Пазаруване от Aliexpress.com 2

• 80 134
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
m@msy продавача се е регистрирал преди 1 седмица,за момента няма продажби,няма как да знаем,но не преи да се рискува.

newsm10 

# 241
Nina_88  bowuu  точно  Peace
Monikka аз на моя кат му отворих диспут , че и го ескалирах - пък той като се стресна че никакъв не го видях , сега заслужава да не го затварям и аз да се направя на умряла лисица , нищо че часовника ми е вече в София - утре ще го взема . Само че ми е интересно , защо в проследяващите сайтове не излиза като получено в София , а като получено в Беларус . Досега винаги е показвало че е в София . Само в БГ пощи се появи - аз и случайно проверих там . newsm78 newsm78

# 242
Днес май няма игра-нито червила,нито жълтици с камили видях .  Grinning

# 243
Здравейте ,момичета ще ми препоръчате ли калъф за таблет samsung galaxy tab 2
                                                                                                                                 7.0
  bouquet

# 244
Пустия китаец не ще да пише, писах му сто съобщения, заплаших, че ще отворя диспут и нищо  Twisted Evil , сега мисля да попрочета за диспутите, че не ми се е налагало и не мисля повече да го бавя  Crossing Arms

# 245
  • Варна
Чакам пратка,пусната от китаеца на 16.05., обаче от 21.05 няма никакво движение по нея. Това ми е тракинга     RB373434575CN. На някой случвало ли му се е да не му се отразява движение толкова дълго време?

# 246
А в сайта с карта ли плащате и детските дрехи по принцип отговарят ли си?

# 247
Чакам пратка,пусната от китаеца на 16.05., обаче от 21.05 няма никакво движение по нея. Това ми е тракинга     RB373434575CN. На някой случвало ли му се е да не му се отразява движение толкова дълго време?

На мен!
Имам девет поръчки след18.05 и нищо не ми излиза.....ще чакам определеното време  Rolling Eyes

# 248
smile29 и моята пратка не мърда от 21.05 и аз писах вчера на китайчето, отговори ми, че може да има забавяне по пощите да не се притеснявам. Така, че сега ще чакам.
Имам една друга пратка, която днес е в София, а от 27.05 нямаше инфо за нея.

# 249
  • Варна
Ще си чакаме значи, дано пристигнат, все пак. Иначе имам още една, пусната след тази и по нея си има нормално движение, очаквам до края на седмицата, евентуално, да я получа. Първи поръчки са ми и съм в трепетно очакване  Grinning

# 250
А в сайта с карта ли плащате и детските дрехи по принцип отговарят ли си?
Да с карта се плаща,а за дрешките е по-добре да се застраховаш и да си взимаш един номер по-голямо,аз поне досега така правих и всичко ни е екстра.
Днес получих това http://www.aliexpress.com/snapshot/234419809.html...много е готина и материята е супер,а и забравих да спомена,че тази пратка днес я проверявах сутринта и ми даваше че е в Пекин,май тракинга не е много надежден ориентир

# 251
  • Ямбол
Mravchica Да и при мен 1 съобщение си стои все като непрочетено.

suncho75
понякога цвят на снимката и по описание в квадратето за избор не съвпадат,за най-сигурно и точно гледай в описанието и питай продаваа какъв е или кое да избереш при желание за еди какво си..

Nina_88 --- и всички останалим,ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕТО НА ПРАТКИ  избирате 1 сайт от 1 стр.и в полето въвеждате кода,след това натискате"трак" и чакате няколко секунди,отдолу се явява описанието.
пратката ти пише,че е в Пекин,не знам къде fifinaki е видяла друго,кога е пратена?
За купоните да,нали ви казах,че накрая нищо дефакто няма да се ползва от тях,освен ако не е  по-скъпо нещо.
WaltherP99 да,игра вече няма,само размяна за купони има,които да използваме утре.(Ако , въобще  Thinking)
EmoMM какъв да е с/без клавиаттура,цвят,накрайника какъв да е мини или микро,ако е с клавиатура
sunny6913 има асова разлика,не винаги и да са оонлайн са на линия,а отг.на седващия ден,но ако и тогава не отговори,не му мисли,отвори диспут,какъв е иска и за какво ?
smile29 това ,че не се отразява движение,не значи,че стои на 1 място, а изведнъж е се озове, вероятно в БГ (както  е писала днес и stasi76  )
zyzi2 за плащането съм писала на 1 стр.,а за дрехите има размери,по които да се водиш най-точно,но според мен отговарят,но пак зависи,разлика има от модел до модел.

# 252
Не мога да разбера продавачите на какъв принцип ни оценяват,след като съм оставила възможно най-добрата оценка+ положителен коментар...Фен Лио ли е не го знам ми е фраснал добър,обидена съм му smile3512

# 253
На мен пък ми е много странно, там където им слагам оценки ми излиза под името американското знаме, а не българското.  Thinking

# 254
Китайска му работа #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт