Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 185

• 53 439
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро!  Hug

Маги  Hug мерси за инфото и от мен!  Hug
Баги  Hug благодаря и на теб за превода, надявам се да ни преведеш и интервюто.  Hug
Ванче  Hug благодаря за филма - изтеглих го и ще го гледам.

Надин  Hug изгледах предложения от теб филм. По нищо не личи, че е турски този филм. По-скоро ми прилича на доброто старо европейско кино. Филм, в който нищо не се случва, аз обичам такива, но точно този не ми хареса. Не знам защо. Накрая го гледах само за да го довърша. Скукаааа!  Mr. Green

Приятен ден, дами!  Hug

# 706
  • Русе
 Добро утро!  Hug

Линка  Hug

Днес е четвъртък, ама...  Sad нямаме вече филм, който да очакваме.  Peace

Но  Wink пък ще си търсим други забавления - лято е!  Simple Smile

Хубав ден ви желая!  Hug

# 707

Туба...за някой Одета, за друг Одилия Wink А за нас просто си е "нашето момиче" Peace Laughing
Така че, гответе тоалетите- не остана, утре сме на рожден ден! newsm44

Добро утро, ято! Hug Дано и вечерта ми да е хубава, защото искам днес успешен старт  на  "Ботев"Пд и "Левски" в Лига Европа Embarassed

Така че, хубав и успешен ден! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 09:40 от nadine1111

# 708
Здравейте, момичета от ятото с днешна дата

Тези дни съм малко по-заета, така че нямам много време за темата Embarassed, но ви изчитам редовно Peace
Цвети,Линка,Надин,Ваня,Кирилова,Рали,Маги  bouquet благодаря за всичко, което правите - и за клипчетата, и за корицата на новия брой на Ел с Туба /сега и аз като вас чакам с нетърпение самото списание и интервюто в него Peace/, и за мъдростите в спойлерите- Цвети  Hug

А днес Джансел има годишнина от сватбата си с Пънар Peace Да са живи и здрави и скоро да ни зарадват с новина за   ylinfant Ама с тази визия с тоз мустак от сватбата им 'ич не ми се нрави (като, че ли е някой друг Sunglasses). Друго си е с визията му "а-ла Оджата" yes

Скрит текст:

Скрит текст:

Този клип ми излезна във фейса. Много ми харесва- как  наглед от нищото се създава изкуство Peace Затова искам да го споделя с вас

А понеже утре сме на Рожден ден  #Milti ви предлагам да изпишем тази тема до утре и на рожденния ден да сме в нова къщичка Peace

Ето я утрешната рожденничка  в ролята, която я направи известна и зад граница Heart Eyes Нали Озгюр беше написал, че не може да й се нагледа като плаче Rolling Eyes И аз така

# 709

Премиера Grinning Дръж се Гърция...Хасрет идва! Joy

В спойлер слагам превод с Гугъл, кой разбрал...разбрал Wink
Скрит текст:
Tribute списание TV24 в серия'' A Star се роди'':

Репортаж TV24 циркулиращите утре 07.05: New турски сериали в MEGA

От Мария METAXITINOU

Нови промени в програмата премина бързо и изведнъж Mega. Една седмица преди началото на новия турски сериали обяви и да видим всеки ден рекламират, озаглавено "Deadly Beauty", каналът продължава интеграция ...

Турски и втората серия и дори в позиция "Fatmagkioul". Но нека да вземе нещата от самото начало. Първата мисъл е да продължи "Fatmagkioul" през цялото лято, но за гледане цифри, които записани, особено в последно време, след "оттеглянето" на "Сюлейман" е много повече от задоволителна. Така че в Mega реши да си вземе почивка, за да се запази есента смята серия най-успешната. The Fatmagkioul да ни сбогом този петък и понеделник на мястото ... "Една звезда се ражда."

Това е главно сантиментална сериал с участието на туба Bougioukoustoun, нашата известна «Аси». В Турция излъчи сезон 2010-2011 г. се състои от 56 епизода, като освен Гърция серия се продава в България, където той отбеляза известен успех.

Една история за да ме обича много препятствия

The Chasret е красива млада циганка, който прави прехраната си чрез продажба на цветя на улицата и тя живее с братята си, Gkioulnaz, Кадир и Йозгюр. Нейният баща, Burhan, е в затвора за престъпление, те никога не се ангажира работи усилено, за продажба на цветя, за да помогне на семейството си. Далеч от бедните квартали на града, където живее Chasret, Мурад е известен композитор и учен. Той идва от богато и силно култивирани семейството и най-великите певци страни да му се моля да композира песен. Напоследък подготвя голям концерт, който се очаква да свали още повече и без това голяма кариера. Мурад знае Chasret когато е случаен с Levent на сватба в района. Чуйте как пее и е впечатлен от доброто, но дрезгав глас. Той си казва, че ако тя го направи уроци по пеене, може да се занимават професионално с песента. The Chasret първоначално обиден от критики, но след това смята, че една кариера в песен я даде достатъчно пари, за да наеме адвокат и да помогне на баща си оправдан. Ще подходим Мурад и да го помоли да се обучават. Той е първоначално нежелание, но в крайна сметка приемат, извеждайки и дори заложи със своя приятел и продуцент, Levent, че в рамките на шест месеца ще бъдат в състояние да превърне този "звяр" в дива песен класика. A залог, че ще доведе до голяма романтика, но с много препятствия по пътя към щастието ...

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 13:04 от nadine1111

# 710

@elle for ‎#Louis#vuitton

И благодарности от Джансел Grinning

# 711
Понеже в предишния си пост ви предложих да изпишем темата до утре (а защо не и днес Rolling Eyes) ви слагам и няколко реда за 21еп. на ПЛ Peace

В този епизод нямаме общи сцени на Йелмаз и Филиз. smile3557 Затова пък имаме няколко важни сцени: на Филиз и Хандан; на  Йелмаз с Нейлян и Керем; на Филиз и Елиф, както и тази на Филиз в кабинета й. Peace
Епизода започва със закуската на сем.Текинер, на която решават да отидат за уикенда в чифлика. Когато Филиз се присъединява към тях, майка й казва за плановете им за уикенда. И че може да покани Йелмаз заедно с тях. Whistling Тогава Филиз ”хвърля бомбата” като им казва, че те вече са се разделили и няма връщане назад. Rolling Eyes Естествено, че от тази новина Хандан и Ерол са силно изненадани и  искат да разберат защо. Само, че Филиз не желае да им дава обяснение. Thinking

По-късно в ”Текстил” брат и сестра умуват над това как ще съобщи Филиз причината за раздялата с Мечомен. Филиз се сеща за договорите с Холдинга и му казва, че трябва да ги прекратят. И колко голяма е изненадата на Филиз, когато брат й връчва папката с документите за прекратяване ”вземанияа-даванията”с тях. Whistling

След малко при тях влизат Мурат и другите от екипа и Юмер им съобшава, че за командировката в Париж ще дойде и сестра му. А на нея тази идея й харесва. yes

След събранието Филиз седи в кабинета си и се опитва да работи. Rolling Eyes Да ама не - мислите й постоянно кръжат около случилото се предния ден и Йелмаз. Sly А той страда от угризения на съвестта  Mr. Green и й звънва по телефона. Естествено,че тя му затваря. Peace Да, ама той е упорит и й пише смс, че трябвало да се видят и да поговорят. Crossing Arms Тя го прочита, след което погледа й попада на ангелчето, което е на бюрото й (то беше неволния свидетел на първата им целувка край басейна smile3535 ). И спомените от този момент нахлуват с пълна сила. А болката от потъпкването  на любовта й и чуството за унижение е много силна. newsm61 Weary И тя в пристъп на безсилие захвърля ангелчето в огледалото срещу нея и го счупва. #Cussing out

Междувременно татко Ерол, подпален от ревност, намира книжарницата по името, което видя в книгата подарък на Хандан. Rage След като влиза вижда жена-продавачка и е много доволен. И след това купува цветя на съпругата си. Heart Eyes Като се прибира й ги връчва щастлив, че предположенията му за изневяра на Хандан се оказват грешни. Пита я дали е разбрала нещо от Филиз за причината за раздялата им с Йелмаз. Тя казва, че не е имала тази възможност, и се отправя към стаята на дъщеря си да поговорят. Thinking

Филиз слуша СД-то с турска класическа музика (те са се разделели с Мечомен, но тази музика тя свързва с него yes). Майка й влиза при нея, и се опитва да изчопли информация защо са се раздлили с Йелмаз, при условие, че преди няколко дни тя беше толкова щастлива и говореше с такъв възторг за него. Thinking Дъщеря й каза, че се е заблудила относно него. ooooh! На което майка й я укорява, че не можела да се владее. Тогава Филиз й заявява през сълзи, че един ден ”ще се науча да се владея, да го направя център на Вселената ми, и да обичам лудо, да преоткрия света с него, да му се доверявам без да изпитвам капчица съмнение ” yes. / мисля, че това е като червена нишка за филма и авторите през целия  филм се опитват да я следват. Ще видим, че  накрая и това се случва Peace: да му се доверявам без да изпитвам капчица съмнение /.

А на другия ден сутринта Филиз си пие кафето сред природата под трелите на птичките. Елиф идва при нея и се опитва да срути стената, която Филиз е издигнала помежду им yes. Казва й:”Ти ми се сърдиш!”, а Филиз отрича да е така. Rolling Eyes Понеже  Елиф има чисто сърце, осъзнава, че всичко, което се случи на Филиз е по нейна вина (индиректно). Тя й казва, че ще се изнесат с Юмер от къщата, за да не я боли Филиз от срещата си с нея всеки ден. yes На което Филиз бурно реагира и й казва, че не ги пуска никъде да ходят. И, че ако не са до нея, живота й ще е непоносим ooooh! Така, че умолява снаха си да е търпелива с нея, и че всичко ще се наред. yes И й благодари, че мислела за нея. И я уведомява, че няма да ходи на работа, а отива в чифлика да поязди Sunglasses

В тази серия  много голям процент от времето ни занимават с вторичните линии в сюжета. Ама няма как-трябва да се навържат случките покрай главните герои. Rolling Eyes

Елиф в тази серия се срещна с майка си в махалата да огледат заедно помещението, което Мюжгян си хареса за ателие, където да шие. Но дъщеря й разбира, че на майка й е мъчно за махалата. И затова си наема това помещение там. yes Мюжгян се опитва да ”изчопли” информация лично от Елиф за случващото се с нея (понеже Сема вече беше я информирала), но тя  й казва, че всичко е наред. Thinking След което на път за къщата на Сема (тяхната бивша къща) се засича с Моаля и Фахрие. След хладните любезности се разделят.
 Whistling

А Сема е щастлива че приятелката й е дошла и й напомня, че тя ще е нейния свидетел. newsm03 А и ”моржов” иска най-добрият му приятел Йелмаз да му е свидетел на сватбата.  yesНо поради случилото се между Елиф и Йелмаз отстъпва на Сема, Йелмаз да му е свидетел и кани Салих, като му казва честно всичко това в кръчмата. Peace

Другата допълителна линия в сериала е двойката Нелян-Керем. А ревността на Керем расте с всеки изминал ден  tantrum. Емре е решил да празнува рожденния си ден в заведението, където работят двамата влюбени, с което разпалва още повече ревността на младежа от махалата. Peace На излизане двамата се спречкват, след което се сбиват, като на Емре му помагат и двамата му приятели ooooh!. Нейлян звъни на Йелмаз за помощ, който идва веднага и ги разтървава yes./Той я чувства, като по-малка сестричка, а тя него – като батко/. В това време сестра й звъни да я попита какво става, понеже я чакат у дома. Нейлян й казва за случилото се и парира желанието й да дойдат с Юмер с факта, че Йелмаз е там, защото тя го е повикала. Rolling Eyes  

След което тримата сядат на по кафе в заведението, където работят двамата младежи. Така Йлмаз разбира, че кръчмата в махалата ще бъде купена от някой друг, понеже парите на Хайри не достигат ooooh! (По-късно разбираме, че Йелмаз взема нещата в свои ръце и успява да запази мястото, в което всички споделят проблемите си Peace). Разбира, че Керем ревнува от Емре, защото сваля момичето му. Бил я поканил на концерт. Но Нейлян не е приела да отиде. И не й бил нужен бодигард. yes Като остават насаме с момичето Йелмаз й казва, че момчетата в махалата са такива- ”скачат в огъня” за момичето си. Heart Eyes/За мен с тази думи на Нейлян сценаристите сякаш искат да кажат ”думам ти дъще, сещай се снахо”. Ами то ситуацията с Елиф беше аналогична. Peace Но Йелмаз е ”огън”момче и веднага подпали и реши, че Елиф му изневерява и ... стана каквото стана  ooooh!/

Елиф ги вижда, когато Йелмаз довежда Нейлян. Sunglasses Не може да откъсне погледа си от него.  Heart Eyes Но и Йелмаз я забелязва и погледа му е привлечен като от магнит yes. И двамата не могат да откъснат погледите си един от друг Whistling. Но Юмер идва  до Елиф и тя се сепва и отдръпва от прозореца. Blush

Ами това е Hug. Мислех да напиша малко, ама пак стана ферман Rolling Eyes
За да го "смелите" по-лесно в топлото време ви слагам нещо в скрити Heart Eyes
Скрит текст:

Хубав ден!

ПП. Надин Peace вече сме достатъчно заинтригувани за предстоящето издание на Ел yes Аз лично го чакам с нетърпение

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 14:29 от kanti

# 712
Канти, изпълнявам заръката  Joy Joy

Колкото повече картинки бълват гръцките сайтове, толкова повече ми се иска...да подхвана първи епизод на ПС  Grinning
Иначе изгледах "Синият пансион"  Rolling Eyes Ваня Hug Незнам какво ми става, ама и този филм го харесах Crazy Бях позабравила покрай сериалите, колко е хубаво да гледаш действие с малко думи и истински операторски  снимки.  Mr. Green А след "Черно и бяло", все едно се връщах от театър.
Линка, беше предупредена, че повечето зрители не бяха изгледали филма до края, аз съм невинна  Joy Joy

# 713
# 714

Има добавени кадри към първото клипче, което гледахме преди месец. Близо 3 минути добавен материал.

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 17:30 от nadine1111

# 715
Надин  Hug страхотно интелигентно направени клипчета! Браво!   bouquet
Благодаря, че ги откри за нас!   bouquet
Когато видиш нещо толкова талантливо и се смайваш!  Rolling Eyes Думите са излишни!  Peace

# 716
Канти  Hug много ти благодаря за чудесното представяне, което правиш на всеки епизод!    bouquet

# 717
Честита годишнина на Джансел!    bouquet

Да се обичат все така всеодайно!  Peace

И нещо, което ще хареса и на Джансел, защото е направено с чувство за хумор!  Hug

Скрит текст:

# 718

И това е ново Grinning Днес ми е ден, и любимият ми "Ботев" току що победи като гост newsm68

# 719

Много е хубаво и добре направено!  Peace Поздрав за рождения ден на Туба. Хубав поздрав!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт