На ЮНСКИте бебоци малко им остана да се гушнат в мама!

• 25 793
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Дидка бандитка и аз като теб съм оптимистка,че ще е спокойна,моята бебка хълца яко,но спи яко също,усещам едни крачета в ребрата доста често и имам чуството че ще ми се покажат през гърлото,даже някой път си викам да не е сбъркала пътя нещо  Mr. Green

# 106
Ади, препратих ти моята заявка на лични.

Оооо, а бебо как хълца - ей сега след ядене пак целият се тресе и прави мъчителни муцки.

# 107
Здравейте!
Половин ден откарах в тая болница  ooooh!

Първо чакане пред кабинета, накрая се скарах на две нахалници, писна ми да се предреждат. "Ама аз само за това, ама аз само за онова...". Викам им: всички сме  САМО за нещо, което отнема понякога 1 минута, а понякога половин час, и всичките сме бременни, така, че....Аааа ма ха, егати хората значи. И на сестрата ѝ казах същото, тя се съгласи, че съм права. Аз веднъж съм брала така срам пред хората, викам им само да оставя седи какво си и то се оказа, че ме държаха вътре 15 минути, та излязох червена като домат от неудобство. както и да е. "Зарадваха" ме, че Христова е отпуска до 17ти Юни!!! Shocked Викат ме другата седмица за последни кръвни изследвания, днес им носих контейнерче с ф. проба, и секрет ми взеха. Мериха калпазанката, 2917гр я изкараха, после на тонове и там вече стана интересно. Аз не бях яла, понеже не знаех дали ще ми взимат кръв, и ме закачат на апарата, а тази хулиганка не качва тонове над 115 Crossing Arms Мойто кръвно и то 80/60. Пратиха ме да ям сладко, да пия вода, кока кола и тем подобни, връщам се след половин час- мааалко по-добре, ама не съвсем. Предполагам средно-аритметичното е било над 120та ме пуснаха да си ходя, но аз в моментите в които гледах монитора тоновете бяха под 120, няколко пъти качи на 130-140. Та така. Мързеланата не се представи добре днес, спеше ли, какво ли? Докторката ми каза, че дори и да не устискам да се върне Христова, няма проблем, пак ще родя Laughing, казвам " Да, аз не се съмнявам, ама може да се напъна и да изчакам до 18ти, ако стане-стане". Ще видим другата седмица.
Много мислех да питам дали може да посетя mgamisheva, ама си казах по-добре не, тя днес се раздвижва, само ѝ е до някакви виртуални познати да я посещават. Simple Smile

Канари- да я товари на колата мъжа ти и кой от къде е Peace
Фешънмама е много готина Simple Smile
krasi_kh -ако се бях наканила вчера да дойда, щяхме да се засечем  Simple Smile

# 108
Kanari супер новина,не че нещо лошо за свекървите,но всеки да си знае къщата.
 Аз и ММ сме заедно от 13г. и нещото което научих за този период е,че не трябва да се допуска никой от близките да се меси в отношенията ни. Имали сме много кризисни моменти и ми е идвало да си хвана пътя,но когато обичаш един човек всичко отминава.

# 109
  • София
Момичета,как сте днес?Как са бебоците?Да свиквате бързичко едни с други  Hug на пупите и бебоците
Канарче,радвам се за развоя на събитията newsm48 време беше,сега сама по-добре,пак ще е трудно ама поне един дразнител по-малко.
Аз да питам Цинабсин,някоя от вас пила ли е сега в последните месеци,че тая сенна хрема пак ме почна-ужас.представям си се на секциото ни през носа ни през устата мога да дишам,пък недай си боже да се разкихам там на операционната #Crazy #Crazy #Crazy та такива глупости си мисля.
А и още нещо да питам ,как изглежда тая обменна карта дет ше хода с нея в родилното,понеже аз имам едно листче и на него пише направление и докторката по ЗК ми е надраскала разните ми там изследвания през бременността ,ма няма печат?!Дали ше ми го признаят newsm78
Хубав ден на всички желая    bouquet

# 110
  • Варна
Записче и от мен в новата темичка, Мечо Пух   bouquet

Лили Павлова и на мен преди две седмици ми бяха изписали полижинакс и също ми направи впечатление, че не се препоръчва при бременност, но щом специалистите го изписват предполагам че не е проблем. Не мога да преценя само дали имаше някакъв ефект - първо доки ми го изписа преди да са излезли резултатите от изследването, което впоследствие се оказа че е чисто и на въпроса ми -  защо тогава трябваше да го ползвам това лекарство отговорът беше - защото понякога не излизали нещата на изследванията и само с преглед можело да се установи  newsm78 Така де, ама втори преглед след приключване на лечението нямаше, за да се установи дали е имало резултат или не. Както и да е, много бях разочарована вчера след прегледа  Close

Честито на mgamisheva, да расте здрава, силна и много мъдра малката София  Hug

На всички на които им предстои влизане в болницата тази седмица успех и всичко да мине леко  Hug

# 111
Да се запиша и аз преди да сте изписали темата  Hug   bouquet

# 112
  • София
Айде и аз да се оплача малко  hahaha ходих малко навън до един магазин за килими да купя една подложка, че взехме пътеки за спалнята ама едната се хлъзна много и за да не се разчекна преждевременно викам да вземем нещо за отдолу... еййй ама така ме хвана тая алергия щях да си изкихам кихалото и после доки вика разходждай се... толкова гадна работа е тая алергия, че не е истина.... та следобедно пак ще скиторя по улуците, дано от кихането бебо реши да слиза надолу поне  hahaha

# 113
Здравейте момичета,
сега ме уплашихте - моя бебо рита 24/7 направо и нищо не може да го кротне. А ние с мм и двамата сме били кротки бебета и така се бяхме и настроили да си имаме една кротка буба Simple Smile
Връщам се от доки - малко бясна - преди две седмици 1 см разкритие, сега само 2  Shocked Много бавноооо. Според него ще пренасям до 10 юни wtf  Shocked Този човек ме разочарова отвсякъде, ама какво да се прави, търпение и това си е. На 10 юни ще постъпвам в болницата ако дотогава не съм родила. Като ме проверяваше за разкритието този път, нарочно ме "поръзръчка" малко, за да подскаже на бебо да излиза и умрях от болка, беше супер гадно, ама сега да се надяваме, че ще подейства  Praynig  Crazy
Цунки от мен, аз отивам да пийна едно обезболяващо сега и да полегна  Hug

# 114
  • София
Офф това с пренасянето и мен много ме плаши  Confused
А не може ли да ди сложат по едно окситоцинче и да се приключи ей това се чудя от 2-3 дни вече  newsm78 вие как мислите  newsm78

# 115
Ми аз много мислих по този въпрос, alex_n, но още си изчаквам, защото колкото повече си чакам и раждането си започне по естествен път, толкова по-добре за мен и по-безболезнено, тъй като организма ми ще е образувал достатъчно количество хормона релаксин, който спомага за отварянето на таза и ще се получат дай боже по-малко разкъсвания. Една приятелка роди първото си бебе 4 кг без нито един шев! - а второто 4200 пак така! - изчаквали са я до последния момент. Така че природата си знае работата

# 116
Ще влизаме в десети месец другата седмица  hahaha

# 117
Алексче- окситоцинчето е като преносиш, не преди това. Кротни се малко Hug Laughing Редувай разходки, секс и чистене- така всички ще са доволни  Mr. Green

# 118
Аз забравям да питам защо мажете с крем дупарата на бебо след всяка смяна на памперса - не е ли необходимо само ако е зачервена кожата?  newsm78

# 119
  • София
az ti nie ти коя седмица си  newsm78 че то в девети календарен се влиза в 35 г.с. аз мислех че су като мен - 39 г.с.  newsm78

А за дупето е добре да се маже всеки път точно за да няма зачервявания, защото то и пикото и акото са си силнички за бебешкото дупИ  Hug

Мечо Пух всичко без секса практикувам и нъцки раждане  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт