Миризма на огранено върху бебешки дрешки

• 1 934
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, не открих подобна тема.
Мазах дъщеричката ми със зехтин и сега повечето и дрешки миришат на огранено. Дори след многократно изпиране, тази миризма не се премахва! Накой може ли да ми даде съвет как да се оттърва от досадната миризма? Дрешките не са наши и незнам как ще ги върна  Sad Помагайте!

# 1
"огранено" - за първи път чувам тази дума.... Какво означава?

# 2
Най-вероятно гранясало. "огранено" такава дума май няма.  newsm78

Накисване не върши ли работа? или обезмаслител, но не знам дали няма да се повредят тъканите. Можеш да пробваш на дрешка, която би прежалила. Ако не стане, по всяка вероятност трябва нов гардероб.

# 3
Ами нищо не помага, освен това след известно време пожълтяват от зехтина или олиото. Затова след като се намаже бебето му се обличат по-стари камизолки. Навремето аз правех така и после тези с миризмата на "огранено"   Laughing ги изхвърлих.
Освен това обезмаслителя може да помогне, но въпреки изпирането им той малко или много оства в тъкънта и това може да предизвика жестока алергия. Naughty

# 4
Пробвай с Meglio.

# 5
Не вярвам нещо да помогне срещу миризмата и пожълтяването от олио или зехтин. Опитай с Мелио, но той е много силен препарат и не е подходящо после тези дрешки да се обличат.

# 6
  • София
Мисля, че е редно да се предупреди човека, на който се дават дрехите, ако се перат с обезмаслител. Или поне след обезмаслителя да се изперат няколко пъти, защото може да се докара сериозна алергична реакция на следващото бебе.
Относно самото питане: идея нямам как се маха тази миризма, бих пробвала с течен Вениш и Вениш на прах. 

# 7
Може и пране на висока Т - примерно 90 градуса (ако дрехите могат да издържат естествено)  newsm78

# 8
Благодаря за съветите!

# 9
  • Sunshine state
Може и пране на висока Т - примерно 90 градуса (ако дрехите могат да издържат естествено)  newsm78
И аз съм на това мнение-пране на 90 градуса му е майката.Пусни ги с повечко прах за пране-ОМО е с много силен мирис и най-вероятно ще свърши работа. Peace Успех!  bouquet

# 10
Може и пране на висока Т - примерно 90 градуса (ако дрехите могат да издържат естествено)  newsm78
И аз съм на това мнение-пране на 90 градуса му е майката.Пусни ги с повечко прах за пране-ОМО е с много силен мирис и най-вероятно ще свърши работа. Peace Успех!  bouquet
Благодаря! Ще опитам... ОМО бебешки прах има ли или с обикновен?

# 11
  • Sunshine state
С обикновен ОМО,не знам дали изобщо имат бебешки.Има силен аромат,а и на 90 градуса мисля,че ще се отървеш от миризмата. Peace

# 12
С обикновен ОМО,не знам дали изобщо имат бебешки.Има силен аромат,а и на 90 градуса мисля,че ще се отървеш от миризмата. Peace
Благодаря много!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт