След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 20

• 68 792
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
Ooooo...НЕ, lia! Не психиатъра на Бабур, а него самия използвай  hahaha  Heart Eyes

Вярно - добра комбинация Дениз-Бабур, само тя може да замести Нарин в очите на Бабур! smile3521

А психиатърът ти го преотстъпвам за лично ползване, него не го щаааааа smile3511 smile3513

# 751
Народе, давайте да се измъкваме в новата тема, че пак влязохме в 51 страница /аз де Mr. Green/

Скрит текст:

# 752
  • Мюнхен
Петан съгласна съм за образа на Нарин. Въпреки че е възможно да има и такива деца. Но понеже говорехме, че Шадие е имала  по-труден живот от нея, затова исках да споделя мнението си, че тя до голяма степен сама си е виновна за някои неща, които я сполетяха в последствие. Разбира се, че беше млада, но има много бедни деца от подобни семейства и всеки сам рисува бъдещето си. За мен това нейно решение, да плати дълга на брат си беше прекалено крайно и глупаво. Мехмет беше главата на семейството. Като единствен мъж в него и като най-голям, той трябвашв да се грижи за тях. Той прави грешка след грешка и според мен трябваше ако е нужно да продава и наркотици, но не и Шадие да се продаде заради него. Той не го е искал, но тя го направи заради неговите глупости.
Иначе и аз не харесвам подбора на актьор за ролята на Атъф. Много готино момче като характер, постъпки и т.н., но е прекалено млад и дребен, не си пасва с Нарин.

# 753
  • Мюнхен
И аз забелязах, че Дениз е единствената, която харесва Бабур по някакъв начин и се разбира с него. Имаше една сцена, когато го убеждаваше, че Нарин не е единствена, а той се притесни, че тя може да е влюбена в него...  hahaha hahaha hahaha hahaha
Лично на мен двойката Дениз/Джан не ми харесва визуално, ама никак даже. Вече го бях писала май преди.
Хайде в новата тема, ако я намерите  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 754
# 755
Финално: ето това е истината Party Party Party

# 756
И понеже още на първа страница стана дума за Века hahaha - КОНСОЛИДАЦИЯ Joy Joy Joy

Ай, сгреших темата, този пост е за новата smile3533 smile3533 smile3533

# 757

Общи условия

Активация на акаунт