Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 328
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Да ви следя.

# 46
Автомивка на самообслужване има на ОМВ ито на Кукленско шосе- пускаш левче и можеш да си напръскаш цялата кола за минута! 😉
Има и опция за пяна и топла вода- съответно трябват още левчета, но това е по желание...

# 47
А някой посетил ли е вече новата автомивка на кръстовището на Била и МакДо на " 6-ти септември" ? Отзиви ?

ето това се коментираше малко по-назад

Срещу Била на 6-ти септември.
Тази новата,която направиха тя ли е на самообслужване?А  за автоматичната цена знаеш ли

Има автоматична, и на самообслужване - поне 5 клетки.
Автоматичната май има няколко програми, най-скъпата беше 11 лв. (по памет)

# 48
Добро утро  bouquet!

# 49
  • Пловдив
Гледам ви вчерашните кахъри за мръсните коли, а едната от нашите се размина за половин метър с падащо дърво. В близък план е нашата кола:
http://news.plovdiv24.bg/435050.html
Така че гледайте за изгнили дървета около вас за да не пострадате вие или колата ви.

# 50
  • до Пловдив
Един бърз запис в новата тема  Hug

# 51
  • о`майна лунна нощ е
Имам 7-годишно момиченце на гости и не знам къде да я заведа да се забавлява. Бяхме на Гребната и в Градската градина,но имаме още 5 дни тук. Идеи?? Благодаря предварително и цветя за новата тема

Във връзка с даденото предложение за стената в МОЛ Галерия, ето и оферта, от която може да се възползвате "семейно"  Wink
http://rio.bg/oferta/2294/zabavlenie-6-opita-na-stenata-v-mall-g … no-kafe-za-9-80lv

# 52
Имам 7-годишно момиченце на гости и не знам къде да я заведа да се забавлява. Бяхме на Гребната и в Градската градина,но имаме още 5 дни тук. Идеи?? Благодаря предварително и цветя за новата тема

Във връзка с даденото предложение за стената в МОЛ Галерия, ето и оферта, от която може да се възползвате "семейно"  Wink
http://rio.bg/oferta/2294/zabavlenie-6-opita-na-stenata-v-mall-g … no-kafe-za-9-80lv
Още една идея от мен-в мола в Смирненски има,или поне имаше,от онези игри с лазерите.По принцип е за деца,но и ние сме ходили с приятели Embarassed Много е забавно,подходящо е и за момичета Wink

# 53
  • Пловдив
Момичета,познато семейство си търси квартира/апартамент под наем в Тракия,да речем в района на пощата.Ако някой знае или чуе нещо-да пише! Peace

# 54
Къде има автомивки на самообслужване? Ясно е че днес няма да се вредим, но и утре е ден Peace

В Кичука устройва ли те?На бул Южен има две

Едната е на Еко-то, а другата къде е  newsm78

# 55
  • Пловдив

Посока от Екото към затвора,малко след Екото,пак вдясно.Почти срещу затвора.Двете мивки са много близко едно до друга.Аз ходя в тази до Екото.Момчето ми е по-симпатично /не като външен вид,а като отношение към клиента/

# 56

Посока от Екото към затвора,малко след Екото,пак вдясно.Почти срещу затвора.Двете мивки са много близко едно до друга.Аз ходя в тази до Екото.Момчето ми е по-симпатично /не като външен вид,а като отношение към клиента/

bouquet

# 57
  • Пловдив
И на 1 юни да не забравите за Парцал феста в Градската градина Simple Smile
Всички участници и работилнички може да видите тук

# 58
Парцал феста само на 1ви ли ще е ? Няма ли да има нещичко и на следващия ден?

# 59
  • Пловдив
Парцал феста само на 1ви ли ще е ? Няма ли да има нещичко и на следващия ден?

Да,на първи ще е.Организираните мероприятия започва още от петък следобеда.За неделя не срещнах нищо организирано.

Общи условия

Активация на акаунт