На ЮНСКИте бебоци малко им остана да се гушнат в мама!

• 25 796
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Алексче, точно с теб съм, затова писах, че ще влизаме в деСети месец  Joy hahaha

# 121
Мечо Пух всичко без секса практикувам и нъцки раждане  hahaha
Мииииии, ко чакаш тогава  newsm53Толкова близо до термин няма причина да не може, нали? Или...?

# 122
  • гр. София
milisa, аз пих Омега 3 на "Ескимо-3", просто попитах в аптеката и ми дадоха него. Чела съм, че и други бременни са го пили.  Ама късно прочетох, че 3 хапчета се равняват на 500 мг, а не 1 и в началото си пих по 1. Та не знам какъв ефект е имало. Иначе преди и след Ескимо-3 си пиех и витамини Прегнакеър плюс Омега, там Омегата е 600 мг.
Днес отивам да с взема живот и здраве последните 20 бр. инжекции Фраксипарин!  Grinning Ръцете ми на нищо не приличат, целите в синини и буци. Викам на ММ, че ако отида в полицията и се оплача от домашно насилие, веднага са го прибрали!  Grinning
Алекс, аз ти ние, айде раждайте вече!  Grinning

# 123
  • София
az ti nie аз прочетох 9-ти и затова се зачудих  hahaha

Мечо Пух според мен няма причина, но ММ не мисли така  #Cussing out

irri
и аз викам "айде раждай се бебе" ама то си има него мнение по въпроса... а остават само 7 дни до термин, хем са малко, хем ми се виждат адски много.. .чак странно много  #Crazy

# 124
milisa, на мен в аптеката ми дадоха такива Омега-3
http://www.nowfoods.com/Supplements/Products-by-Category/Nutriti … .htm#.UZHEdbXvseU
Вземам по 1 или 2 таблетки на ден. Те са по 1 гр.

adelina_bg, сега ще проверя какво ти бях писала за пижамките. Мерси отново, че се ангажираш да поръчаш такива хубави неща за толкова много хора. И на мен Габко не ми изкарваха поръчката до последно, по тракинг номера я открих в системата им, явно са имали много поръчки.

alex_n, оскитоцинът предизвиква родилния процес, но идва ударно, болките от контракциите са по-силни и е възможно разкъсванията да са повече. Най-добре по принцип е да си тръгне само бебето Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 20:26 от bflm

# 125
  • гр. София
alex__n, хората викаш се чудят как да устискат до 9-и месец, а ти се чудиш как да раждаш вече! Божа работа!  Grinning  Бебо като си реши, тогава ще излиза! Явно си има собствено мнение, различно от твоето.  Grinning Може би знае какво го чака и какви трудности има животът, така че добре си седи в коремчето!  Grinning  Остави да се порадва колкото може на уюта!  Grinning
Имам чувството, че живот и здраве като родиш, ще настанат всенародни радости във форума!  Grinning Изстрадваме всеки един ден заедно с теб!  Grinning Късмет!

# 126
irri, колко инжекции ти препоръчват да сложиш след раждане?

# 127
Nagaina я няма от няколко дни  newsm78 Току виж ни зарадва с хубавата новина , дано всичко е наред мила  Praynig Hug

# 128
да, вярно я няма, както и окиаз. А пък днес е секциото на цвети. Дано всичко мине бързо и лесно  Praynig Вили 86, обади се и ти  Hug

# 129
Връщам се от тонове без грам контракции Sad, обаче лекарката ( моята я нямаше) ме вика утре пак, че бебето много шавало! А добро утро! Mr. Green

Канари, успех и много спокойствие!  Hug Сигурна съм, че ще се справиш сама! Peace
Ако насериозно мислиш, че могат да ти дадат предизвестие за апартамента, няма да се притесняваш: не могат да ви изгонят току-така, пък и едва ли хазяинът ще изхвърли семейство с две бебета само щото плачат! Hug

az ti nie, аз няма да мажа след всяка смяна. Само ако има зачервявания. Колкото по-малко козметика, толкова по-добре.  Peace

Мечо Пух, наистина е много гадно така с прережданията. И при моята ЖК беше така, направо си отвисявах пред кабинета. Добре, че повече няма да ходя! Twisted Evil

Имаше и други неща за комент ама... Thinking

# 130
Момичета едно въпросче... извинявам се ако е коментирано преди ама с моя мозък нищо не помня   33uu Та... днес ми дойде на акъла да си взимам силикови зързна за кърмене(защото аз нямам ама хич) и като чета как се разраняват зърната ще си взема, но не знам какви  newsm78 Кои са най-хубави, кои ще ми препорачате ?

# 131
Ако може да поразведря...
Заради всички тези суеверия и с глупавите ми двадесет години, в коритото на първото ми дете на четиридесетия ден, имаше:
1. Пирон - за да е здрав като желязо!
2. Монета - за да е здрав като желязо! (за всеки случай, ако не "хване" от пирона)
3. Пуканки - за да е бял!
4. Жълтък - за да му е мека кожата!
5. Вино - за да му е къдрава косата! (още не се накъдрил)
6. Билка "Демирбозан" - за да не го хващат уроки!
7. Халката ми - за да обича семейството и да не "хойка"! (ще видим тепърва дали е вярно)
В коритото остана малко място и за бебето, позаплакнаха го в супата от разнообразни съставки и го изплакнаха с чиста вода. Държа да подчертая, че сапун и шампоан не участваха в "изкъпването".

Сега в задачата се пита: като не разреших да се направи нищо от това за момата ми, тя ще е черна, проскубана, болнава и урочасана ли? И само докато е момиче или ще продължи и като остарее? А по седма точка дори не смея да разсъждавам Simple Smile))

# 132
Моите силиконови зърна са на Чико с кутия за съхранение. Подарък са, но в аптеката май са около 15 лв. Аз и бебчо сме влюбени в тях:)

# 133
az ti nie, това и аз го четох!  Mr. Green

# 134
  • София
az ti nie  smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт