Къде в Пловдив? - 43 тема

• 59 294
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте!
Търся си бански-половинки,но голям размер,идеи къде да проверя?! newsm78

# 571
  • Пловдив
Здравейте!

Триумф,евтини варианти в Илиенци

# 572
От "Хирургии" или автогара "Юг" как да стигна до "Рива център"?  Rolling Eyes

# 573
  • ПЛОВДИВ
Ако става на въпрос за този "Рива център", който е в близост до двуетажното "Лекси" в Кършака може да се предвижите от Автогара ЮГ, но от колелото с 18 или 113, но за 18 гледайте да идва от Тракия а за 113 дали отива към КАТ. Ако пътувате с 18 слезте на спирката преди кръстовището посока "Практикер" и повървете малко пеша а ако пътувате с 113 слезте на спирката преди същото кръстовище, но в посока КАТ.  Peace

# 574
  • Майничка

Най-добре - с такси. Иначе и от двете места с 222, но с малко ходене - в единия случай до студентските общежития, а в другия - до Централна гара (откъм гарата). Слизате на спирката след моста на УХТ, още от моста се вижда надписа на Рива център.

# 575
Благодаря ви!   bouquet

# 576
  • Пловдив
♥Elfita♥ newsm51

# 577
  • plovdiv
Здравейте!

Вчера в Пандата до Баумакс имаше поне 30 модела-на добри цени.

# 578
  • Пловдив
Здравейте!
В Тракия, в Детски свят имат. На Рим са, с доста големи номера, цветни, цени 31-33 лв.

# 579
Здравейте!
В Тракия, в Детски свят имат. На Рим са, с доста големи номера, цветни, цени 31-33 лв.
На пешеходния мост - на едно магазинче си има табела - Бански големи номера Simple Smile

# 580
Здравейте,
трябват ми трапезарна маса и 3 стола от този тип http://videnov.bg/sites/default/files/komplekt_Valentino.jpg
Тук и цената ме устроива и цвета, само дето масата ми е малко голяма. Мястото ми е за маса с размери 90/60 см и затова си мисля някъде където предлагат тръбни мебели там да погледна и за това въпросът ми е къде в Пловдив има магазин за тръбна мебел?

# 581
  • Пловдив
Някой да има бележка от личния лекар за детска градина с амбулаторен номер под ръка

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 08:06 от ♥Elfita♥

# 582
Момичета, към коя служба следва да се обърна за качен и паркирал на тротоара автомобил?

# 583
Момичета,скоро се коментираше за очила и шапки за плуване,дали можете да ме упътите къде има избор и добри цени,много съм далече от тази тема,но ни препоръчаха плуване,та сега трябва да се снабдим с екипировка!Всякъква информация ще ми е от полза,знам,че се мерят на място,но поне да ме посъветвате каква марка или модел за дете на 4г?Планувала съм Спорт Депо днес,но приемам и други предложения къде да търся!

# 584
  • Пловдив
Момичета, към коя служба следва да се обърна за качен и паркирал на тротоара автомобил?

Би трябвало паяците

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 08:06 от ♥Elfita♥

Общи условия

Активация на акаунт