Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 593
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Благодаря за отговорите!  bouquet
Сега имам друго питане - похвалете ми лятна занималня за дете 1-ви клас, целодневна.

# 211
Благодаря за отговорите!  bouquet
Сега имам друго питане - похвалете ми лятна занималня за дете 1-ви клас, целодневна.

ДТЦ Слънчице  Peace
Моя приятелка води 7-годишната си дъщеря там на занималня и е доволна  Simple Smile. Имат сайт, можеш да погледнеш.

А на мен бихте ли ми препоръчали рехабилитатор/масажист, но да е в Тракия и да сте го "изпитали на гърба си", за където междувпрочем ми трябва? Wink

# 212
  • о`майна лунна нощ е
Таня, ще имаш обаждане  с телефони - поне 2 Hug

# 213
  • о`майна лунна нощ е
Моля да ме ориентирате за цените за смяна на цип, зашиване на скъсано на колената и подмяна на копчета. И да ми препоръчате шивач по центъра в района на Капана.

# 214
Някой знае ли обущар в района около Водната палата - Панаира - Новотела или пък в посока Адата? Изобщо остана ли тази услуга...  newsm78

# 215
Момичета най-накрая избрахме ресторант и торта за бебка .
Дано да не се разочароваме .
Синия хан и торта от червената шапчица .
Тортата ако успеят да ни я направят ще е супер !!!
Къде е този ресторант? И има ли нещо за децата?
Да не е Стария хан,срещу ХЕИ?! Thinking
Да там .Няма дет.кът ,но децата още не ходят и няма да е проблем предполагам. Rolling Eyes

Много вкусно готвят в този ресторант!

# 216
Някой знае ли обущар в района около Водната палата - Панаира - Новотела или пък в посока Адата? Изобщо остана ли тази услуга...  newsm78
Има читав обущар на Карловска /близо е до Новотела Wink /

# 217
  • Пловдив

В уличката след Уникредит (идвайки от Новотела) има обущар - младо момче, но мисля, че работи добре.

# 218

В уличката след Уникредит (идвайки от Новотела) има обущар - младо момче, но мисля, че работи добре.

Това уличката на Трето районно ли е?
Благодаря за отговорите  Hug  Ще потърся на място, че картите не ми помогнаха много.

# 219
Момичета, какви марки памперс бански ми препоръчвате и къде мога да намеря такива?

# 220
препоръчвам с две ръце ателието на спирката срещу Тримонциум, много качествено работи

# 221
препоръчвам с две ръце ателието на спирката срещу Тримонциум, много качествено работи

Hug Hug Hug Hug Hug Много благодаря!  Laughing

# 222
Много добър обущар има точно до заведението 'Лайф'. Пада се в безистена между "Лайф" и "Уникато". Възрастен, мисля че е от ромски произход, но перфектно си върши работата. Между другото съм ползвала и този на "Карловска", но от първия съм по-доволна.

# 223
  • Пловдив
Момичета най-накрая избрахме ресторант и торта за бебка .
Дано да не се разочароваме .
Синия хан и торта от червената шапчица .
Тортата ако успеят да ни я направят ще е супер !!!
Къде е този ресторант? И има ли нещо за децата?
Да не е Стария хан,срещу ХЕИ?! Thinking
Да там .Няма дет.кът ,но децата още не ходят и няма да е проблем предполагам. Rolling Eyes

Много вкусно готвят в този ресторант!
Изкарахме страхотно !!!Кухнята е уникална и персонала е вежлив !Нас ни посрещна управителката ,може би да се увери ,че всичко ще е на ред .

# 224
  • Пловдив
Моничета, дайте акъл за заведение около църквата "Св. Иван Рилски" в Кършияка. Да става за игра на деца около 2 г. и за хапване на възрастните.

Общи условия

Активация на акаунт