Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 185

• 53 443
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Много ни е интересна темата днес -  Crazy има доста за гледане /  Wink сега се връщам да го направя, че нали бързах да се ''появя''  Laughing/.  Peace

Канти  Peace не е лоша идеята за новата тема в утрешният ден.  Peace

А ето и  Wink повода да бързам с този пост -  Simple Smile този колаж ме посрещна във фейса.  Crazy

# 721
  • Русе
Сега  Wink нали съм съгласна с идеята на Канти, а и цял ден съм нямала възможност за включване, та...  Blush може и да ви досадя, ама... това е положението.  Joy Joy Joy

Има добавени кадри към първото клипче, което гледахме преди месец. Близо 3 минути добавен материал.

Надин  Hug много ми хареса клипа, сега нямам търпение да видя и снимките в списанието, сигурно ще са страхотни.  Peace

Скрит текст:

# 722
  • Русе
И пак съм аз  Wink, ама ако някой мисли да прескочи този клип -  Naughty много ще сбърка, може да е дълъг, но... има какво да се види!  Simple Smile
Тук са събрани на едно място всички роли на Туба + знаменитото връчване на наградата на ''ELLE'' за най-стилна актриса / в напреднала бременност и прекрасна/ и за капак снимки зад кадър и с фенове.  Peace

И това е ново Grinning Днес ми е ден, и любимият ми "Ботев" току що победи като гост newsm68

Скрит текст:

# 723
  • Разград

# 724
# 725
  • Русе

Скрит текст:

# 726
# 727
Ето ме и мен отново У ДОМА   wavey
Прекрасно -  newsm44Надин  Peace добре си се справила с дежурството:  и новия клип на Ел с рекламата на Туба си открила, а и клипа с всички роли на любимката ни също  си намерила и споделила с нас   bouquet Мерси за което. Така, че този клип, както и сложения от Ваня ме зарибиха още повече и сега  чакам с отворени очи излизането през уикенда на Ел-Арабия. Чудя се дали ще го има в електронен вариант  newsm78
Линка  Hug и ти добре се справяш след като си се появила след работа
И пак съм аз  Wink, ама ако някой мисли да прескочи този клип -  Naughty много ще сбърка, може да е дълъг, но... има какво да се види!  Simple Smile
Тук са събрани на едно място всички роли на Туба + знаменитото връчване на наградата на ''ELLE'' за най-стилна актриса / в напреднала бременност и прекрасна/ и за капак снимки зад кадър и с фенове.  Peace

Цвети   smile3521

Нещо в анонса във видеото сложено от Ванчето, за предстоящия брой на Ел, пишеше нещо за "колекция за близнаци "Peace Дали няма да бъдем приятно изненадани с някоя снимка на куклите Rolling Eyes  Ха, дано Praynig

# 728

Тук има видео с 3 фрагман за Гърция:   http://www.megatv.com/article.asp?catid=31779&subid=2&pubid=31517800

# 729
  • Русе
Нещо в анонса във видеото сложено от Ванчето, за предстоящия брой на Ел, пишеше нещо за "колекция за близнаци "Peace Дали няма да бъдем приятно изненадани с някоя снимка на куклите Rolling Eyes  
Ха, дано Praynig

Канти  Hug - ха, дано, ама... надали  Sad

Ако забеляза в първият клип, по-дългият вариант на старият, който ни е известен се виждат две дългокоси момиченца, може те да близначки. Едната даже  Wink ти си я сложила.  Peace

# 730
# 731
Цвети  Peace забелязах ги естествено Както писах в предния пост любопитството ми е вече на маx и с нетърпение чакам да видя  всичко newsm53 Много добри са в рекламата Peace Спор няма. Как постепенно, неусетно дори любопитството ни е възбудено на най-висока степен. А вече започнаха и клипчетата по случай рожденния ден на Туба yes Този е още топъл-топъл. С кадри от Аси е и с прекрасни пожелания към Туба от феновете й от България,Гърция, както и от Арабските и от Балканите Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 22:37 от kanti

# 732
# 733
Здравейте  Hug

Много материал за гледане сте сложили тази вечер. Хвърлих бърз поглед на всички, ама на диагонал, че нямам търпение всичко да видя.
Канти и ти си ни предоставила поредния епизод Hug

Какво да отразя по-напред или само да се кефя преди сън newsm78  

Надин, хубаво си сложила реклама за ПС в Гърция, ама там не бяха ли го давали? Май не, щом залагат само на Хасрет.
А тук защо ли представят Аси с Филиз и Демир newsm78

Канти, Линка, малко рано сте почнали поздравленията Peace

# 734
  • Русе
Баги  Hug изненада по случай рожденният ден, а  Wink - и за наша радост де.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт