На ЮНСКИте бебоци малко им остана да се гушнат в мама!

• 25 772
  • 742
  •   2
Отговори
# 90
Добро утро мамчета  Hug .
Всяка сутрин ставам и проверявам дали няма някое ново   ylinfant .
Както се казва да се преброим в какъв състав сме.

Канари по повод съседите. Ние в кооперацията сме само три апартамента (нова е другите още не са се нанесли), ама сме един до друг заетите и сме купили на съседите тапи за уши  Sunglasses  и половинката като отиде да ги почерпи за бебето ще им подарява тапите   Joy . Те са с много готино чувство за хумор... ама сигурно ще им потрябват де Simple Smile.

# 91
  • София
Хаха:) не бе мен ми е все едно-аз нищо не мога да направя-това са бебета,ако са ми съседи може би понякога ще ме дразни но като цяло съм свикнала от панелките и нямам проблеми. Но ако тоз верно се оплаче може може и да ни връчат предизвестие-аз все най-лошото мисля,ама...

# 92
Цоп с въпрос.   Искам да си взема Омега 3....то верно трябваше преди месец още,ама ей сега се наканих.    Има ли някоя от вас,която пие Омега ,която не е специално за бременни (комбинирана) .    Гледах няколко,но не съм толкова запозната какви да взема и всъщност дали да взема?  Няма разлика между тези за бременни и тези на които не е упоменато,че са за бременни? Въобще каква е разликата някой знае ли?
Lili Pavlova ,замърсяването далеч не идва само от сексуален контакт! Има тооолкова много места,от които да дойде замърсяване. Ние като жени сме "привилигировани".  За полижинакса аз не мога да кажа,нямам опи. То от както съм бременна ми се е налагало да лекувам гъби,иначе такова нещо не познавам.     Откриха ми и на мен Кандида и док ми изписа някакъв вагинален крем ГИНАЗОЛ,ама толкова ми е стряскащо...с една като спринцовка....та не съм го поставила още (четвърти ден). Някой да го е използвал,особенно по време на бременност???
peperudka1,подплънките за кърмачки ми бяха изключително полезни. Еднкратните.  Не се сещам как се казваха,но знам,че много майки покрай мен се оплакваха ,че не попивали. Преди няколко дни ги видях в аптека "Марешки" и тези дни ще си взема.
Ади,пъпките,малкия,емоциите???  Всичко е наред нали  Praynig?
bflm   bouquet

# 93
Ох виждам гъбите ви вълнуват,аз вчера спрях поредното лечение с гинопеварил,иначе Милисиа,това също съм го пробвала преди месец не помогна особено,пробвах флумизин също не помогна,и сега направих един курс само с гинопеварила,че той май най-добре се справя с гъбите поне е по-дълъг ефекта.По време на бременнсост,който си е с гъби май отърване няма,даже викам на доки ако не ме тормозят не може ли да не ги лекувам,че само хапчета купувам,а ефект никакъв,пък съм секцио...но тя държи да ги лекувам,ама да си призная ми писна.Полижинакс не съм пробвала,не го знам....
Иначе на мен пък ми се иска да пия витамини като кърмя,че до сега не съм пила никакви,и в аптеката ме посъвтваха Огестан,били комбинирани за кърмачки и имат омега 3 вътре,имаше мами дето ги пият по време на бременността,може да ни споделят за тях ако имат желание Hug

Ирри и Милисиа браво на вас растат бебките няма къде да ходят Hug

Вал86 това с тапите ми хареса  Laughing,на нашия етаж ще сме две бебета едното се роди в края на април та двете мацета ще огласяват блока #Crazy

# 94
  • София
Запис и от мен.

Честито на всички родили мами.Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват.  bouquet

Lili и на мен док каза, че ще ми изпише полижинакс /само че 12 глобули/. Най вероятно от тази седмица ще започна да го слагам.

milisa
, аз съм ползвала гиназол/2пъти/.Дано при теб има ефект, че при мен нямаше Simple Smile

# 95
  • София
milisa добре сме благодаря. На малчо пъпките учудващо започнаха много бързо да завяхват и не станаха на мехури като моите, може би само 5-6, другите си бяха червени пъпки и вече повечето хванаха корички. А това моето какво е направо незнам. То че са хиляди, хиляди са, вече всички са с корички, ама не щат да падат и това е. Вече свикнах с мисълта че ще си умра като петниста хиена  Laughing Само се моля да паднат докато тръгна да раждам, че целия ми корем е в пъпки и е много противно за гледане (като крастава жаба съм).
Ти как си расте ли бебка? Още ли си на инжекции?

# 96
Фешънче - супер си!!!
МойтУ бебУ спа цяла нощ от 12:30 до 06:30, без да блъвне храна преди това. Сутринта обаче поповръща малко папо, ама пак заспа някак си.
Обривът изчезна напълно - не си обличайте прекалено бебетата, не ги затрупвайте със завивки.
Бебчо си спи в неговата стая от самото начало - до нашата стая е. Имахме намерение първо да е при нас с креватчето си, но нашата стая не е толкова оправена като неговата:)
ММ е изтеглил някаква програма, с която с помощта на камера в стаята на бебчо наблюдаваме какво става, и със звук, директно на нашите телефони и на лап топа.
Килограмите продължават надолу при мен - днес съм 1 под теглото ми отпреди раждането.
ММ се мери на електронен кантар с бебчо и без: ако са верни показанията, бебчо си е върнал рожденото тегло още преди няколко дни, тоест за по-малко от седмица. Нормата е това да  стане за 2-3 седмици, но и той беше свалил само 95 грамчета в болницата, на фона на 250-350, което е най-често.
Kanari, дръж се! Аз изкарах толкова хубава и ведра бременност, а сега съм егати заядливата с ММ, ок че е добричък и много помага,  търпи ме. То ме боли гърбът,  зърната - едното се оправи, изпадат му корите, другото се разрани. От това тичане между бебе, простори, перални и стерилизатори по цял ден (на 2 етажа се разполагаме и по стълби тичам поне 30 пъти дневно) - шевовете ме наболяват, снощи чак не можах да си доизгладя дрешките, трябваше да легна. Така цапа бебчо с тва връщане на папо и пишкане по време на смяна на пелените - по един кош пране само негови неща дневно, все купуваме нови пеленки, сега май и дрешки ...

# 97
  • София
Здравейте,
вчера цял ден ме няма и сте изписали романи.
mgamisheva честито бебче София-да е здрава и на теб бързо възстановяване!!!!   bouquet
Тео пуснаха ли го да види бебето?

Аз вчера до обяд бях на тонове и прегледи. Сега в четвъртък пак,че ме гласят за понеделник или вторник. То просто не остана..... Снощи бях на родителска на малката и целият ден ми се видя много уморителен.
Сега ще се връщам да ви допрочета.  Grinning

# 98
Честити бебоцииии на новите мами Simple Smile
 Hug Hug Hug Hug

# 99
  • София
При нас имаше неочакван развой-след като вчера поговорихме и се разбра че свеки прави разприте с тъпите и клюки,днес нещо се опита да му налага на мм и той ми каза:още утре я връщам в дома и...Simple Smile)))

# 100
Записвам се и отивам да ви чета  Hug   bouquet

# 101
  • София
Kanari, това е супер новина, ще видиш колко по хубаво ще ви е самички.  Peace
Ох, това мойто бебе хълца по цял ден - вчера реших да ги броя 7 пъти по 10-15 минути.  #Crazy То добре, че хълца, че иначе хич не рита и на моменти се панирам. Като знам кака му как ме риташе и блъскаше непрекъснато.  ooooh!

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 11:49 от Дидка-бандитка

# 102
Kanari, това е супер новина, ще видиш колко по хубаво ще ви е самички.  Peace
Ох, това мойто бебе хълца по цял ден - вчера реших да ги броя 7 пъти по 10-15 минути.  #Crazy То добре, че хълца, че иначе хич не рита и на моменти се панирам. Като знам кака му как ме риташе и блъскаше непрекъснато.  ooooh!
Дидка да ти кажа и мойто бебе постоянно хълцаше в корема ми и сега познай почти след всяко ядене хълцаме по 30 мин, голяма ми е скица подскача като жабка нито вода нито нищо не му помага

# 103
  • София
Имам една молба - мамите, които си поръчаха бодита ако може да си изровят мейловете и да ми пратят пак бройката, че сега се рових и нещо не ми излиза бройката (излиза че съм поръчала с няколко по-малко, но не съм сигурна, то не е проблем като махна моите бройката излиза и за вас ще има, но се чудех къде съм сбъркала). Тази седмица трябва да пристигнат. Добре че човека беше готин и ги прати наново, че Роял Мейл ги бяха изгубили. А Габко колко са бавни не ми се говори просто, преди 10 дена получих мейл че са пристигнали в склада им в УК, а още ги няма тука, баси тъпаците.

# 104
  • София
Представям си тогава след раждането какво ще е. Каката ми хълцаше по 1-2 пъти на ден в корема и като се роди пак така. А е толкова щура колкото ми беше в корема - не спи, рита, блъска.  Mr. Green Дано поне това значи, че бебчо ще е кротък и само ще спинка. Ама съм оптимистка, а.  Crazy
Оф, да ви се оплача - преди малко слагав да ми се стерилизират за болницата помпа, залъгалка, силиконови зърна. Пускам ги на колкото трябва минути, вадя и едно силиконово зърно - разтопено.  #Crazy На другото и друтиге неща нищо им няма. Много ме е яд, защото със сигурност знам, че моган да се стерилизират.

Общи условия

Активация на акаунт