Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 581
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Благодаря на всички, които се включиха за ламинат и фаянс. Относно дограмата - искаме да е пвц, доколкото успях да се ориентирам 2-3-камерна, с нормално и 4 сезона стъкло. Мисля, че това е оптималното. Искам да получа мнения за конкретни фирми, които освен качество на материала, предлагат и добър монтаж.
А някакви мнения за магазин Доммикс /до полиграфията/. Не съм обикаляла още по магазините и нямам представа дали са добри цените там.

# 196
  • Пловдив
 Ресторант "Рандеву" не е ли малко далеч от хотела? Ресторант "Класик" и другите3-4 около него ми се струват най-близо.Намират се до парк Каменица.
  За стария град-"Хеброс", но той е по-висок клас.Иначе ,като тръгнете да се разхождате ще видите различни ресторанти от много луксозни до такива , в които си сядат компании на  по бира.

# 197
  • Пловдив
За дограмата - ако е за собствен дом е добре да е 5-6 камерна с 4 сезонно и "К" стъкло, в зависимост от изложението. Все пак, това е дългосрочна инвестиция и не е нещо, което се сменя всяка година...
Ако е за апартамент, който ще давате под наем може и 3 -камерна с обикновено стъкло...

Лично мнение.

# 198
Добрите ресторанти в Стария град са в много висок ценови клас. Останалите не са нещо особено като кухня, а и ресторантите там определено ще бъдат изпитание с две малки деца.
Точно в подножието на стария град има градинка със 2-3 заведения, но са типични пицарии.
Друго интересно непосредствено до Римския стадион е Монро.
По-надолу в уличката срещу шадраваните е Хемингуей.
На главната има и Хепи.
А в Градската градина, която е страхотна за разходки с деца е Сентрал парк. Чудесно място е за обяд насред всичката зеленина.
Хотелът ви не е толкова далеч от главната, така че там е по-вероятно да останете доволни от заведение.

# 199
Шайн, колко "много висок"? Ако имат градина е ок, бебето предимно спи, каката е важно да има с нещо да се занимава. Така или иначе в някакъв момент ще се измори и ще трябва да седнем някъде. Поне да знам къде си заслужава.

# 200
  • Пловдив
julsi23  за дограма ти препоръчвам ТАЛ Инженеринг  http://www.tal.bg/?lang=bg
голяма фирма, хубави материали , качествена работа . Нашета е от тях - schuco, 5 камерна ... страхотна е!
Ако искаш ще ти пратя на лични телефона на момчето от офиса в Пловдив с което ние работихме.

# 201
Като стана въпрос за заведения,К2 ще работи ли-преди време беше затворен за ремонт newsm78.Имам много хубави спомени.... Heart Eyes

# 202
За адвокат - минималния хонорар  на всички адвокати е 500 лв, ако те интересува конкретно име, ще ти отговоря на ЛС  Peace
Това е мин. възнаграждение за развод по исков ред. За развод по взаимно съгласие, минималното адв. възнаграждение е 300 лв., съгласно Наредбата за минималните размери на адвокатските възнаграждения.

Благодаря за отговора,а някой знае ли възможно ли е да се разведем без адвокат???Защото аз искам да бъда с адвокат,а мъжа ми не иска и казва да отидем сами  Rolling Eyes Rolling Eyes
Естествено, че можете да се разведете и без адвокат, стига сами да можете да си напишете исковите молби  Mr. Green По взаимно съгласие по Наредбата мин. адв. хонорар е 300лв.  И аз мога да предложа конкретно име, ако решите да ползвате адв. услуги.

Мирама, относно заведения до хотел "Пловдив" наистина най-близките са в район "Каменица" -"Класик", "Ривиера" и подобни. Ама все трябва с кола да се придвижвате, щом сте и с бебе. Около центъра добри са "Хемингуей", "Даяна", "Райя", пицария "Верди" до Радиото и Телевизията (поне има и детски кът, подходящ за каката), Сентръл Парк в градската градина. В Стария град пловдивчани като че ли не ходят на заведения. Те са за туристите и гостите основно.    

# 203
Шайн, колко "много висок"? Ако имат градина е ок, бебето предимно спи, каката е важно да има с нещо да се занимава. Така или иначе в някакъв момент ще се измори и ще трябва да седнем някъде. Поне да знам къде си заслужава.

Последно в Хеброс бизнес обяд за 6 души подмина 500лв Peace. Това беше преди почти година, но и преди нивото е било подобно.
Иначе градина имат почти всички и са прекрасни и неповторими като обстановка. Ако цените не ви притесняват, горещо препоръчвам.

# 204
  • Пловдив
Като стана въпрос за заведения,К2 ще работи ли-преди време беше затворен за ремонт newsm78.Имам много хубави спомени.... Heart Eyes

К2 го затвориха.  Tired Лятото, пък и през зимата беше чудесно, ама уви..... До "Класик" има детска площадка, а и непосредствено до него е и "Ривиера". Среден ценови диапазон. До "Сентрал Парк", в градината, също има детска площадка. В Старият град не съм ходила от години. В последно време семейно ядем в "Хемингуей", а  с приятелки в "Хепи", но и двете нямат площадки за деца.

# 205
Мерси за инфото на всички. )
Сега записвам и отивам да гледам на картата кое, къде е. )

Шайн, като знам какво представляват бизнес обядите....нормално. )) Често преливат и в бизнес вечеря. )

# 206
  • Пловдив
Къде най-евтино мога да разпечатам плакати А3 размер?

# 207
  • Пловдив
Къде най-евтино мога да разпечатам плакати А3 размер?

Попитай за цени тук http://www.2x2.bg и тук http://colorprint.bg

# 208
Мерси за инфото на всички. )
Сега записвам и отивам да гледам на картата кое, къде е. )

Шайн, като знам какво представляват бизнес обядите....нормално. )) Често преливат и в бизнес вечеря. )

Не, съвсем делови и кратък с минимално количество алкохол Peace.
Но пак казвам, ако това не  е проблем, това е едно от емблематичните места за града.

Аз сетих и за Арт клуба, намира се в сградата на Драматичния театър. Има градина, обстановката е чудесна, цените са съвсем поносими. Само има малко стълби за преодоляване за количката, но не са много.
Густо също е добро място, но няма градина. Ако сте вътре е добре за дете, но навън е точно до силния поток от хора към главната.

# 209
Благодаря на всички, които се включиха за ламинат и фаянс. Относно дограмата - искаме да е пвц, доколкото успях да се ориентирам 2-3-камерна, с нормално и 4 сезона стъкло. Мисля, че това е оптималното. Искам да получа мнения за конкретни фирми, които освен качество на материала, предлагат и добър монтаж.
А някакви мнения за магазин Доммикс /до полиграфията/. Не съм обикаляла още по магазините и нямам представа дали са добри цените там.

Фирма "Данин"!
Отлична дограма!
Безупречен монтаж!

Общи условия

Активация на акаунт