На ЮНСКИте бебоци малко им остана да се гушнат в мама!

• 25 753
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
И моята госпожица не мисли скоро да излиза , не е застанала в позиция .... ако не застане май ще се режем ...а така не ми се искашеее...

# 76
  • гр. София
Ех, тия свекита... И моята хич не се интересува от мен. А живеем заедно. Да са ми живи и здрави нашите, постоянна подкрепа и помощ са ми. Майка ми дойде да ми помага, чисти жената, пере, глади, а свекито даже не идва и да ни вижда... Както и да е. Мама ми е предостатъчна!  Grinning
Днес бях на преглед, беборанка минава вече 3 кг, да ми е жива и здрава! Сряда пак на тонове и така... Шубе ме е от секциото, което ме очаква ... Това, че ще съм в съзнание и ще ме ровят ми звучи ужасно!  Grinning Дано се справя!  Praynig
Целувки на всички родени бебоци! И гушки за всички мами!  Hug
Лека вечер!

# 77
Канарче,

не се сърди на жената за това, което е казала. Според мене не го е мислила лошо. Ти току-що си родила две дечица, напрежението е голямо, но ако с мъжа ти се обичате, ще можете да преодолеете тоя труден период. Не бързай да мислиш за развод и не вземай решения сега, когато хормоните бушуват повече от всякога.

Ако жената не ти помага, поговори с нея да ви остави. Най-любезно Simple Smile

И няма страшно - ти ги познаваш тия дребосъци, 9 месеца са били у тебе, няма нещо, с което да не можеш да се справиш. Спинкай повече, храни се добре, пий мнооого вода и си вземи Омега-3 за следродилната депресия.

# 78
Kanari стискам палци всичко да се оправи,все пак сега трябва да си най-спокойна.

Момичета,днес ми излезнаха  резултатите от влагалищния секрет и се оказа ,че съм имала някакво замърсяване.Много странно от какво с ММ не сме правили секс от два месеца,изписа ми Полижинакс да слягам 6 дни,но гледам че пише че не се препоръчва при бременност,малко ми е притеснено някой от вас ползвала ли е по бреме на бременността .Благодаря предварително !  

# 79
  • София
bflm Колко си положителна  и добричка, ще ти пиша на ЛС когато откача с моята свеки, за да ме успокояваш  Mr. Green

# 80
  • София
Сега видях в пощата за лекцията утре в мола на Стамболийски и мисля ако успея да се наспя и да стана да отида на една последна лекция тъкмо по темата  hahaha

„РАЖДАНЕТО (втора част): НОРМАЛНО РАЖДАНЕ И ЦЕЗАРОВО СЕЧЕНИЕ. ВИДОВЕ УПОЙКИ ПО ВРЕМЕ НА РАЖДАНЕ. СТВОЛОВИ КЛЕТКИ.”

# 81
Честита бебка София на мама Маги. Да ви е жива и здрава, а името е чудесно. Бързо възстановяване и скоро да се гушкате с Тео и ММ във вас Hug

Честито и на мама мимсон, да е живо и здраво бебчето!

Fashionmama супер си фешън със новата прическа и с роклята, тумбака е големичък, ама напълно нормално да е като се има предвид че трябва да родиш всеки момент. Много си хубава, пу пу Hug

Аз пък да ви се похваля днес ходих на разходка до Естония с лодка, времето беше супер и много добре се разходихме със сестричката. По едно време се замислих ако случайно взема да раждам ама е само 2,5 часа връщането до Хелзинки. Мисля това да ми е последната разходка преди раждането. Аз много трудно се застоявам на едно място и да видим сега с бебка как ще е, ама смятам да я правя пътник от малка Laughing

Канарче сигурно ти е много трудно с режима докато се нагодите сега и с всички бушуващи хормони. Така че твоето свеки да си ходи от където е дошла и да ви остави с ММ. Сигурна съм че като сте си заедно сте си най-добре и ще се нареди всичко.  Hug

Ох и мен като венива ме гони гоооооолям мързел, изпрала съм една пералня с дрехи преди 4 дни и си стоят прострени още Embarassed Мисля че скоро трябва да се взема в ръце. Хайде лека от мен

# 82
Мерси за темичката Пух!  bouquet
Честито на всички мами с прекрасни бебчета! Да са ви здравички и кротички! Heart Eyes

# 83
Lili Pavlova аз ползвах 2 пъти полижинакс, без никакъв проблем. Друг е въпроса, че единия път не ми помогна, та трябваше да слагам и друго Sad И аз се бях притеснила в началото като прочетох листовката, но мисля, че щом го изписват, значи е ок. Все пак би трябвало да са запознати какво може да се ползва. Не съм сигурна, но май го бяха коментирали и други мами, ама в някоя от по-старите теми. Hug

# 84
  • София
Благодаря ви Hug , друго си е човек да се пооплаче... Аз говорих с мъжо-поразказах му,според него правим от мухата слон но каза че ако искам веднага и показва вратата
Бфмл, наистина си позитивна,аз да ти кажа търпя търпя,но сега осъзнавам че тия махленски приказки малко изопачават проблема и айде мяма нужда.с него се разбрахме като си заминат всички да си идва вечер за къпането да помага и за други неща и т н. Аз съм търпелива,но ми кипва изведнъж и върша много резки неща!
Ирри,операцията и усещанията не са страшни-ти си в такова напрегнато очакване на чудото,че само чакаш изплакването и да си го видиш-мисли си за това-най-хубавия момент е! Heart Eyes
"Да мълчи като партиЗанин" Joy Joy

# 85
Хайде и тук честито на обебилите се мами тези дни Simple Smile Аз все късно влизам да чета, че през деня с други неща се занимавам...
И мерси за темичката на Мечо Пух Simple Smile
Все да попитам за slynceee някой знае ли нещо, че секциото май и беше планирано за миналата седмица някъде?
Стискам палци на всички планирани и непланирани за тази седмица  Hug

Да ви попитам кърмещите и кърмилите майки за подплънките за кърмачки за съвет - какви (в смисъл от тези за еднократна или многократна употреба), каква марка или някакви други съвети и мнения? Аз си взех от тези за многократна на Авент (6 бр.в кутийката), но май само се набутах 20 лв., че не били хич практични...

# 86
  • София
Аз имам тях и еднократни на томи-не ги ползвама тези рани по зърната ме дразнят зверски,вкъщи сутиен не нося,само ако излизам навън щв ги ползвам.томито не ми попиват хубаво-слагам си парцали от тензух...тка де пелени и с тях си ходя,че тече...но може би тези ,които са с голям бюст и. Щв носят сутиен,ще имат др мнение.
Моите църди дори със слузането на млякото си останаха трохи-никаква ама никаква промяна-вс ми се смеят.няма такова животно...

# 87
mgamisheva Честито бебенце, да е жива и здрава и само радост да ви носи!
Аз да ви кажа като родих първите 2 дена ме хвана страшна депресия само ревях за какво ли не и който ми се обадеше да честити пак с рев отговарях. Сестрите се побъркаха, донесоха ми детенцето няколко часа след като родих закърмих го уж и ми го взеха казаха да поспя- да бе да страшно спане направих. На сутринта ми го носят и цял ден си стоя при мен, по едно време дойдоха и го взеха за визитация, в момента в който затвориха вратата и аз така ревнах, така зле се почувсвах че ми го взимат, немога да опиша празнината в този момент. След 1 час пак ми го носят аз подута и цялата в рев- викат какво има и аз ми бебо ми липсваше и те се смеят. На следващата визитация пак така стана горе долу само дето този път неможах да изчакам да ми го донесат, а тръгнах да търся детската стая да си го взема и пак цялата в рев и една лекарка ме среща в коридора и си мисли че ми има нещо, вика защо плачеш и аз хълцайки отговарям - каде е детската стая искам си детето.
Та така следродилната депресия не прощава ако ви се случи да не си помислите че сте куку, аз вече съм добре иначе щях да се притесня  Mr. Green
Канари със сигурност не ти е лесно с тази жена аз точно поради тази причина си гледам сама детето макар и да ми е доста трудно. Моята свеки ме дразни със всичко не знам дали го осъзнава ама по добре да ми е дълече. Давам пример изписват ме идвам в нас и ще го слагам за първи път в легълцето и се почва внимавай с ушите като го оставяш да не стане клепушко. Ми мълчи си бе жена не разбра ли за толкова време че не трябва да се обаждаш мн мн. За мое щастие си отиде още същия ден , предпочитам да ми е трудно но да нямам дразнителни, че малко ми трябва.

# 88
  • София
Хайхаха-за предрофилбата е вярно-аз още рева,страннно е-изявднъж неистов рев-и не можеш да не ревеш.вчера се разрееах по тел с една колежка-пита как е мъжа ми-и аз като се задавих-не мога да спра-а в билницата-първо защочто няма да се справя,после защото ме е страх че няма да ги обичам еднакво,накрая ревях защото докато съм взела едното другото ме гледа с укор,а като ревнаха и двете и не знаех защо,просто си плачех с тях... Joy не стм вярвала на подобно чудо.ся страдам за коликите-това е нещо зверско...е,знам че се надраства и нищо им няма да реват,но изглеждатака мъчително...

И да разведрим малко-имаме съсед-младо гърче,което учи медицина-той е под наем до нас със същите г
Хазяи. Като се нанесохме по стеч на обстоятелствата се запозна с мъжа ми ,след свдмица ни засече.викам  на мм-дали не му стана лошо кТо ми видя шкембака... Grinning та нег сtая е плътно до детската-стените са така тънки,че му чувам разговорите по тел.а щом бебетата ревнат  ,почвада шета нещо...милия,дал вече е разбрал,че бебетата са не едно а две.аз мисля че или ще се измести в др стая,или ще се изнесе и вчера питах мм кой плаща по-голям наем,че да не изхвърлят нас... Mr. Green

# 89
  • София
Добро утро, тумбачета Mr. Green
Леле, Канари, при вас наистина е весело #Crazy, ама то с две деца сигурно е  нормално... горкият съсед. И под нас се нанасят едни сладури - младо семейство, сега ремонтират - супер сладки са, а ние с мм си говорихме, че сигурно няма да са така сладки като почне да плаче бебка. Все забравяме да ги питаме къде планират да им е спалнята, дано не е под нашата. Wink Изобщо рааждането на бебе, оказва се, не е социално значимо само за семейството, а и за всички съседи, роднини и приятели наоколо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт