Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 486
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

Аз точно за това не ми хареса ,че трябва да ползваш тяхната фирма за торти  TiredМи аз не ща ,но 10 лв наказание е да да ама не  #2gunfire
Ще търсим друго място .

Това къде се намира ?
За мен заведението е Хепи Джо-ние резервирахме за рождения ден на малката и цените са съвсем приемливи-около 15лв. на човек и алкохол на свободна консумация.Тортите ще си ги внесем,искат само сертификат и нищо друго.Има люлки и различни неща в градинката,с които мъниците да се забавляват,а под навеса сянката е хубава. Peace
Оф нещо му стана на компа !Та въпроса къде се намира този р-т в Тракия ?

# 76
  • Пловдив
Здравейте, ние подобни тържества правим в Даяна 4 (в Трайия бившият Камен град). Там има детски кът и кухнята е добра. За цените - не мисля, че са по-различни от другите подобни заведения. Вкарвали сме торта без каквито и да е такси. Искат само сертификат за произход, който не е проблем да ви дадат от сладкарската фитма.

Благодаря и аз за там си мислих да проверя !

# 77
  • Пловдив
Здравейте, ние подобни тържества правим в Даяна 4 (в Трайия бившият Камен град). Там има детски кът и кухнята е добра. За цените - не мисля, че са по-различни от другите подобни заведения. Вкарвали сме торта без каквито и да е такси. Искат само сертификат за произход, който не е проблем да ви дадат от сладкарската фитма.

А кухнята добра ли е ?Има ли изискване за 15 лв .куверт?Благодаря !

# 78
  • Пловдив

А кухнята добра ли е ?Има ли изискване за 15 лв .куверт?Благодаря !

Кухнята на нас ни харесва. Няма изискване за куверт.

# 79
  • Пловдив

А какво има в петък следобед и къде?   bouquet

Тази година празничните инициативи ще започнат още на 31.05.2013 год. /петък/ от 10:30 часа на пл. „Стефан Стамболов“ с детския фестивал „Талантлиада“. На сцената ще се качат едни от най-талантливите деца в Пловдив и България. Повече от два часа гражданите ще могат да се насладят на десетки изпълнения, да получат награди и разберат какви изненади са им подготвили организаторите.

Празничната програма ще продължи от 18:00 часа с Детски празник Вълшебно лято с Катра Фм. Отново на площада, пред общинската администрация, децата ще могат да се забавляват на фокуси с животни, да се включат като асистенти в триковете, да участват във весели игри, томбола с големи награди, сред които електромобил, велосипед, почивка за цялото семейство, музика, танци и още куп изненади.

Тук е цялата програма

# 80
Момичета,на пешеходния мост има ли магазин за шапки? newsm78
Тук тами има шапки, но най-добре виж подлеза на аптека Марица - той е само за това Peace

# 81
Тук тами има шапки, но най-добре виж подлеза на аптека Марица - той е само за това Peace
Ходих,но не си харесах.Търся си дамска шапка с козирка.Там не ми стана нито една,пък и бяха по 12-15 лв Shocked

# 82
  • Пловдив

В магазините на Антим 1-ви провери ли?

# 83

В магазините на Антим 1-ви провери ли?

Благодаря ти,ще мина Hug

# 84
  • Пловдив
На някой да са му звъняли за почистване и представяне на прахосмукачки-тип Рейнбоу Rolling Eyes Фирмата се казва Фойервърк или нещо от сорта...

# 85
  • Берлин
Момичета, търся добър учител по стенография за частни уроци  newsm78
Помощ...на зор съм

# 86
  • Sunshine state
Помощ...на зор съм
Имам приятел,учил в художествената,който познава доста учители.В момента му писах на ФБ и чакам отговор. Peace

# 87
  • Берлин
Помощ...на зор съм
Имам приятел,учил в художествената,който познава доста учители.В момента му писах на ФБ и чакам отговор. Peace

Hug

# 88
  • Sunshine state
Помощ...на зор съм

Hug
Писала съм ти на лични.  Peace

# 89
Момичета,малко извън темата,но искам да помоля, ако някой разменя стикери от Била да ми пише на лични.Останаха ни 4 стикера да намерим и да се свършва вече  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт