Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 575
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Имаше едно магазинче за рисувана стъклария и разни други хубави нещица на пешеходния мост,но се е преместил. Знаете ли къде?

Не знам къде се е преместил, но да споделя за един друг магазин за рисувано стъкло-на Събота пазара. Имат хубави неща, а и приемат индивидуални поръчки. Всичко правят, момичето рисува много хубаво. Имаха Фейсбук страница, но не мога да се сетя как беше.
Ако ти е удобно и близо, може да погледнеш.

# 166
 Никак не ми е удобно за съжаление. Ще мисля нещо подобно.  Запънала съм се че точно такова искам да подаря на сватба.

# 167
Никак не ми е удобно за съжаление. Ще мисля нещо подобно.  Запънала съм се че точно такова искам да подаря на сватба.
В Капана има няколко арт магазинчета, погледни там, ако ти е по-удобно, със сигурност имат и рисувано стъкло.

# 168
Имаше едно магазинче за рисувана стъклария и разни други хубави нещица на пешеходния мост,но се е преместил. Знаете ли къде?

Не знам къде се е преместил, но да споделя за един друг магазин за рисувано стъкло-на Събота пазара. Имат хубави неща, а и приемат индивидуални поръчки. Всичко правят, момичето рисува много хубаво. Имаха Фейсбук страница, но не мога да се сетя как беше.
Ако ти е удобно и близо, може да погледнеш.

И аз щях да препоръчам този магазин.  Peace

# 169

Има един магазин на Заимов-на мястото на Раддекор-идвайки от джумаятакъм EVN,по левия тротоар,някъде около средата между двете.Магазин Светлана .Нямам представа дали е същия,само отвън съм се заглеждала,красиви неща,бижута Peace

# 170
Ще го погледна! Благодаря  Hug

# 171
  • Пловдив
Виж и тези сервизи, мурано стъкло na гръцката фирма http://www.modamostra.gr/ Магазина им е в МОЛ Галерия

http://dims-92.com/AnonymousDisplayVendorProducts?param=4553686f … f6e6c794e65773d3b

# 172
  • Пловдив
Кажете ми фирми за паркет, фаянс и пвц дограма /добро качество и цена/. Ще съм ви благодарна да споделите мненията си.

# 173
  • ПЛОВДИВ
Кажете ми фирми за паркет, фаянс и пвц дограма /добро качество и цена/. Ще съм ви благодарна да споделите мненията си.
За паркет мога да препоръчам Лия Дизай до Бриколаж а за фаянс магазин Вайк на Кукленско шосе.  Peace

# 174
Къде има хубави дамаски ?
Харесах в ДОМКО, но минималното количество за поръчка е 50 м Laughing.
Търся  много светло синя дамаска. Ако някой е забелязал нещо подобно, кажете къде Praynig.

# 175

Фаянс-склада Тулс,зад магазин Рила Peace Паркет ламиниран ( практикер имаха хубава цена мин. година, за 12-тина лв. среден клас) 

# 176
Къде има хубави дамаски ?
Харесах в ДОМКО, но минималното количество за поръчка е 50 м Laughing.
Търся  много светло синя дамаска. Ако някой е забелязал нещо подобно, кажете къде Praynig.
Магазин за дамаски има срещо Мола - изборът беше доволен, но скоро не съм ходила  newsm78

# 177
  • Пловдив
Паркет си взех от едно малко магазинче с/у  завод "Чайка". Можеш да си вземеш колкото квадрата ти трябват плюс примерно 3 дъски. В големите магазини за 1 дъска, ако не ти стига купуваш цял пакет. А дамаски по-надолу с/у Бриколаж някъде има склад, продават и на дребно. Там има наистина много дамаски и кожи. Продават и на дребно. Ако те интересува ще питам как се казваше.

# 178
  • Пловдив
за дограма ще питам довечера ММ... Свеки я смениха преди около 10 години и не е мръднала, нашата (Profi Link) на втората година даде фира #Cussing out

# 179
  • Пловдив

За ламиниран паркет -Лиа срещу Бриколажа. Но може и да погледнете по хипермаркетите - понякога има промоции и намаления, които си заслужават.

За дограма - първо си помислете какво точно искате - каква дограма, колко камерна, какъв цвят, какви да бъдат стъклата, как ще са разделени прозорците и какво и как ще се отваря...и колко може да отделите за дограма...Wink Има много инфо - повечето фирми за дограма имат и сайтове с достъпно инфо и т.н., тук във форума също има няколко теми...
И после питайте за оферти на няколко места... Peace
Като се спрете на нещо конкретно - вече много по- лесно е да питате за мнения...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт