С Джансел Елчин/Cansel Elcin до... новия му проект - 26

• 40 615
  • 739
  •   1
Отговори
# 30

HugДобро утро Hug

И на Джансел!

mimi  bouquet

# 31

Филмът Лп така и не успя да ме грабне ,въпреки ,че съм го изгледала два-три пъти  и то само заради играта на Джансел/Кенан.

# 32
Добър ден. Hug Hug Hug

Себи, мерси за кафето.  bouquet

Диамон, Мимиbouquet  bouquet

Има превод на 12 епизод на Лп. Wink Линковете са в другата тема. Peace

Хубава събота.   bouquet

# 33
Снеже  Heart Eyes

Видях превода и за поред път изгледах серията.Започва да си проличава , че се забързват и му се вижда  пребързания край на филма.

За кой ли път казвам ,че съм очарована от играта на Джансел ,но нито един образ не можа да  има цялостно изграден харастер.

Може би само татко Сулхи беше отначало до край добър човек много привързан и верен на Кекан
и Бедие  компромисно- наивна  към Ришат заради зрялата си възръст и безизходица да намери подходящ човек за себе си.Подозирам дори ,че и много го обичаше.

За първи път ,поне за мен пролича ,че Решат обича и винаги е обичал Нуран.И тук при тях не беше изпипано  както трябва в нюанси кой колко и кога обича другия.

Сценаристите решиха ,че като ги съберат накрая ще оправят нещата , но  за мен не се получи.

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 13:08 от sebilMM

# 34

# 35
# 36
# 37
Скрит текст:
Дано всичко което става в Истанбул  не засегне по пряк или  косвен  начин  Джансел  Praynig Praynig Praynig

# 38

Замислил се е Ахмет/Джансел .....а сега накъде с феновете newsm78 newsm78 newsm78

# 39

И от всичко което съм видяла и чела досега най- истински и обичаш човека -не само актьора Джансел е Самира .

# 40

Е, Джансел е вечерял вече ....остава да видим какво ни очаква тази вечер Laughing Laughing

# 41
Джансел и Пънар явно са по улиците.
Туитъра на Пънар е пълен със снимки от събитието.

Те май не са успели да стигнат до Тексим и да ядът бой. newsm78
Е нормално е всички млади и интелигентни хора да са на улицата при такива събития.И едва ли паркът е основната причина.

# 42
Иф Heart Eyes Hug  така е !

Интелигенцията в Турция  не би трябвало да си стои в къщи!

Джансел и Пънар със сигурност са там.

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 23:22 от sebilMM

# 43
Джансел вече е прегледал френската преса

cansel elçin ‏@cansellelcin 28m

Turquie : Erdogan ou l'ivresse du pouvoir http://www.lemonde.fr/idees/article/2013/06/01/turquie-m-erdogan … 3422267_3232.html … @lemondefr aracılığıyla

# 44

Иф Heart Eyes не може Джансел да не се интересува от реакцията на френската и европейска  преса . Това събитие  в Истанбул   много ми напомна за младежките вълнения  отразени в СЛ.

Дано не се повторят  и сега.Опазил Бог!

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт