ЮЛЧЕТО расте ли расте, а на мама все й се яде. - тема 27

• 26 996
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Абе само на мен ли никовете ви и заглавието на темата ми се появиха в едно приятно синьо?  Thinking И също така някои думи са подчертани? Вие какво виждате?

# 676
При мен от много време някой думи ми се подчертават,мислих че е нормално. Явно не е точно така.  newsm78

# 677
  • Варна
Пинаааа, умрях от смях от поста ти за котките! Много си права! Животните са по-мъдри от нас, те се водят от вековни инстинкти, а ние нашите сме ги загубили много отдавна. Живеем в консуматорско общество, купуваме всякакви ненужни химии и си мислим, че много ни помагат. С това губим всички естествени защити, ставаме зависими и кекави. Не само дето баба ми не се е мазала с хиляда мазила, а и в днешно време циганетата тичат боси и по гащи по прахоляците, а за стерилизиране на шишета и бебешки прах за пране надали са и чували!

# 678
Не съм чела последните 4 страници и моля за извинение  в случай , че съм изпуснала нещо важно. После ще наваксам Simple Smile
Бързам да се отчета : Доки каза: водите са намалели, плацента :2-ра към 3-та степен ... Събитието ще е до 10 дни ... а термина е за 07.07 но ...  smile3511
Не съм готова бе хора , не съм и това е . Психически ...  smile3516

# 679
  • Зеленият рай в сърцето на България
Не съм готова бе хора , не съм и това е . Психически ...  [smilie=smile3516.gif

Hug
То никога няма да сме готови.

iva_angel Судокрем-а ги има в ибей. Аз ще го поръчам от там ако тук не се намери.

# 680
Здравейте!
Много тягостни теми сте разисквали,гледам,много е натоварващо,когато сред най-близките си хора не можеш да срещнеш подкрепа и да почувстваш опора.От друга страна,това за съжаление е добър житейски урок,как ние да не се отнасяме с децата си,колко е болно,когато отношението към собствените ти деца е различно.Момичета,щом имате нужда от споделяне,тук винаги можете да го направите,ще срещнете съчувствие и морална подкрепа винаги.Картофова,Данчето,Таничка,Цвети  Hug.
Си-ти,добре завърнала се,хубаво е,че са те закрепили за още малко.
Агнес,ще се наказваме с тези миди Grinning Hug,тъкмо ги бях позабравили и ти...
Татяна,Мисти,поздравления за отличните резултати на децата ви.Трябва да се гордеете с тях,напоследък отличните оценки намаляват лавинообразно,за съжаление  bouquet
Фроузън,за мазане на гърдите ще си копирам един по-стар пост:
Цитат
аз си мажа гърдите от 2 седмици с едно мазило за гърди на Мустела,ама държа да отбележа,че ефект от него няма да има.Бебето засуче ли,всяка подготовка отива по дяволите,ако кожата ти по природа е по нежна там.Има жени с тъмнокафяви големи,по-груби зърна,при тях сигурно проблемът не е голям,но ако си с розови,малки,нежни зърна... #CrazyАз имах чувството,че малката не иска да суче,тя направо налиташе на месо.Спаси ме чисто краве масло,след всяко кърмене слагах бучка масло на гърдите и отгоре по една марличка и така до следващото кърмене без измиване.
Намерих тук и една статия,ако имаш желание,прочети я Grinninghttp://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=5500
Вече имаме количка,мъжът ми каза,че била разкошна,довечера и аз ще я видя и ще покажа снимчици. Grinning
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора.

# 681
  • София
Несторова, спокойно, започвай с психическата подготовка Peace
Карли изчезна, Мъховете не са се отчитали вчера Thinking

# 682
Татяна
Скрит текст:
Не се чувствай виновна и гузна, Няма страшно, повтаряй си, че в крайна сметка е голяма, и ти няма да се поддадеш на манипулации от нейна страна. Все пак сме млади още, ако се бях вманиачила в нея, щеше да и по-зле, на мен също, сама на 37 и като някоя лелка дето само мечтае да се прибере детето при нея, и ако се вманиача ще бъда и лоша тъща, изобщо мисля че така и за двете ни е по-добре. За теб ще важи същото. Иначе гледам близначето е писала, че при тях бащата се грижи за дъщеря си, да ама на нашия не му пука за единствената му дъщеря, явно с нетърпение чакаше момента да стане на 18, за да я отреже окончателно, вече не плаща издръжка, не дойде, не се и обади за бала, не е звънял да я пита нито за матури, нито пък го интересува, така че се надявам един ден да оцени жеста, че мъжа ми я отгледа, нищо че сега няма да бъде единствената. А твоята ако много протестира и видиш зор, пращаш я при баба й, и си разрешаваш грижите. Голяма е вече, да приеме положението, щото и ти заслужаваш своето щастие.
 Близначе, твоята поне е по-малка, и добре сте се решили още сега, ще свикне с новият член на семейството по-лесно.
Уффф сега пък ми звъннаха от банката, да внеса парите по застраховката на жилището, че изтича на 13/6, не е истина, само пари ми искат от всякъде.
Иначе сте дошли на мойта, браво  smile3501 не се мажа с нищо за зърна, ако се наложи ще му мисля, за ремонти не смея и да мечтая, ако се навие все пак да оправи увисналата врата на банята ще съм доволна. Не мога да се ядосвам за глупости, достатъчно ме е обзел ужаса от раждането, за да се нервирам и за ремонти, и какво толкова ще стане, ако имаме майстор за 1-2 часа, а бебето ще се е родило, нищо, много важно, най-много мъжо ми да чисти след него  Laughing Ура!
Дани освен сапун и лосион, ще взема и шампоан-душ гел в едно. Иначе засега имам мостри, ще реша после какви точно. Но иначе, да, като че ли навремето все с 1000 козметики съм мазала, глупости, и като я гледам жива и здрава си порасна.  А сина ти може сам покрай бебето да се научи да казва на новия "татко" щото няма на кого друг. Моята му говори на име, щото все пак има на кого да вика "баща ми". Не че много се имат, но все пак.
Нищо не ми подчертава да си кажа, ни заглавие, ни думи.

# 683
Ох, Мисти , решихме се пък да видим какво ще излезе  Thinking Аз от сега и говоря, че това бебе занапред ще е най-важния човек в живота и. И че един ден няма да ме има вече и ще си бъдат само те двамката, та трябва много да се подкрепят. За сега дава признаци, че ме разбира. Иначе да, баща и се грижи перфектно за нея и я обсипва с любов и много внимание. Те двамата се обожават. Тя почти не усети развода, реално прекарват много време заедно.
Да, Мъхестата не е писала , дано се появи Simple Smile
Ох, днес съм на зъболекар и от сега се чудя как ще издържа на стола половин час без да пикая  Blush

# 684
  • Зеленият рай в сърцето на България
Благодаря Флай. Прочетох и се успокоих, че нищо жизнено важно не съм пропуснала с немазането на зърната. И без това взе да ми писва от мазането против стрии  ooooh!

# 685
  • София
Ох, като ходя на зъболекар, последната ми грижа е пишкането Tired Близначе, ти кога ще ходиш до Тина Киркова?

# 686
В понеделник към 10-10.30. Ще ти се обадя. Wink

# 687
Някой знае ли немски. Дадоха ми това кремче, но немога да се ориентирам за какво е
http://www.codecheck.info/kosmetik_gesundheit/schwangerschaft_st … stwarzensalbe.pro

# 688
  • varna
ГлориБГ, същите болки са и при мен от месец и повече, ама ги търпя, къде ще ходя Sad
Близначе, Пина, напълно ви разбирам, и на мен ми писна от това лежане, охкане и невъзможност да мръдна по-далеч от дивана  Cry И си искам нормалните корем и цици пък!

# 689
Някой знае ли немски. Дадоха ми това кремче, но немога да се ориентирам за какво е
http://www.codecheck.info/kosmetik_gesundheit/schwangerschaft_st … stwarzensalbe.pro
Кремчето е за мазане на зърната!

Общи условия

Активация на акаунт