим. За часа -13,30 на мен ми е перфектен  Peace.

# 362
Дайте предложение за утре - мен и в 10.30 ме устройва на Чадъра, ако искате...за другата седмица ще го мислим отделно, има време до тогава.

# 363
Аз утре до обяд чакам куриер вкъщи. Ако останете в Морската и ранния следобед ще успея да дойда.

# 364
  • Бургас
Аз ще дойда където и когато кажете. На мен не ми пречи да си съобразя графика с този на другите. Ако има нещо-закъснявам малко, ама знам къде да ви намеря.
Все пак ще споделя и това, което всички на предната среща ни учуди - към 11:00 часа се събрахме пак същите мами, въпреки че всяка от нас предпочиташе и беше гласувала за по-късен час. Съобразихме се с желаещите да дойдат преди обяд, а такива въобще нямаше.
Разбира се, на всеки се случва да бъде възпрепятстван, нямам нищо против никого. И ако на следващата среща преди обяд дойдат и други майчета, ще е супер, стига наистина да дойдат.

# 365
А за следващата среща -  кога мислите да се организирате?

# 366
  • Бургас
А за следващата среща -  кога мислите да се организирате?

С темпото,с което се организираме,евентуално зимата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 367
Момичета , без да се обиждате ,но срещата ще я съобразим с тези които наистина биха дошли ,защото все едни и същи имат претенции , а после точно те не идват .  Понеже няма конкретно предложение ще си позволя  да дам такова:
петък(26 юли) 13:30  на Чадъра

# 368
  • Бургас
Тони, а не искате ли да се видим утре?
13:30 на Чадъра? Не че нещо, ама ще идва свеки и искам да имам сигурна уговорка, за да не съм си вкъщи  Laughing.
Това последното е сериозно. Хайде утре в 13:30? Желаещи да дойдат?

# 369
  • Бургас
аз за 26ти няма да мога, но за утре може да дойда както казах, между прегледа и тоновете да мина да ви видя Simple Smile

# 370
  • където мечтите се сбъдват
Момичета , без да се обиждате ,но срещата ще я съобразим с тези които наистина биха дошли ,защото все едни и същи имат претенции , а после точно те не идват .  Понеже няма конкретно предложение ще си позволя  да дам такова:
петък(26 юли) 13:30  на Чадъра

Ами може би защото тези,които имаме претенции,наистина имаме желание да дойдем,но не и в тези часове.Аз лично гласувах за след 15.30.Извинявайте,но не бих си извела детето в 13.30,в пика на жегата,юли месец да го друсам по автобусите и да го прегрявам.Всеки си преценя за него.Аз приключих вече с тези срещи  ooooh!

# 371
Стефанел , извини ме , имам желание да се видя и запозная с всички вас ,но е много трудно да се угоди на всеки. Първия път направихме срещата в 13:30 , оказа се че не е удобно.
Пуснах анкета  на която повечето гласуваха за 11 , направихме я тогава и се събрахме пак същите хора.
Кажи какво да направя? При все цялото ми желание тези срещи се превръщат в повод за дразги. В такъв случай няма да ги организираме и готово.

Цвети , аз ще дойда на срещата в 13:30 на чадъра. Разбирам причината ти и е крайно уважителна - пиши ме!
Радостинче , ти ще  можеш ли? Боряна ?

# 372
  • Бургас
Simple Smile Супер, момичета. Мерси, че ми влизате в положение  Wink. Таничка, ще те чакаме да се запознаем. Радост?

Значи инцидентна среща - утре (18.07) в 13:30 на Чадъра..

А за следващия петък (26.07.) пак съм на линия, ако решим да се организираме.

# 373
  • Бургас
аз съм от 10:30 на тонове до към 11ч, после съм от 13:15 на преглед, но то там както се чака може и да не успея да вляза в 13:15 Sad Ако ще се срещате към 13:30 тогава веднага след прегледа ще дойда при вас, дано още да сте там и да ме познаете Simple Smile Аз съм едно такова голямо едро дето едва ходи, аха да роди  Joy Моля ви ако ме видите махнете ми че да не ви търся кои сте Simple Smile

# 374
  • където мечтите се сбъдват
Atenaotna,права си.Трудно се организират повече хора,всеки има различен режим и с тези малки деца е трудно.Определете един час,който е удобен за повечето хора,а останалите ще се нагаждаме.

Общи условия

Активация на акаунт