Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 99~

• 35 754
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • Още у мъглата ...
Добро утро/ден, милички Hug Hug Hug

Йеее, жива съм, изкарах си прекрасно и се почувствах още по-прекрасно като изчетох всичките ви поздравления, изгледах и чух всичките поздрави newsm68  newsm51
Още веднъж много благодаря на всички, всички - аз толкова картички не бях получавала за рожден ден от училищните години (малките класове), когато се черпехме в клас  love001  love001

Хайде на

Скрит текст:

А за разконспираторките, щото имат нужда от храброст и ловкост

Скрит текст:

Тук малко от тортата остана

Скрит текст:

И Καλημέρα Grinning  Heart Eyes

Подпис и печат - ФЕмир Heart Eyes

# 586
Добро утро и от мен  Hug

# 587
  • Още у мъглата ...
Джейн Hug
И на теб на патерици да ти честитя рождения ден - близнашки Grinning

Бъди щастлива, усмихната, любвеобилна и получавай много щастие, усмивки и любов Heart Eyes

Профи, добре дошла  Hug

# 588
Привет и на появилите се по-късно! wavey
Прословутата каравана,в която са си почивали/при възможност/нашите гълъбчета !?!  txtloves

# 589
  • Под Сините камъни
Ох четох четох ама вие изчитане нямате  Hug.Само да ви поздраве с добър ден и по късно се връщам да ви доизчета.Случайно да имаме серийка? newsm78
Ето да видите и малкият ми мини абитьорент
Скрит текст:

# 590
  • Пловдив
Приветтттттт!!!!!  Hug  Hug  Hug на всички
Чак сега успях да вляза /преинсталираха ми компа на работата и от вчера след обяд не съм влизала ooooh!/
Кафета няма да Ви черпя, че то стана ракиено време, та за това

и

Хубав ден Ви желая за сега!

# 591
  • Пловдив
Ох четох четох ама вие изчитане нямате  Hug.Само да ви поздраве с добър ден и по късно се връщам да ви доизчета.Случайно да имаме серийка? newsm78
Ето да видите и малкият ми мини абитьорент
Скрит текст:
Сладур!
Да Ви е жив и здрав!

# 592
  • Още у мъглата ...
Снежи Hug
Ти продължаваш да разконспирирваш Laughing
Старо , ново няма значение, важното е да има разконспирирване Laughing
То така, професионалистите-дедективи от по-стари факти и разконспирации, достигат до нови и велики разконспиривания Hug smile3508
Давай, аз съм на тръстиката, ама ще гледам да помагам  love001

Пепи Hug
Ма малкия битюрент много сладък той love001

# 593
  • Под Сините камъни

Пепи Hug
Ма малкия битюрент много сладък той love001
Габи на майка си се е метнал  Mr. Green
Туити благодаря ти!  bouquet

# 594
Дойдох само да ви кажа добро утро и бягам да се гримирвам  Hug  Mr. Green
Скрит текст:
ей ви и малко толта глим  Mr. Green

# 595
Привет и на появилите се след мен и мерси за вкусотийките. Heart Eyes
Охххх, Пепи,
Скрит текст:
голям е сладур. Като го гледам е горе долу на възрастта на моето синче,+,-, две, три годинки.
Е-Наранената, как е ръката ти?
Ф-Добре е.
Е-На у-ще ли?
Ф-Мисля, че съм тук за да уча.
Е-Аз съм Емир.
Ф-Фериха.....
Е-Фериха......
Ф-Да, Фериха.

# 596
  • Варненска клюкарка
Все се каня да пиша като видя името Нурана по страниците на темата и най-после се наканих... Та на мен присъствието на тази мома около Ча ми се вижда много съмнително Wink при това още от миналия май, заради един туит на Селинката в който беше написала нещо от сорта, че Ч има голяма изненада за феновете си от Азърбайджан /от къде на къде, ако няма нищо между тях newsm78/ и след около 2 седмици цоп Нурана в епизод от АФК. Нестига това, ами и след като  незабележимата и роля в няколкото серии приключи, продължи да ходи на сета доста често и беше видяна, че обядва с него...По това време пък Х пощуря и както писах назад в темите се нащрака с де що мъж и се мерна пред очите и пишеха че на сета се държи с Ч като подлютена оса Crazy....подпухването и в този период и писанията, че я засичат денем в разни барове да пие алкохол Wink  и старото приятелче, което после и се писа ново гадже...
После след края на втория сезон излязоха снимки от плажа с Нурана и Ч един до друг  по бански. В клипа от Чешме той играе табла с нея, но пък на няколко метра от тях е кашкавалената Crazy и после излязоха снимките от среднощните им изпълнения с Беррак, та къде е истината  newsm78 newsm78 един господ знае...
Тя май тази Нурана си го заплю Ча още от онова интервю, където с другата кака нещо се бъзикаха с него...
Не ми е интересен малкия Езел/забравих му името/ и по тази причина не знам почти нищо за него...та някой, който следи живота му виждал ли е негови снимки само с Нурана и без други хора около тях?

пп Относно липсата на общи снимки на Ч и на Х, Веднъж Селин беше туитнала в отговор на фенски запитвания, че всъщност Ч и Х имат много общи снимки, но не обичат да ги снимат на сета, а и не зависи само от тях... което пък мен ме води на мисълта, че тези  "много снимки"  са баш от личния им живот Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes/самият Ч е казвал със собствената си уста че прави всичко с Х/ а  и като се знае, че Селин не е от фенките на Х и според някои хора около тях, двете дори не могат да се дишат/защо ли  Laughing /  Laughing си е цяло чудо това, което е казала...

# 597
Здравейте момичета. Hug
Всичко започна с едно отнасяне на чантата и едно довиждане,след това имаше лъжи,после Емир беше решен да отмъщава на Фериха като си ляга с бройка за една вечер но това не му влияеше добре....Историята им е съвременната Ромео и Жулиета....Тази история започна да се пише още в началото но към края имаше разочарования от едната и другата страна......

# 598
Булка,ще гледаш ли Емко тенисиста  newsm78

# 599
Беллора пиши по често бе къз
удоволствие е човек да те чете
Пепиии да ти е живо и здраво детенцето , страхотен е  Hug

Общи условия

Активация на акаунт