Къде в Пловдив? - 43 тема

• 59 304
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • на майната си
Търся  огледало с изчистена метална рамка за антре. В магазините в които бяхме повечето  са с дървени или пвц рамки.

http://www.eurodesignbg.com/?p=products&id=302&to_id=969
470х1100 mm - 35 лв.
рамката не е метална, но има с тънка сиво сребриста - аз си взех такова за антрето и съм доволна, защото е удобно и "предава" много добре Simple Smile

# 556
  • Пловдив
благодаря parsy ,видях че имат магазин в Пловдив . Ще отида на място да ги разгледам. Иначе точно такова търся да.

# 557
  • plovdiv
Момичета утре Руския пазар работи  ли?Или ако знаете къде има пътеки на сносни цени?
И друго-търсим квартира  за младо семейство в Тракия- също на сносна цена?

# 558
  • Sunshine state

Ще питам за телефона и ще ти го напиша ,ако човека е свободен .Иначе ние сме доволни .
Благодаря,ще изчакам за телефон.  Hug

Плочките в Баумакс ги видяхме,дори си харесах едни. До Алати не стигнахме,но утре ще продължим с обиколката.   bouquet

# 559
  • Пловдив
А някой знае ли дали в детското меню на Макдоналдс вече дават човечетата от "Аз, проклетникът 2"?

# 560
А някой знае ли дали в детското меню на Макдоналдс вече дават човечетата от "Аз, проклетникът 2"?
Да, от петък. Simple Smile

# 561
Момичета,виждали ли сте някъде да продават спално бельо със Спайдър мен,да ме насочите евентуално,че до сега все за момиченце съм търсила,за момченце не,а и да е на сносна цена,ако е възможно?

# 562
  • Пловдив
вариант с плат и да дадеш да Ви ги ушият?
Аз направих така, но плата беше с колите Simple Smile Цялото удоволствие (долен, горен чаршаф и калъф за възглавница за тек легло) ми излезна 30 лева Peace

# 563
  • Пловдив
vily, благодаря!

# 564
  • Пловдив
Дами, да ви питам нещо,

предстои ми пътуване с малката с нощния влак до Бургас. За да угодя на мама(с която ще пътуваме, тате остава вкъщи, да работи Laughing) взехме места във втора класа, че тя е пенсионерка , понеже БДЖ очевидно не желаят пенсионери във първа класа(за мен увеличението за 1-ва класа отиване - връщане е 4,50, за нея - 10 ooooh!). Та питането е има ли опция седалките да се разтягат, че малката да поспи що годе нормално, някой пътувал ли е скоро с този влак към Бургас? И изобщо как са условията вътре в купето, не съм пътувала с влак поне 10-на години Embarassed Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet

# 565
  • Пловдив
Mainatowngirl ,пътувала съм преди години с този влак и седалките не се разтягаха.Може да поспи като легне на цяла седалка.Едва ли ще е претъпкано.Пътувала съм и с кушет вагона до Бургас,по-комфортно е.Ти си гледала да угодиш на майката ти,а тя не се ли сети да помисли за детето поне,че ще му е по-удобно да си има легло и да си легне
Отиди до гарата и попитай конкретно условията в този влак.Защото уж обновяваха влакове и може да се пуснали нещо по-добро

# 566
  • Sunshine state
Дами, да ви питам нещо,

предстои ми пътуване с малката с нощния влак до Бургас. За да угодя на мама(с която ще пътуваме, тате остава вкъщи, да работи Laughing) взехме места във втора класа, че тя е пенсионерка , понеже БДЖ очевидно не желаят пенсионери във първа класа(за мен увеличението за 1-ва класа отиване - връщане е 4,50, за нея - 10 ooooh!). Та питането е има ли опция седалките да се разтягат, че малката да поспи що годе нормално, някой пътувал ли е скоро с този влак към Бургас? И изобщо как са условията вътре в купето, не съм пътувала с влак поне 10-на години Embarassed Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet
Всяка година пътуваме до Бургас точно с нощния в 1 и 10ч,който идва от София и моето мнение е,че определено ще ви е трудно.Сега е сезонът и местата са кът,а камо ли пък разтегателни седалки..Ще се наложи да я сложите на 2 седалки легнала в скута ти,за да поспи.Дано пътниците в купето са услужливи и ви разберат,защото всяка година е било фрашкано по това време.Ние сме винаги правостоящи. Наистина не мога да разбера защо не сте запазили за вас двечките места в първа класа,а майка ти като иска,да си пътува в гъчканицата.А резервирани места поне имате ли?

# 567
Нещо не разбирам - цените в 1ва класа не са ли еднакви за всички, без значение възрастта? Какво увеличение?!? И цялата драма за 5 лв ли е, че да мъчите детето в гъчканицата Sad

# 568
  • Пловдив
Аз май не съм дообяснила - запазени места имаме, последните даже, аз и малката в едното купе, майка ми - в другото, така се случи. А кушет вагона беше фул, даже ние отидохме 10 дена по-рано да купим билети и едвам намерихме места Shocked. За мен билетът дотам и обратно Wink е 24лв. и нещо си, за майка ми - 7,50. Ако искам 1-ва класа - за мен е към 30лв. , но за майка билетите се продават само в едната посока и цената е почти 12 лева за билет, което в двете посоки става 10 лева общо, за някой това сигурно е дребна сума, ама за една пенсионерка си е пара, при условие че и аз не съм кой знае колко добре финансово, отиваме единствено заради момата, че е постоянно болна  :cry и ще сме в доста икономичен режим, никви хотели и прочее глезотии  Flutter Wink:. Та затова питах, малката си има място, но исках все пак да разбера. Освен да се разберем нещо с майка и ние с малката да идем в първа класа, ама мнооого ме съмнява да са останали места, влакът е много къс, май не са повече от 3-4 вагона и е ще тъпкана голяма  Mr. Green. Благодаря, все пак  bouquet  bouquet  bouquet

# 569
  • Пловдив
Mainatowngirl,разбирам.Тогава нямате много възможности за действие.Ще изкарате пътуването.Детето ще легне полу в скута ти полу на седалката и ще спи.Ти ще се измъчиш повече,но няма как.Определено морето ще я закали

Общи условия

Активация на акаунт