Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 99~

• 35 784
  • 723
  •   1
Отговори
# 570

Хайде, вече наистина лека ви нощ ...  smile3524
Joy Joy JoyКолко наистина Joy
Кажи кога ш го вадиш тоз зъб,да стискаме Hug

Ей, душички сте златни, да знаете. Едвам съм отворила очи, влизам тук, чета ви миличките коментари по моя въпрос и ей така  newsm62  newsm47

Скрит текст:
Вечерта, след 17.30

Profi, аз да знам, че Емко ще дойде после, всичко ще изтърпя, ама..... Joy

Пожелавам ви приятен ден, че закъснявам за тръстиката [/color] love001

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 08:17 от Манка

# 571
Ирка.Ани,Петрова,Манка,хубаво е да видиш посестрими като орвориш очи!Хубав ден от мен! kaffeetrmker_2

# 572
Добро утро  Hug

Благодаря за кафето   bouquet

Профи,Мартин,добре дошли  Hug

Аз нямам проблем с темата(засега),но може и да се е понатоварила,иначе нямам друго обяснение  newsm78  Peace

При мен е дъждовно и облачно,дано при вас грее слънце.Хубав и усмихнат ден  Hug

# 573
Kлодии,обичам те!Страхотна закуска си ми спретнала  Hug Цвете от Ча за теб и букет от мен   love001

# 574
ДобрУтро  Mr. Green

Готови сме за яхтата на каптана  Flutter

На мен ушите на Чаги ми изглеждат еднакви на двте снимки... даже на това последното клипче се вижда как на места стърчат повече,зависи как му е направена косата  Rolling Eyes

Манка,
Скрит текст:
стискам палци за мъдреца,че и аз съм на тази вълна.Преди две седмици ми вадиха и на мен,с упойка и стана бързо.Обаче сега ще ходя да ми вадят и другия горен,който расте частично под кътника и там вече ще е оперативно,и само като си помисля ииии  cry
Така като гледам снимката на приятелите на Хазал...ами този от училище е симпатяга, фотографчето и той не е за изхвърляне,ама този последния е  Confounded  

Та,сега да си дойдем и на думата 38,39  newsm18...едно,две,три ...  newsm18  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 575
Вани! Анито! wavey
Maлко ФЕмир за отскок...

# 576
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добро утро!
Късно лягам, ама рано ставам. Wink Ех, Ирче, Ирче, ако знаех, че още си била будна можехме да помохабетим. Тюх, язък! Пък аз взех, че си легнах. Мерси за първото кафе!  bouquet

Благодаря за посрещането момичета!  Hug Не ви изброявам да не пропусна някой.

Нервакова, там вляво не ми ли се вижда венериното огледалце, че питаш? Wink

# 577
Една сладурска снимка,която аз не съм виждала...страхотни очи

Тази сте я публикували преди доста време,ама как да и устои човек...какъв поглед,какво чудо

# 578

Нервакова, там вляво не ми ли се вижда венериното огледалце, че питаш? Wink
Видях ,ама вече бях попитала Simple Smile

Анито, много ме радва подписа ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 579
Момичета,
Скрит текст:
я кажете защо туркините не си скубят веждите?  newsm78 Аз попринцип харесвам плътните вежди,някак очите изглеждат по-дълбоки,ама понякога има нужда да се пипне тук-там,може и три косъмчета да са,ама трябва.

погледът му казва : ей сега ще ти покажа "прави бе, прави каквото искаш"  Heart Eyes

# 580
Здравейте Hug и благодаря за ФЕмирските кафета.

# 581
уууу чак сега намерих време да ви кажа добро утроооо бандааааа  Hug и добър ден  на ранобудните като мен Simple Smile

# 582
уууу чак сега намерих време да ви кажа добро утроооо бандааааа  Hug и добър ден  на ранобудните като мен Simple Smile

# 583
  • София
Добро утро и от мен Hug
Желая ви хубав и усмихнат ден  bouquet
Петрова,честит ти аватар Hug
Ушите ги виждам еднакви,снимката с дългата коса не я бях виждала,определено с къса е по-хубав Peace
Бягам,че нямам никакво време,до по-късно Hug

# 584
Добро утро и от мен,
е са кво, аз съм отпуска и чувам отсякъде 38,39, 44 епизод, ама йок, ади чакаме го с нетърпение.
Благодаря за кафетата и закусчиците, страхотни са.
И аз се чудя за веждите, почти всички актриси са с неподдържани такива, а иначе много държат на обезкосмяването на тялото.
При нас времето е чудесно, пожелавам и настроението на всичси да е слънчево.
Манка, стискам палци от сега, дано мине леко, и да помъдрееш вече.
Diana7484, мерси много!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт