Къде в Пловдив? - 43 тема

• 59 277
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Майничка
... с него би следвало да се занимават медицински лица, а не козметички и гинеколози.

Как ги строи под един знаменател, "немедицински", само! Joy

# 526
  • до най-прекрасния мъж
Ако ми обясниш каква е връзката между гинеколог и диетолог, бих се съгласила. За пояснение - пропуснала съм думата "квалифицирани" медицински лица, каквито в сферата на диетологията гинеколозите определено не са.  Simple Smile

# 527
  • Майничка
Без да се обиждаш, ама с какво точно би се съгласила?
Защото аз не изказах мнение или твърдение, че гинеколозите са еквивалентни на диетолозите, а реагирах на групата "медицински лица", към която очевидно не ги включи.

# 528
Търся да си купя такова ренде с купа - http://www.egera.bg/product/370/Rende_s_kupa_#ad-image-0 Виждали ли сте магазини където да продават,за да ме насочите.
Точно такова и на тази марка - не съм виждала. Моето е много подобно - без дръжка е, само елипсовидна форма и покрива изцяло купата. Последно ги гледах в голямото Лекси на моста на ВХВП - цената беше символична   Peace

# 529
  • Пловдив
Drozi много благодаря за отговора,пък и Лекси ми е наблизо.

# 530
Момичета, дайте идея за приятно местенце за кафе в района между централна гара и Бунарджика/Икономическия техникум и освен това евентуално заведение, където човек да хапне нещо вкусно на сносни цени?

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 09:03 от huliganka

# 531
  • Пловдив
Момичета,дали има някъде да продават готварски печки тип Раховец,но 2-ра ръка Rolling Eyes

# 532
  • до най-прекрасния мъж
Без да се обиждаш, ама с какво точно би се съгласила?
Защото аз не изказах мнение или твърдение, че гинеколозите са еквивалентни на диетолозите, а реагирах на групата "медицински лица", към която очевидно не ги включи.
E, ок де, поясних се, че имах предвид квалифицирани медицински лица в тази насока - диетология. Това във връзка с твърденията по-горе, че и гинеколозите можели да правят Вегатестове. Могат, но дали разбират какво правят?
Хайде, да я приключваме тази тема, да не спамим излишно  Hug

# 533
Момичета,дали има някъде да продават готварски печки тип Раховец,но 2-ра ръка Rolling Eyes
продавалника,за магазини не се сещам

# 534
  • plovdiv
Здравейте, къде могат да ми ушият римски щори и горе долу колко може да струва?

# 535
Момичета, дайте идея за приятно местенце за кафе в района между централна гара и Бунарджика/Икономическия техникум и освен това евентуално заведение, където човек да хапне нещо вкусно на сносни цени?
За кафе-Мохито,на мен лично ми е много приятно,намира се до Икономическия.

# 536

Преди около месец, слагахме в хола.Две отделни (за голям прозорец и врата). С плата,ушиването и монтажа, излязоха 300лв.,но то зависи и какъв плат ще си харесаш. Магазина е за килими и пердета на Пещерско шосе,посока от главната към Хирургиите,малко преди светофара.Доколкото знам имат и магазин на Шести Септември до сладкарница Неделя.

# 537

Преди около месец, слагахме в хола.Две отделни (за голям прозорец и врата). С плата,ушиването и монтажа, излязоха 300лв.,но то зависи и какъв плат ще си харесаш. Магазина е за килими и пердета на Пещерско шосе,посока от главната към Хирургиите,малко преди светофара.Доколкото знам имат и магазин на Шести Септември до сладкарница Неделя.
Много хубав магазин!Имат страхотни килими Grinning

# 538
  • plovdiv

много благодаря..магазина до Неделята ми е много близо и ще питам

# 539
  • Пловдив

Симфонията не е много далече,има и за хапване и кафе и е доста приятно !

Общи условия

Активация на акаунт