След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 20

• 68 801
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
 Grinning
Атъф ги вижда, но само да не го превърнат в озлобен мъж, загубил битката с Фърат за сърцето на Нарин  Mr. Green , зи да започне с кални номера.

lia, брависимо

# 706
  • Мюнхен
Здравейте момичета!

Клю благодаря много за превода. Аз го прочетох, но не съм гледала фрагманите.
Лиа мерси за всичко, което правиш за нас. На тази снимка с черното, Нарин е прелестна.
Мел мерси и на теб за кафенцето.
Ели хубаво местенце си ни подбрала.
Петан и аз се надявам да не почне с мръсните номера.
Здравейте и на останалите!  Hug Имам малко работа, но не съм забравила да пусна нова тема. Така че пишете си спокойно!

# 707
# 708
Петане, Бг-гърл, Ели Hug Hug Hug

Аз пък съм решила да се възползвам от предложението на Ели /снимката/ Heart Eyes

Бурчин напоследък все някакви мъдрости за любовта сипе, дали пък не е подсказка за финала newsm78

Скрит текст:
Love is the whole thing, We are only pieces,
 Love is the sea of no end,
 We are a drop of it. Simple Smile

Любовта е цялото, ние сме само парченца,
 любовта е безбрежното море,
ние сме само капки от него Simple Smile

# 709
Ибрахимчо се готви да играе Червената шапчица hahaha

# 710
Клю Hug, тук пише нещо за финал и е от днес, но що ли? newsm78

http://www.tvaktuel.com/haber/14385-merhamet-ne-zaman-sezon-finali-yapacak.html

# 711
...önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 18.bölümüyle 12 Haziran 2013 tarihinde sezon finali yapacak.
Следващата седмица, сряда 12 юни 2013, ще се излъчи епизод 18 - финален за сезона!
Дано Клю да потвърди напъните ми с GT  newsm78

и от мен въпросче?  newsm78 Ифетките и Фъратките няма ли да се стягате за сватба през лятото  Grinning

# 712
Видях, че подготвяте новата тема . Възможно ли е да намалите фотките и големината на текстовете, за да се помести превода на всичките епизоди до тук в заглавието  newsm78 ако става, ако не - здраве да е   bouquet

# 713
  • Мюнхен
Петан опитах всичко, но проблема не е в снимките, а в броя на знаците. С тези дълги преводи няма как да стане. Ако си забелязала някои епизоди са с толкова подробен превод, че дори не мога да събера 2 в един пост. Ако махна например 1 снимка, за нея съм използвала около 20-30 знака, а за превод 1000-5000. Иначе определено щеше да е по-красиво.

Така момичета темата е готова!!
Заповядайте!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=723184.new#new

# 714
Бг-гърл Hug, мерси за новата тема newsm51 smile3525 newsm51, но с темпото, с което пишем, може и да почакаме до 50-та страница hahaha hahaha hahaha
Петане Hug, мерси за превода с GT. Ония ден и аз знаех, че е до 18 серия, вчера писаха, че е до 19-та, а Клю Hug рече, че няма официално нищо ooooh!, та не знам вече newsm78

Още една фотка от "парка на бунтарите", дали ще познаете с кой са се снимали нашите две гълъбчета? Wink

Апропо, още си чакаме поканите за сватба, но май ще ни подминат, нас ни канят само на драми Mr. Green, та да ревем, да крещим и да не спираме въобще hahaha smile3511

# 715
И Ясемин - ЪРМАК не се е отказала от протеста Peace

# 716
Да си призная днес бях на Памуковите полета - бях ви говорила преди време
за този сериял - чаках го с нетърпение  и ето - дойде на мястото на Алието по
Диема Peace Като наваксам с епизодите на Памуковата принцеса се връщам
да си догледам Мерхамет - и той вече много ми липсва ooooh!
А имам да довършвам и Великолепният век - просто съм във филмов маратон Party
Ако свърши нашият филм, ще си го преговоря спокойно през лятото Peace

# 717

Мел

Скрит текст:
И аз гледам Памуковата принцеса и ми харесва определено.В началото ме впечатли Мехмет, но агата бързо ми привлече вниманието hahaha.

# 718
Здравейте, слизам от балкона, за да ви следя отблизо  bouquet Бременна съм и ще съм си вкъщи до края на 9 месец и гледам да се разнообразя Simple Smile Сериалът много ми допада и с удоволствие ви чета, много сте готини! Heart Eyes

# 719
Здравейте, слизам от балкона, за да ви следя отблизо  bouquet Бременна съм и ще съм си вкъщи до края на 9 месец и гледам да се разнообразя Simple Smile Сериалът много ми допада и с удоволствие ви чета, много сте готини! Heart Eyes

Провансе Hug, добре дошла при нас !   bouquet Не се притеснявай да казваш точно това, което мислиш, тук цари добро настроение и ведър тон, независимо, че понякога сме на абсолютно различни мнения Party Party Party

Това по-долу сега Нарин ли е или Йозгю  hahaha newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 23:01 от lia-martin

Общи условия

Активация на акаунт