ЮЛЧЕТО расте ли расте, а на мама все й се яде. - тема 27

• 26 955
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро
Благодаря ви за комплиментите за дъщерята, но аз нали съм си скептик, дет си викам, ако беше и учила, сигурно 6,00 щеше да изкара, иначе да, езиците са и силата, тя затова е решила, че нещо с езици ще записва. Дано ни направи подарък за ЧРД, че точно тогава й е изпита в СУ.
Портокалчо това с ехографа е само ориентировъчно, а моята все си беше по-назад, но от два месеца тръгна със седмица напред даже, така че няма страшно, а и аз съм ви казвала едното бебе ще се роди 3,200 другото 3,800 и двете ще са нормални, доносени и т.н. така че спокойно.
Татяна браво твоята сигурно с биология ще кандидатства? Да не я правите докторка?
Ники засега с тези витамини, в комбинация с хормоните, косата ми расте бързо, здрава е, ноктите също, но ти както казваш, май няма да ги спирам тези витамини, дори и след раждането, че да не се сбогувам с част от косата си  Laughing Тогава вместо като кокошка, ще съм проскубана кокошка.
Цвети знам че ти е мъчно и болно,
Скрит текст:
но пък не забравяй, че има и такива като мен, на сватбата нито от едните нито от другите сме видели нещо, купихме си жилище от нашите 50лв за подарък, от свекитата - едни буркани за брашно и сол от левчето. Сега за бебето на нашите им е последна внучка, щото вече имат 3 и не са казали да имат намерение да идват и да купуват нещо, а и аз отказах помощ в началото не искам да се товаря. А от свекитата нали получих вече - лигавници и шапки от времето на мъжо ми. Не са изявили желание за нищо друго засега, освен за акъли и бабини деветини да дават, и да не забравим най-важното тръшкат се, че не ги искам в началото, само да ме изнервят, казала съм след 10-тина дни, а те искали да се снимат пред родилното, как така нямало да ги има на изписването  Shocked Но пък има си и предимства, или поне аз така си мисля, на никой с нищо не се чувствам длъжна, и въпреки акълите и протестите, съм казала детето ще го кръстя на него си, щото никой с нищо не ми е помогнал, и те нямат думата. Няма един ден да го е срам от името му, а и след като видях какво може да ти поднесе живота съм абсолютно против подновяването на имената на старите, та ако се разделим един ден, не дай боже, да ме е яд всеки път, когато извикам детето по име  Laughing Просто винаги може да им се обидиш, и да ги отрежеш ако изявят желание да ти дават акъли за детето. Пък и щом са дали нещо на сватбата, може да ви изненадат по-късно. Peace
Гърлинблу това с наште цигани и аз го гледах, та се сетих, че за малко да си купим жилище в близост до зоопарка, добре че се сетихме за циганорите, та се отказахме.
Картофова не се отчайвай все още не е толкова зле положението, и иначе да не мислиш, че с голямата дъщеря съм мислила, че ще я отгледам сама, но не се знае какво ти поднася съдбата. Иначе като те слушам все още има надежда при вас, а и като се роди детето, мъжа ти може да се промени,
Скрит текст:
той бащата на дъщерята се промени, ама за лошо де, просто не ставаше за баща, но пък твоят може да се окаже, че е чувствителна душа, която като види мъника да си промени мнението, мисли позитивно Hug

# 646
  • Зеленият рай в сърцето на България
Фроузън, не споря изобщо, просто казвам как беше  Peace

Не съм си и помислила, че спориш. Просто исках да изясня за момичетата, които ще раждат в населено място различно от това, на което се водят по лична карта.  Wink

# 647
  • София
И аз бях на лекар във вторник. Върви момчето с две седмици напред. Предложиха ми секцио - на моите години ми каза Аг-то тъканите вече не са толкова еластични и при условие, че върви по-голямо е по-добър вариант.
Вие колко пъти си мажете зърната си  и само тях ли или и ареолите?

# 648
Добро утро, сладурки, надявам се бебоците да си са по местата поне до края на месеца Praynig
Благодаря за хубавите думи за дъщеря ми. Да, ще кандитаства с биология, ще опитаме медицинския университет в Пловдив, мислим вариант и за медицинския колеж.
Момичета, мен ме притеснява нещо друго- отношението на дъщеря ми към бебетата, не знам как ще се справя и с това, като дойде при мен юли. Досега беше свикнала всичко да е за нея, ама сега нещата се променят. Отначало, когато и казах ,че съм бременна, го прие много трудно-с рев и заплахи. После сякаш се укроти малко и сега пак започна. Говорим всеки ден, но не ме пита никога за бебетата, един единствен път ми каза нещо, и то беше "децата ти ". Притеснявам се, защото няма да мога да и обърна и голямо внимание през юли, тя ще иска разходки, молове, покупки, кафета. Сега почвам и това да мисля newsm78
Мисти, знам, че и при вас има голяма разлика, как се справи ти ?

# 649
Здравейте! Най-после съм вкъщи!  newsm44 .Прекарах последната седмица в София в болница Надежда, понеже след прегледа на 30-ти док каза, че шийката ми е доста зле / изгладена и почти имам разкритие/, направихме една терапия и се надявам да си стоим поне до края на месеца 2 в 1. Вчера следобяда се прибрахме в Русе, а на 17-ти пак трябва да пътуваме до там за преглед  #Crazy.
Връщам се да прочета как сте и какво съм пропуснала за цяла седмица  Peace после ще пиша пак!

# 650
Благодаря момичета за милите думи. Смятам засега да го оставя.... да не се чуваме да не говорим нищо, а когато му залипсвам той ще ме потърси, но незнам дали аз ще искам да го чуя. Преживявали сме много драми и после са минавали, но нещата сега са различни нали, от сега нататък ще имаме едно малко човеченце, което освен за грижите ни, ще разчита и да го възпитаме добре. В чужбина не отивам по никаква причина, бях 4 години, оставих университета , за да гоня дивото из Гърция и видях какво ли не и мизерия и паричие и и и ..... и затова казвам сега си имаме наш дом тук и искам малкоя да остане тук. Разбирате ме нали- едно е да си на 20, и да нямаш пари и дом а съвсем друго е вече да имаш отговорности, деца и да си на улицата.

# 651
  • Assenovgrad
Добро утро и от мен Simple Smile morning
Sandalka благодаря за инфото дано да помогне Simple Smile

# 652
Момичета от Варна влизам за едно бързо инфо пък после ще пиша повече. Трябва ми читаво заведение около морската градина и да е със сносни цени, че ме наплашиха току що за 200гр. Лефер 19лв  Shocked Може и на лични да не доспамвам темата  Hug

# 653
Е, той лефера си е скъп. Ресторант ли имаш предвид? Рибен ли да е?
БМ Залива - аз не го харесвам, но масово хората го харесват.
Мистър Баба - корабчето на южния плаж е това.

# 654
Е, той лефера си е скъп. Ресторант ли имаш предвид? Рибен ли да е?
БМ Залива - аз не го харесвам, но масово хората го харесват.
Мистър Баба - корабчето на южния плаж е това.

love001  ще предам. Идеята ми е да си поръчам и на мен нещичко да ми донесът
Скрит текст:
като мидички например
  newsm48

# 655
Верабел,аз мажа и самото зърно и ареолата.  Peace

# 656
  • varna
Добрутру  Mr. Green
Агнес, до Русе ли да ти ги носят  newsm78 Аз лично не препоръчвам, знам, че не е далеч, но в това време всяка храна, особено пък морската, ще стане на нищо до там. Иначе Пина добре ти ги е казала двата ресторанта до Морска Гара, отделно по алеята по-нататък има Рибената Шатра, Мидената Къща и още един дето му забравих името - не са много скъпи за нормални неща, като миди например, ама ако искаш някоя по трудно уловима риба по това време, сигурно ще ти я извадят замразена.

# 657
tatyana1975 справила е силно казано, имах същите проблеми, но при нас все пак живеем заедно, и постепенно свикна с мисълта, че явно няма вече всичко да е за нея, а и приятелките й, повлияха, щото все и се радват, те май имат повече мерак за бебето от нея, та искали да го пазят и т.н. и като че ли схвана идеята, не че е съгласна, но няма къде да ходи, след като 8 месеца и набивам в главата, че вече е голяма, и не е на първо място, и че даже и ще поработва щом иска някакъв стандарт на живот. При теб е по-сложно от гледна точка на това, че не живеете заедно
Скрит текст:
а не знам при теб, но мъжа ми не и е баща, та не питай каква битка е това, че той е виновния да не е всичко за нея  Rolling Eyes

За актовете за раждане, аз вече съм питала, и конкретно аз ще раждам в Дупница, но живеем в Бл-д и тук ни се води всичко, акта ще се издаде от община Дупница.
Си-ти радвам се, че с теб всичко е наред  Hug

# 658
  • София
Добро утро Simple Smile

Дарис, аз имах дерматит преди месец-два, алергологът каза контактен дерматит, не се знае от какво е, може да прах за пране, крем против стрии, нови дрехи...предписа ми Юсерин 12% Омега - да се мажа сутрин и вечер, каза и временно да се къпя само с вода, без душ-гел (естествено коса и интимни части и дупе - със съответните шампоани и сапуни). Мина ми за около 4-5 дни мазане, преди това седмица, че и отгоре го влачих, много сърбеше, малки червени пъпчици по местата на контакта, бедра, корем, ръцете до лактите от вътрешната страна и дупето и кръста, хич не беше малък обрив, сърбеше ме най-вече следобед, сутрин по малко, а вечер понякога не можех и да спя от това, но споко, мажи се с каквото са ти предписали и до няколко дни ще отшуми, но си помисли от какво може да е, за да не ти се случи пак, аз реших, че е от крема за стрии, смених го и сега съм ок.

Татяна, браво и на твоята девойка, много хубави резултати, пожелавам и на нея късмет с кандидатстването Simple Smile За ревността Мисти ще се вкл. най-добре. А Мисти,
Скрит текст:
вие с мъжа ти сте повече от 10 години заедно, нали, той я е отгледал, как така, не е ли признателна за това?

Качих снимки на количката в снимка.бг, който иска може да ги види, множко са, 17, ама да покажа всичко интересно по нея (почти де), може пък да помогна на някого с избора Simple Smile

Картофова, ти си знаеш най-добре как да постъпиш в конкретната ситуация, но не се отказвай толкова лесно, може би имате шанс  Hug

Цвети, аз пък какво да кажа като моите родители имат доста по-малко възможности от свекър ми да кажем, обаче те гледат детето когато е болно със седмици, купуват му винаги играчки и лакомства, свекърва ми и тя го гледа когато е възможно за по-малко, но пък ми е наблизо, та и тя е голяма помощ, от време на време му взима книжки и играчки, а свекър ми за 4 години и половина му е купил 2 дракона за по 3 лв и 1 сладолед, идва да го вижда 1 път в месеца за по 5 минути, понякога в парка за малко повечко, ама той седи отстрани и не ми е за парите определено, нямам нужда от нищо от никого, не съм искала и не съм очаквала, но с това показва отношението си, да отбележим, че сладоледа го купи, защото дойде 1 път вкъщи миналото лято и детето го попита: "дядо, какво ми носиш" и той му каза: "сладолед, ама го забравих в колата" и слезе до магазина и му купи, че му стана неудобно, а драконите ги е купил, защото детето си ги е харесало на една сергия и мъжът ми го е накарал...а не е и до характер, защото на малкия си син купи за бала (тук се редактирам, не за бала, той е 11 клас сега, за 18-тия рожден ден исках да кажа) часовник за хиляда и кусур лева, скъпи дрехи и т.н., последният скъп подарък за мъжа ми беше за рождения му ден преди да се оженим, явно след това вече като се ожени и няма нужда да му подарява каквото и да било, ако бяха моите родители и аз бих се обидила като теб, добре че са неговите, та го преживявам, бих казала, че не ми пука, само детето ми да не страда, обаче и аз мисля, че е редно да поговориш открито с тях, аз винаги им казвам на нашите когато нещо не ми харесва и за 5 минути сме се изяснили и сме се оправили, но то и от хората зависи де, аз при свекърва ми никога не мога да се почувствам у дома си, а мъжа ми се чувства така при нашите, добре че е баба му, та с нея сме в нормални отношения, такива каквито аз съм свикнала да бъдат между роднини.

Си_ти, браво, че сте още 2 в 1, стискай още, още малко... Hug Praynig

А СУДОКРЕМА как да си го поръчаме от Англия, освен, ако имаме някой познат, който да ни прати, дали мога да ви помоля, ако някой си организира покупка да поръчам и аз с вас едно "бурканище" от 400 мл., би трябвало да стигне Wink

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 11:32 от iva_angel

# 659
Верабел,аз мажа и самото зърно и ареолата.  Peace

Точно така, маже се и зърното и ареолата, както Ахи е казала. Маже се по няколко пъти на ден, като при това леко издърпваш зърната навън - без да прекаляваш със силата, за да не предизвикаш контракции.

Крем за зърна - ползвам Лансинох - за мен е най-добрият вариант.

Капки за колики с малкия давах Лефакс и не е усетил що е колика - само леко пъшкаше нощем, но не е плакал изобщо - повечето ми познати също си отгледаха децата с тези капки и при тях е нямало драма. Сега пак тях ще давам. Лошото е, че се продават само в Германия (и Чехия, ако не се лъжа) и трябва някой да ти го донесе.

Акт за раждане се издава от общината, в която се е родило детето, без значение къде се водят родителите, като адресната регистрация вече на бебето е същата като тази по лична карта на майката.

Да попитам някоя от вас има ли болка в срамните кости? Едва ставам сутрин от болка, все едно някой ме е ритал  с все сила там. Доки каза, че се разхлабвали ставите в областта, в подготовка за раждането, ама при мен с първото нямаше такова чудо  ooooh! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт