След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 20

• 68 795
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Петане, Бг-гърл Hug Hug, да ви кажа хич не ми допада версията с Атъф Mr. Green Представяте ли си втори сезон с прегрупиране на играчите? Мисля си, че ще ми дойде в повече, но човек докато не се увери, не знае точно, нали? Примерно Атъф, Шадие, Джан и Ърмак срещу Бабур, Нарин, Фърат и Али, а милата Дениз - в разкрачено положение doh Banghead

Да ви припомня, кой е Атъф Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 721
То по тая логика и трети сезон може да има - всичко по болници, лудници и тем подобни, Фърат и Ърмак се женят и мноооого се обичат hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 722
 wavey wavey wavey

Merhamet ~ еп. 18 ~ трейлър ~ бг. суб

http://vbox7.com/play:8dc0ec2265

# 723
Задава се финалът на Мерхамет!

Wink

Скрит текст:

# 724
  • Мюнхен
provanse здравей и от мен. Радвам се, че си се престрашила и си слязла при нас. Желая ти хубави мигове в нашата скромна  темичка. А и няма да си единствената бъдеща мама.  Hug
Лиа недей така мила с тези страшни планове. Чак и Джан го прехвърли в другият отбор. Защо така?
Танче мерси за фрагмана. Нищо не разбрах. Какво дете, какво осиновяваме? Това беше в сег. време, не ставаше дума за детето на Шадие май или толкова време е било в дом?

# 725
  • Мюнхен
И малко закуска в леглото!

Едно кафенце

И после ви чакам тук

# 726
Добро утро Hug
Полегнала беше Мел за тези, които я пожелаха hahaha
Саше, страхотен изглед, мерси за кафенцето Peace
Клю, откриха ли сезона на морето #Crazy
Танче, тенкю за клипа  bouquet

# 727
Привет и от мен!

Хубаво местенце си ни избрала Саше, тъкмо да се насладим на лятото, защото е все  намусено тези дни.

Танче ,
    благодаря за фрагмана, много ми се ,, изясниха,, нещата.

Какво се е случило или се случва с Шадие, за да тръгне и работи с тялото си.
Нарин до сега я дават колко е изстрадала, но мисля, че е  нищо сравнена с Шадие като преживщвания.
Тя се нуждае най-много от състрадание и доброта. Лоша е , държи се нагло и на моменти отвратително, но дали не е маска, дали не е защитно поведение на изстрадала и озлобена от живота  млада жена. Не случайно казва че Нарин накрая ще остане съвсем сама, само за нея.  Шадие търси обич , иска внимание и намирайки сестра си смята, че тя ще и го осигури

# 728
Здравейте, слизам от балкона, за да ви следя отблизо  bouquet Бременна съм и ще съм си вкъщи до края на 9 месец и гледам да се разнообразя Simple Smile Сериалът много ми допада и с удоволствие ви чета, много сте готини! Heart Eyes
Прованс, добре дошла Hug
Надявам се да се забавляваш заедно с нас Party
Тук цари весело настроение - шеги, майтапчета... и може да
допринесем за такова на теб и твоето бебче Joy

# 729
 Hug
 newsm78 Какво излиза?!? Шадие май има дете, което са дали за осиновяване. Вторият сезон да не тръгнат да го търсят  ooooh!то трябва да е вече 9-10 годишно ... може би и затова Шадие си е отмъстила тогава ... какво ли пише тук

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 11:42 от petan

# 730
Здравейте момичета! Hug Hug Hug
И аз като Петан Hug мисля, че Шадие не е изгубила бебето, а го е дала за осиновяване, но само тя знае за това. От всички деца в семейството на Реджеб най-голямото говедо се оказа Мехмет. Човекът, по примера на бащицата, се научи само да потребява - и това което е негово и това, което не му принадлежи, а после да очаква и разбиране от околните. В 17 еп. взе, че припадна, дали не е болен от нещо по-сериозно, че дори смъртоносно? Как нагло открадна парите на Шадие...... Mr. Green А как хубаво се развиваха нещата за Шадие със Зафер, но пак "новата глава на семейството" - Мехмет оплеска всичко! Вярно казвате, съдбата на Шадие е далеч по-тежка от тази на Нарин, а тя е най-малката..... и твърде рано трябваше да порасне, да не говорим, че до Нарин стоеше Фърат, а до Шадие, кой???
Бг-гърл Hug, страхотни красоти си ни сътворила Peace

# 731
# 732
Лиа посках да гледам във вики сериала, но не ме допуска. Иска регистрация до колкото разбирам

# 733
 wavey wavey wavey

Съжалявам за забавянето на втори фрагман, но чувах големи разминавания и липси от английския превод/ Лиа - не си виновна ти Hug, така са го превели на английски/ и се наложи да си намеря кой да ми го преведе от турски. Simple Smile Та, заповядайте... Simple Smile

Merhamet ~ еп. 18-2 ~ трейлър ~ бг. суб

Приятен ден от мен и стискайте палци... заминавам на изпит Simple Smile ... като съм решила да наваксвам нещо, в една друга възраст, но е забавно Simple Smile

# 734
  • Мюнхен
Лиа, Петан съгласна съм с вас, че живота на Шадие е далеч по-тежък от този на Нарин. Единствено само бих казала, че тя сама взе това решение да "плати" дълговете на брат си, в последствие от което забременя, после остана сама и понеже не беше толкова начетена като Нарин, пък и по-малка, последвалите случки са просто отговора на погрешното и решение. Отделно че при първото опипване от онзи гнусар, тя трябваше да избяга, да го зашлеви или нещо подобно, както би постъпила Нарин. Не казвам, че сама си е виновна защото не е толкова силна, борбена и амбициозна, но определено направи грешки, след които започна да потъва. Нарин имаше Фърат, Шадие имаше Зафер и Нарин. Не е същото, но пак е нещо. Единственото, което искам да кажа, че на момиче като Нарин, това не би могло да и се случи. Нарин учеше, въпреки че я биеха, изнуди баща си, не прие предложението на Фърат, след което определено щеше да и е по-лесно. Тя имаше цели, за които се бори с нокти и зъби. Докато Шадие беше едно миличко и невинно малко момиче, без големи амбиции и не беше готова да се бори за това, което най-силно желаеше.

Общи условия

Активация на акаунт