Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 371
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Момичета дайте предложение за ресторант с градина .Предстой ни кръщенка и рож ден на бебка 1 год.и искаме някъде да могат дечицата да се забавляват ,но и да не е много скъпо . Тортата вече я избрахме за ,което много благодаря за съветите   bouquetСега остана да изберем място след кръщенката за черпене .

# 61
  • о`майна лунна нощ е
Дай квартал, за да не ти предлагаме варианти на другия край на града.
На първо четене - Сентрал парк - на Младешкия хълм. Достъпен е от всяка точка на града и има заградена детска площадка.

# 62
Ще изтървем всичко значи  ooooh!

# 63
  • Пловдив
Ще изтървем всичко значи  ooooh!

Е,нищо.Ще си направите пак празника в неделя  Hug

# 64
  • Пловдив
Да и аз за там си мислех  newsm78 Няма значение в кой квартал е стига е добра кухнята ,и да дадат да вкараме пиенето поне .Иначе има и коверт на всякъде 15 лв.Ние си носим тортата .

# 65
  • Пловдив
Постоянен съботен БИО базар за директни продажби на биологична и ръчно приготвена храна:

# 66
  • Cyprus, Пловдив
И аз щях да пиша за Сентрал парк, днес тъкмо направих резервацията за там за р.ден на малчо  Simple Smile
Не ми предложиха кой знае каква оферта, за това ще сме на свободна консумация, а за тортата искат 10 лв такса сервиз  Rolling Eyes иначе и там имат, цена-45лв, които не ми харесаха особено  Peace

# 67
  • Пловдив
И аз щях да пиша за Сентрал парк, днес тъкмо направих резервацията за там за р.ден на малчо  Simple Smile
Не ми предложиха кой знае каква оферта, за това ще сме на свободна консумация, а за тортата искат 10 лв такса сервиз  Rolling Eyes иначе и там имат, цена-45лв, които не ми харесаха особено  Peace
Аз точно за това не ми хареса ,че трябва да ползваш тяхната фирма за торти  TiredМи аз не ща ,но 10 лв наказание е да да ама не  #2gunfire
Ще търсим друго място .

# 68
  • Sunshine state

Аз точно за това не ми хареса ,че трябва да ползваш тяхната фирма за торти  TiredМи аз не ща ,но 10 лв наказание е да да ама не  #2gunfire
Ще търсим друго място .
За мен заведението е Хепи Джо-ние резервирахме за рождения ден на малката и цените са съвсем приемливи-около 15лв. на човек и алкохол на свободна консумация.Тортите ще си ги внесем,искат само сертификат и нищо друго.Има люлки и различни неща в градинката,с които мъниците да се забавляват,а под навеса сянката е хубава. Peace

# 69
Аз предлагам Гребеца. Има много хубава и голяма градина!
Вие си хапвате, а децата си щъкат наоколо... Има и люлка и пързалка /май/ newsm78

# 70
Парцал феста само на 1ви ли ще е ? Няма ли да има нещичко и на следващия ден?

Да,на първи ще е.Организираните мероприятия започва още от петък следобеда.За неделя не срещнах нищо организирано.

А какво има в петък следобед и къде?   bouquet

# 71
И на 1 юни да не забравите за Парцал феста в Градската градина Simple Smile
Всички участници и работилнички може да видите тук

СУУУПЕР! ТАМ СМЕ!

# 72
  • Пловдив

Ще търсим друго място .
Това къде се намира ?
За мен заведението е Хепи Джо-ние резервирахме за рождения ден на малката и цените са съвсем приемливи-около 15лв. на човек и алкохол на свободна консумация.Тортите ще си ги внесем,искат само сертификат и нищо друго.Има люлки и различни неща в градинката,с които мъниците да се забавляват,а под навеса сянката е хубава. Peace

# 73
  • Пловдив
Здравейте, ние подобни тържества правим в Даяна 4 (в Трайия бившият Камен град). Там има детски кът и кухнята е добра. За цените - не мисля, че са по-различни от другите подобни заведения. Вкарвали сме торта без каквито и да е такси. Искат само сертификат за произход, който не е проблем да ви дадат от сладкарската фитма.

# 74
Момичета,на пешеходния мост има ли магазин за шапки? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт