Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 583
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • Sunshine state
За дограма мога да препоръчам конкретен човек от Асеновград,който прави нашата.Работи с профили на ВИВА Пласт и като се интересувахме,наш познат работещ в тази сфера, ни ги препоръча.Дограмата ни не е мръднала вече 3-та година,а цената й беше повече от добра-за 3 големи прозореца и 2 врати с мрежи и всичко ни излезе 1300лв.  Wink Човекът си работи сам и ни го препоръча наш семеен приятел,който също си прави при него дограмата. Peace
За фаянс и аз ще чакам отзиви от вас,понеже ни предстои ремонт на банята.

# 181
  • Пловдив
За дограма и аз мога да препоръчам конкретен майстор в Пловдив, ама ще е реклама... Laughing
А и момичето иска фирма да е...

ПП: За Вива пласт -ако търсиш само евтинкото....става....

# 182
  • Sunshine state
Ами то и за фирма ще е реклама,а и като е доволен човек,защо да не препоръча някого,пък макар и ЕТ да е? Той сигурно и фирма си има,де да знам. Wink Категорично не съм съгласна за профилите на Вива пласт,предвид това,че и майка ми е с такива-тя си ги има от над 5 години и изобщо не са мръднали. Чувам много позитивни мнения,а и както казах наш познат работи именно в тази сфера и също ни ги препоръча. Повече от доволни сме. Peace

# 183
Момичета,препоръчайте ми добри адвокати, които да се занимават с бракоразводни дела и ако някой е ползвал услугите им, да сподели какви са тарифите им???

# 184
  • Cyprus, Пловдив
За ПВЦ дограма препоръчвам РОЛПЛАСТ , ние си сложихме миналата година и сме много доволни  Peace
За адвокат - минималния хонорар  на всички адвокати е 500 лв, ако те интересува конкретно име, ще ти отговоря на ЛС  Peace

# 185
За адвокат - минималния хонорар  на всички адвокати е 500 лв, ако те интересува конкретно име, ще ти отговоря на ЛС  Peace
Това е мин. възнаграждение за развод по исков ред. За развод по взаимно съгласие, минималното адв. възнаграждение е 300 лв., съгласно Наредбата за минималните размери на адвокатските възнаграждения.

# 186
  • в сърцата на децата <3
Майстор за поставяне на плочки за баня и коридор? Може и на лични  Peace
Жилището е ново и много се притеснявам да не си "остави ръцете"... (не че ако е старо ще ми е все тая де  Mr. Green )

# 187
  • Cyprus, Пловдив
Това е мин. възнаграждение за развод по исков ред. За развод по взаимно съгласие, минималното адв. възнаграждение е 300 лв., съгласно Наредбата за минималните размери на адвокатските възнаграждения.
Да, извинявам се, това не го уточних  Peace  bouquet

# 188
Знаете ли за фирма посредник или доставчик /не съм сигурна точно/ която се намира около Гигантите ???  Поясниха че е точно преди Карловския надлез  newsm78

Приятели ни изпращат пратка от Англия и тази фирма е превозвача,но на дадения телефон ми говорят на някакъв древен език и изобщо не се разбрахме.

# 189

Благодаря за отговора,а някой знае ли възможно ли е да се разведем без адвокат???Защото аз искам да бъда с адвокат,а мъжа ми не иска и казва да отидем сами  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 190
  • Sunshine state
Имате ли деца и общо имущество? Ако не-сестра ми са в това положение и таксата им бе 50лв. Попълва се молба-иск в съда и след месец излиза решението,на което трябва да присъствате и двамата. Ако имате деца,вече не знам. Peace

# 191
Знаете ли за фирма посредник или доставчик /не съм сигурна точно/ която се намира около Гигантите ???  Поясниха че е точно преди Карловския надлез  newsm78

Приятели ни изпращат пратка от Англия и тази фирма е превозвача,но на дадения телефон ми говорят на някакъв древен език и изобщо не се разбрахме.

В самия Гигант/големия гигант имам предвид/ има такава фирма. Входът е откъм градинката отзад, а не откъм булеварда.

# 192
За адвокат - минималния хонорар  на всички адвокати е 500 лв, ако те интересува конкретно име, ще ти отговоря на ЛС  Peace

Благодаря за отговора,а някой знае ли възможно ли е да се разведем без адвокат???Защото аз искам да бъда с адвокат,а мъжа ми не иска и казва да отидем сами  Rolling Eyes Rolling Eyes

Тук мисля,че ще намериш отговори на въпросите сиhttp://www.bg-mamma.com/index.php?board=33.0.

# 193
Здравейте на всички.
Не сме от града и ще идваме по работа, ще останем за 1нощувка.
Интересуват ме добри заведения за хранене около Парк хотел Пловдив.
И в Стария град, който ще отидем да разгледаме също.
Нещо на прилични цени, с градина и евентуално детски кът.

# 194
  • ПЛОВДИВ
Mirama, като на първо четене се сещам за ресторант Рандеву 1 намиращ се в кв. Кичук Париж, ул. Григор Пърличев 6 нека и другите се включат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт