Боя за коса - Вlond 33 - Клуб на блондинките

• 144 827
  • 786
  •   1
Отговори
# 30
  • Sunshine state
И аз - по 26лв са. Shocked

# 31
Остави цената - на мен качеството не ми харесва  Crossing Arms
При мен се получи доста голямо пресушаване на косата - все едно се бях боядисала с боя  Sick
При теб няма ли Престиж? Аз не знам дали Престиж имат розово, но това, което съм пробвала ми хареса - косата ми стана много лъскава и въобще не беше пресушена от балсама.

# 32
  • Sunshine state
Аз ползвам 2 на престиж-перления и виолетово русия,за да си направя допълнително розово-лилавия оттенък.Днес обиколих половината Пловдив,бях дори до фирмения им магазин в МОЛ Галерия,но навсякъде ми отговаряха,че точно виолетовите пигменти в момента им били дефицит и за това го няма в момента същия балсам. Rolling Eyes Имам още малко в шишенцето,но е максимум за 1 път,а много се харесвам така и съм свикнала с този цвят.Изобщо не ми изсушават косата,напротив-правят я хубава и не се различават от обикновения балсам,който ползвам всеки ден.С перления всеки път стоя поне по 40мин. и нямам никакви забележки.

# 33
Изчакай малко, потърпи ....ако си сигурна, че са го спрели от производство, тогава вече търси нещо друго.

# 34
# 35
  • Varna
Един блондински въпрос: има ли розов коректор и от къде да го купя. Ако няма,минавам на варианта със степчето. Laughing
Аз имам  Mr. Green В предната тема го бях публикувала след малко ще потърся снимките да ти ги покажа пак. Продадоха ми го за виолетов и на опаковката пише viola, а съдържанието... розово!  Laughing

Ето снимки:
http://prikachi.com/images/664/6057664k.jpg
http://prikachi.com/images/27/6064027f.jpg

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 00:17 от Fluffy^^

# 36
Остави цената - на мен качеството не ми харесва  Crossing Arms
При мен се получи доста голямо пресушаване на косата - все едно се бях боядисала с боя  Sick
При теб няма ли Престиж? Аз не знам дали Престиж имат розово, но това, което съм пробвала ми хареса - косата ми стана много лъскава и въобще не беше пресушена от балсама.

Още един глас против.    Peace
Освен гореизброеното, цветовете не са, каквито се очаква. Няма да забравя как виолетовият ми балсам беше с малинов цвят.    ooooh!

г-жа Стихийно бедствие, имах подобен резултат с 8.32 на Макадамия. Не, че препоръчвам боята, но крайният вид наподобяваше посоченият от теб. При мен - нежелано, разбира се. Уж бежов трябваше да е цветът.
Може да опиташ с нещо такова, както и жълт коректор, както  B & C  те е посъветвала.
Случайно имам един неотварян, та ако решиш, свиркай на ЛС.       Hug

B & C, много ми е приятно, че ни навестяваш.       Hug       Ще споделиш ли какъв цвят подържаш в момента? 

# 37
Смесвам 9 и 8 и прибавям златист коректор
Бих показала, но в момента  има проблем с picvalley.net  Rolling Eyes

Аз колкото по-малко чета теми за коси и обръщам по-малко внимание на косата ми, тя толкова по-хубава става  Crazy Mr. Green Joy

# 38
Какъв % оксидант ползваш? Peace

# 39
Какъв % оксидант ползваш? Peace
6, понякога 9, а ако не ме мързи и двата  Mr. Green Laughing
В повечето случаи ме мързи  Blush

# 40
Една марка имаше направо готов 25 volume, но в момента не мога да се сетя коя newsm78 Peace

# 41
Аз нямам проблем със смесването - не ми тежи да ги смеся.  Simple Smile
Но използването на различни оксиданти за различните части от косата - това вече ми идва малко в повече.  Rolling Eyes

# 42
  • Sunshine state
Един блондински въпрос: има ли розов коректор и от къде да го купя. Ако няма,минавам на варианта със степчето. Laughing
Аз имам  Mr. Green В предната тема го бях публикувала след малко ще потърся снимките да ти ги покажа пак. Продадоха ми го за виолетов и на опаковката пише viola, а съдържанието... розово!  Laughing

Ето снимки:
http://prikachi.com/images/664/6057664k.jpg
http://prikachi.com/images/27/6064027f.jpg
Сърдечно благодаря! Ориентировъчна цена можеш ли да дадеш? Ще го потърся в Зара дали имат подобно чудо. Hug

# 43
  • В мечтите
Да попитам за този златист коректор B & C,на коя фирма е?

# 44
Lady Brinne, сега виждам, че си ми отговорила в предишната тема, много благодаря.  Simple Smile
Разгледах каталога на Lakme, но цветът ми се струва по-различен там някак. И по-тъмен. За сметка на това много харесах 10/20 и 10/22 и мисля, че ако се смесят, ще дадат подобен резултат.
Видях и специалната серия руси цветове на Collage - Clair, там открих 11/20 и мисля, че той вече е съвсем същия и много ми харесва.  Само трябва да избера него или микса от горните.
Много благодаря, много ми беше полезно. Ще се похваля.  Simple Smile

Имам само още един въпрос. Не съм използвала Lakme досега, само един безцветен глос преди време (той беше чудесен) и виждам, че при подготовката за поръчка в златната рибка ми предлагат 120 мл оксидант. Така ли се смесват - 120 мл оксидант и 60-те мл боя? Не 1:1?
Благодаря пак.

Общи условия

Активация на акаунт