На ЮНСКИте бебоци малко им остана да се гушнат в мама!

• 26 552
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мами..знам че ме съм писала от много отдавна обаче искам да ви се пухвалия след дълга битка да износа бебето ми на 22-ри родих сина ми Антоний нормално раждане 2900г..пожелавам успех на другите мами и леко раждане  Simple Smile

# 151
  • София
След сладка дрямка идвам да ви проверя, че ми и горяха ушичките  hahaha

irri благодаря за подкрепата мила, сигурна съм че ви писна с моето е оше не съм родила, ама вече толкова ми тежи... толкова ме боли всикчо... и тия киселини.....  #2gunfire

az ti nie е те такава отвора само не бях чувала ама може да я запомня та ако моята свеки ми предложи някаква изрватенящина за сол, яйца и т.н. /може и да не предложи, ама аз да се подсигуря/ може да й я предложа направо таз рецепта  hahaha

fashionmama
ооо има време още до края на деня - сутринта бях на дълга разходка и сега се обличм пак да илзиам, излизай и ти и това е... аз малко като кукувиците си въртя ама няма проблем нали съм бременна все пак, позволено ми е да съм изкукала  Mr. Green

val 86 опровергавам мита за черешите  hahaha до онзи ден изяждах по 1 кг и няма помен от раждане, ама може би трябва в комбинация със секс ли  hahaha ама ММ не иска, знаеш ли че то вече моето на молби почва да  прилича "айде миличко моля те, хайде де - хем за удоволствие хем да ми помогнеш" и като откаже почвам със заплахите "еми тогава като родя аз ще започна да отказвам"  hahaha hahaha hahaha /ама само така си говоря hahaha  /

А на липсвашите мами стискам силно палчета да се обебят скоро с най-прекрасните бебчета  Hug Hug Hug

Dmi91 честит бебок мила, да е жив и здрав и много да ви радва Hug

# 152
Коледна звезда може да те боли просто защото си вече в девети месец  Mr. Green Аз не вярвам,че даден вид храна може да предизвика раждане...звучи ми смешно даже,или логиката може би е ,че ако хванеш разтройство ще получиш контракции,то толкова храни биха могли да разтроят ,че не е истина.
Аз тука от няколко дни мисля за почистване на пералнята,май го бяхме коментирали това,но как мислите ако изсипя една капачка доместос и на 90 градуса пусна пералнята,ок ли ще е? Знам,че има препарати за перални специално,но аз доместоса много го уважавам,даже миризмата му ми е любима,мирише на стерилно,а аз определено искам да я стерилизирам пералнята  Joy

Dmi91 Честито!  Hug Да е жив и здрав Антоний,много щастие ви желая!   bouquet

# 153
  • София
Dmi91,Честито бебче  newsm32 Да ви е жив и здрав малкия Антоний  Hug

# 154
veniva такава ще е да знаеш  Mr. Green сега ще пробвам с ананас , другите какви бяха... дето уж предизвикават раждане, ще ги ям да видя какво ще стане,аз не бързам бебчо да излиза,но ще пробвам пък(защото знам , че няма да стане нищо )   tooth tooth tooth

ЧЕСТИТ АНТОНИЙ НА МАМА Dmi91  Hug ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ЩАСТЛИВ И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ  Heart Eyes

# 155
  • София
Моите зърна са на авент но моя приятелка ми препоръча медела.моят съвет е не купувай-само инструктирай ако се наложи да ти вземат.аз също съм с плоски зърна обаче не ми трябват-гери си засуква без проблем,макар и не правилно,ама май пак ще викам консултант.та тя итказва категорично силикона.

# 156
Да е жив и здрав Антоний на мама Dmi91! Прекрасни моменти и бързо възстановяване! Hug

# 157
  • Paris, France
Ох, Алекс, ще ме умориш, бе жена!   tooth То хубаво да излизам, ама тук ако знаеш какъв дъжд праска одеве... хич не става за разходки. Задникът ми вече придоби формата на стола, коремът и той опира отпред, цял ден не съм мърдала. Май ще ида пак за череши, колкото да съм излизала...

Честито бебе Антоний на мама Dmi91! Бъдете здрави и много послушни!  newsm51

# 158
Честито и на новото бебенце Антоний Simple Smile
Аз днес си поръчах кошарата и съм хипердоволна  newsm44
Да ви питам вие какво корито купихте за бебоците? Аз гледах тези анатомичните,на CAM има много хубав модел, продава се и стойка отделно. Мисълта ми е, анатомични ли сте взели или от тези обикновените, за тях знам че предлагат нещо като шезлонг да слагаш бебето на него

# 159
Vilito, най-обикновено корито върши добра работа- с приставка за новородено.  Peace

# 160
Канарче ама аз нищичко нямам, незнам бебчо дали ще успее да засмуче нещо, ще ги взема пък все ще влезнат в употреба  Simple Smile

# 161
  • София
Честито и на новото бебенце Антоний Simple Smile
Аз днес си поръчах кошарата и съм хипердоволна  newsm44
Да ви питам вие какво корито купихте за бебоците? Аз гледах тези анатомичните,на CAM има много хубав модел, продава се и стойка отделно. Мисълта ми е, анатомични ли сте взели или от тези обикновените, за тях знам че предлагат нещо като шезлонг да слагаш бебето на него
Мойто коритце е точно на CAM,много си го харесвам Simple Smile е такова е:
http://bebeshorko.com/Anatomichna-vanichka-baby-bagno-p-2514.html

# 162
  • София
Коледна звезда,и аз така-буквално,и бебето изобщо не ми го оформя!но дори без консултантката каза,че няма значение.
Честито на новата мама!

# 163
  • Видин
Хайде запис и от мен, два дни хойкам по разходки и кафенца и нямате изчитане  Hug

Връщам се да наваксвам Simple Smile

# 164
  • София
Юхуу тумбака се завърна от прехода  hahaha голямо обикаляне беше - от нас до мола на Стамбоийски. после стръмната Оълченска - до 5-те кюшета, от там се спуснах по Христо Ботев, после Стамболийкис, мола и пак у дома. Дпста изморена, но учудващо крачетата почти не са м исе подули  Laughing Сега ще отдъхна малко и почвам да готвя, после къпане и чакам ММ за трети тур разходка днес, стига не не  е уморен човека  hahaha

КоледнаЗвезда
и ананаса не помага  hahaha

fashionmama чак ми се ика и тук да превали за малко, че такъв е пек навън... и пуховете летят и аз се счупвам от кихане  #2gunfire

Vilito86 нашето корито е ето такова, само че бяло и с Мечо Пух, ММ го избра  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт