На ЮНСКИте бебоци малко им остана да се гушнат в мама!

• 25 543
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
в надежда не ми поискаха да е заверена кръвната. Май само държавните се пънат.

Аууу, пък свеки сега се опитва да ми налива акъл за брака ми-първо ми вика вкъщи да се обличам и гримирам да изглеждам хубава - куку! това,щото мъжа ми да ме забелязвал. И второ,щото с него сега сме в големи проблеми, тръгнала да ми обяснява,как ако съм мислела за развод,да съм останела заради децата...тая нормална ли е??? егати и 18-вековното схващане. Най-ненавиждам подлагането на тормоз децата да гледат извратени отношение,заради тях самите...и ся ми дудне,после отива и на него му дудне,имам чувството,че заради нея се караме...

За бебето Ния и аз се чудех- много е подвеждащо това с фейсбук-аз се обърквам тотално  Joy

# 61
Elena, за 30лв, без чакане, също си е добра офертата! Това за бъза трябва да се пробва, че ми омръзнаха всички тия сиропи дето никаква работа не вършат.
sweet, що за глупост пък това?!  ooooh!Имах от Рамус-лабораториите на едно от изследванията кръвната ми група. В болницата го приеха без проблем.Какво толкова те разкарват- бременна жена!
bflm, хихих, аз пък като чуя Фиона и се сещам за Шрек!

дива77, отивай, че после с бебето ще е по-сложно, а и ако е някаква инфекция да се излекува навреме!
Росица Петрова, много хубаво го е казала майка ти!:)

Мечо Пух, и аз така ще направя! По ми е лесно да пиша директно във фейса отколкото смс. А как мразя да пиша смс-и!  Twisted Evil
Канари, що ли си мисля, че май, май по-добре свекито да си тръгва, откъдето е дошла! Това нейното изобщо не е помощ! Ако ще те натоварва и нерви така, дори наврежда, защото бебетата веднага усещат, когато майката е нервна и всичко се пренася ввърху тях!

# 62
Kanari свекърва ти е мега зле ще ме прощаваш  #Crazy не ти завиждам с 2 бебета и такова Куку на главата.

# 63
Канари- покани я най-учтиво да си тръгне! Нахалница! ooooh!

# 64
  • Paris, France
Канари, и аз като германчето ще те посъветвам направо на свекито да й биеш шута, с извинение. Как може да ти се меси така, та и за развод да ти говори, при положение, че току-що си родила и се предполага, че това трябва да е един от най-хубавите моменти във връзката ви въобще?! Такива свекита по-далеч. Не мога да повярвам, че има такива злобни хора. И наистина, ако на теб ти говори някакви неща, на сина си й е много по-лесно да му говори, та това допълнително може да изостря противоречията ви. Аз в това отношение съм много облагодетелствана, защото моят свекър навремето е влял акъл на ММ с думите: "когато има противоречие между свекървата и снахата, мъжът трябва да е на страната на снахата, с цел да се запази семейството". Мен ако питаш, мъжът не трябва да се намесва изобщо и двете жени трябва сами да си решат конфликта, обаче и неговият вариант ме устройва... За сега, да чукна на дърво, не сме имали противоречия - ще видим като се роди малкото, но аз не си мълча принципно и си казвам като имам нещо за казване.

Ааа, нааай-накрая качих снимки в блога на онази рокля, за която ви се хвалих преди време. Та ако някой иска да ме види как се кълчотя с моите 70 кила, това е линкът.

# 65
Честито на всички, които вече станаха МАМИ! Да са ви живи и здрави малките слънчица и нека усмивките им огряват дните и нощите ви!
Относно сиропа от бъз: Имайте в предвид, че има 2 вида бъз- бял и черен. Сега цъфти белият и ухае страхотно. Сиропът от него става леко газиран. Приготвя се с лимони и захар. Черният бъз, зрее по-късно-в края на август -септември. Като цяло листната му маса мирише доста тежко и неприятно за мен, но пък сиропът му е невероятен имуностимулатор.

# 66
  • София
Цоп и аз да се запиша в новата темичка. Пух Hug
Честитих във фейса, но и тук да се отчета - на всички нови мамаи - да са ви живи и здрави бебковците, да са много спокойни и усмихнати дечица  bouquet
Днес бях на и тонове и съм много доволна, според доки били перфектни Heart Eyes
Гледам обсъждате семейните отношения... аз да ви кажа - гледам да не разчитам на помощ от никъде, нито на физческа, нито на финансова. Не че бабите нямат желание (дядовци си нямаме), но при нас е въпрос на личен избор. Така бяхме и със сватбата, и с къщата, сега и с бебето - предпочитаме ние да си подсигурим всичко, за да няма недоволни Blush.  Иначе, на моята майка много мога да разчитам за адекватна помощ, на свеки не чак толкова, но и тя жената е по-възрастна. Просто някак не ми се иска да ми виснат у дома, защото въм сигурна, че това ще ме изнерви... ще видим като родя дали ще съм така самостоятелна Sick
Канарче, аз все си мисля, че с две бебета е нормално да ви се пообтегнат малко отношенията, сигурно не ви е леко. Но твоята свеки верно трябва да бъде любезно приканена да си ходи. Стискам ти палци да я пребориш Hug
п.п. Фешън, супер си и роклАта е супер. Много красива мама. Simple Smile А логиката на свекър ти е желязна.

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 21:59 от indidiveritas

# 67
записче   bouquet

# 68
  • София
Мечо Пух аз не съм с модерен телефон та ще се възползвам от вестителките  hahaha

fashionmama чуда си мила, толкова си се разхубавила  Heart Eyes

Kanari показвай вратата и това е... няма сми точно сега да си късаш нервите с такова животно  #2gunfire

А да ви кажа сега ММ дава рапорт на свеки в другата стая ама съм му забранила да казва рамера на бебо  hahaha явно го пита няма ли да раждам вече и какво е казала доки по въпроса  hahaha и той й каза че не още и че не ме пускал сама да се разхождам че го било страх  Heart Eyes много ми е сладък мъжа, одеве му казвах как не само ще прилича бебо на него по фейса ами и по телосложение /той се е родил 4+ кила/ викам ето гледай какъв ген какво чудо  hahaha та се посмяхме  hahaha

# 69

Относно сиропа от бъз: Имайте в предвид, че има 2 вида бъз- бял и черен. Сега цъфти белият и ухае страхотно. Сиропът от него става леко газиран. Приготвя се с лимони и захар. Черният бъз, зрее по-късно-в края на август -септември. Като цяло листната му маса мирише доста тежко и неприятно за мен, но пък сиропът му е невероятен имуностимулатор.
Много мерси за инфото! Сега трябва да намеря някой, който да ми набере, че и грам идея си нямам, откъде да набера и как изглежда!  Mr. Green

За отношенията с родителите съм на мнение  всеки да се оправя със своите родители! Ако има проблем мъжът да разговаря с майка си, защото едно е да го каже снахата, друго е да го каже синът!  Whistling

Фешън, супер!  Peace
Хахаа, Алекс, само така! Да мълчи като партизанин!  Mr. Green

# 70
Оо, Канври,  тая твоя свекхрва гай- добре да си стяга чантичката и от където е дошла.. Тя вместо да ти помага, тя ти пречи повече.. Както чувам ни ти помага за бебеоранките, ами и създава някакви неразбирателства между теб мюи МТ. .. По добре без нея!

# 71
# 72
Мечо Пух аз не съм с модерен телефон та ще се възползвам от вестителките  hahaha

И аз така. Освен ако половинката не ме изненада..... Whistling Thinking

# 73
Здравейте пак! Мойто Силве е за първа нощ само във вече почти готовата детска стая и ми е толкова празно без креватчето до мен Simple Smile Дано мине леко първата нощ, пък креватче с бебе до мен живот и здраве скоро пак ще имам.

дива77 Аз имах проблеми с ухото по време на предишната бременност. Отидох на УНГ в ИСУЛ, предписаха ми едни капки, капнах 3 пъти и чудо- всичко свърши, та се кахърих, че толкова съм отлагала и съм се мъчила.
 Фешънмама страхотна си в новата рокля Simple Smile
Канарче то рано или късно ще вземеш да я сложиш на мястото й, пък ти ще прецениш преди да ти се е качила на главата или като започне да скача трупешката. Успех!

# 74
дива77,аз бях писала за такъв проблем със заглъхването в 7 месец. Появи се и болка.Отидох на УНГ и ми изписа капки.Само с няколко пъти всичко се оправи (пу пу).

bflm супер ти се радвам за билкарството.Евала.Аз също съм супер фен на билките,ама си ги купувам повечето  Embarassed .  Чакам сега Зарата да цъфне ,че обожавам липовият чай.  Иначе за бъза,както каза AllureOS има разлика в бъза,защото аз пазя не хубав спомен от аромата му.
Канари,все забравям да пиша... дано съвсем скоро да нагодите режима ,а малките и свеки   smile3513 , за да може с мъжо да се видите саминки с децата  1dating

Фешънмама,  верно си фешън  Hug. Аз също имам подобна,ама не съм се сещала да я измъкна от гардероба,макар,че по-удобни са ми клиновете и панталоните.Изглеждаш супер.

Общи условия

Активация на акаунт