Забравих да се похваля,че сме добре и от понеделник вече сме на ясла.Трети ден ходи и в групата са само 3 деца,защтото се оказа,че всички други дечица са все още болни,а има и на инжекций.
Целувки

Когато - тогава !
. Сега за сега се очертава да е в къщи. Децата в наща стая, а майките в хола. Не, че децата ще си седят в стаята де... Решила съм този път да се лиша от присъствието на някои по-досадни роднини. Само ние в къщи и майки с деца (е, може и татковци). И за заведение съм мислила, но не мога да харесам такова, а и няма в района освен в парка и зад Ситняково (което вече ми е далече). Поне има време, все ще го измисля.

,но аз я успокоявам
,защото имам много познати късно проговорили /по на 3 години/,а я ела сега да видиш,че не си затварят устата.Ще дойде време,че ще ти надува главата малкия и ще разбереш,че напразно си се тревожила.
, а за говоренето не се тревожи. Децата са различни и по различно време правят различни неща.Това не означава, че едното е по- умно, а пък другото по-глупаво. На моя позната момиченцето започна да говори на преклонната възраст -4г! Тя беше супер притеснена, води го по доктори, но и казаха, че тово е наследствено- бащата проговорил също така късно.Сега детето е 4 клас и е отличничка и математичка 

!
. Как на някои дечица майките почти не разбират кога избива зъбче, а мойто става като киселица и го държи дълго. Остават ни още 4 кътника и 2 кучешки, кога ще е финалът - не знам, ама трябва да оцелея
! И второ - аз съм жив пример за кървене в началните месеци на бременността, не се притеснявай. Ако нямаш болки, както казваш, не е опасно. Но все пак си почивай, лежи повече и пий Но-шпа за отпускане на мускулатурата. И задължително иди на лекар. После пиши как си.
/ най-сетне е лятоооооо/!