Малко късно се включвам , но искрено Ви благодаря момичета за хубавите пожелания за РД.
А относно черпенето освен вуртуално на тази етап с
, или
. А за истинско както му се полага ще почакам докато някой илинай добре дори всички се наканите да дойдете към Варна и да се обадите естествено.Иначе сме горе долу добре вече , но миналата седмица точно покрай рождения ми ден Деси беше със сополи и не можеше да спи вечер , защото не можеше да диша от тях.Та почти цялата седмица беше голям зор със сънят и от там и нашия естествено.Ходих на работа като зомби, а работа има за целия китайски народ в момента и не мога да изляза в отпуска или болнични.
Деси също има 12 зъбчета за сега.Сополите , поне аз си мисля така че бяха точно от зъбите.Ръцете и са непрекъснато в устата , а и венците и около кучешките и са побелели доста.
Когато избиваха последните кътници беше същата работа.
С хремата беше същата работа и при Ицо - 10 дни първо течащ, после запушен нос и малко кашлица. Слагахме коларгол, тобрекс и не видях никакъв ефект от тях /секрета все си беше бистър т.е. предполагам, че не е бил на бактериална почва/. Така и не се реших да го водя на лекар/да не пипне нещо друго/, а само по телефона контактувахме и се притеснявах пък да не се получат усложнения.
Дано е било от зъбите! И при Ицо след пробиване на кътниците беше същата хрема.
Относно работата, не се притеснявай много! Тя никога няма свършване! Децата са по-важни! Аз сега се ядосвам, че преди баткото съм го оставяла болен при баби, лели и т.н. само и само да спазя разните му срокове и не съм си ползвала болничните. Няма да ни дадат медал за тези жертви в името на работата. И още нещо - наясно си, че при ползване на болнични, се увеличава малко месечният доход
!
! И не заради почерпката