Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 648
  • 747
  •   1
Отговори
# 285

Някой знае ли какво е работното време на кабинета за изследване на СПИН, Васерман и Хепатит в ХЕИ?
Оттеглям си въпроса. Най-после направих връзка  Crazy

Би ли споделила актуално инфо. Аз съм питала миналата година и ми казаха, че изследват само СПИН безплатно, за Хепатит В се плаща, а Хепатит С не изследват. Чух, че доста бавят резултатите newsm78 не знам дали е вярно.

# 286
2.Колко е  горе-долу таксата за кръщене, или във всяка църква е различно - да речем в Св.Петка или в Св.Иван Рилски?

Във всяка църква е различно. В "Св.Възнесение" (бивша "Св.Спас") зад Военна болница е 60лв, както и в "Св.Климент Охридски" в кв.Смирненски. Няма такси за снимане с камера или фотоапарат. Присъствала съм и в двете на кръщенета и препоръчвам първата. Ритуалът беше страхотен! Свещеникът даде на кръстницата да чете думичките от евангелието и се получи много задушевно и истинско.

# 287
  • Пловдив

Някой знае ли какво е работното време на кабинета за изследване на СПИН, Васерман и Хепатит в ХЕИ?
Оттеглям си въпроса. Най-после направих връзка  Crazy

Би ли споделила актуално инфо. Аз съм питала миналата година и ми казаха, че изследват само СПИН безплатно, за Хепатит В се плаща, а Хепатит С не изследват. Чух, че доста бавят резултатите newsm78 не знам дали е вярно.

Изследват безплатно за СПИН, Васерман и Хепатит В. Не съм сигурна дали здравният статус няма значение за безплатното (при мен има такава особеност).
Плаща се такса от 3 лв.
Работно време от 9 до 16 ч (12-12-30 почивка).
Днес дадох кръв, резултати в сряда.
Телефон на кабинета 643-436.

# 288
Момичета,знае ли някой къде обличат копчета?Проверих вече в  магазинчето за копчета на Капитан Райчо -не правили такива работи там.Благодаря предварително!  bouquet

# 289
Благодаря за полезната тема на всички! Hug
Някой има ли представа м-н Лаура за обувки до Авенюто още ли съществува?

# 290
  • Пловдив
Благодаря за полезната тема на всички! Hug
Някой има ли представа м-н Лаура за обувки до Авенюто още ли съществува?

От няколко години този магазин не е там.

# 291
  • Бг
Изследват безплатно за СПИН, Васерман и Хепатит В. Не съм сигурна дали здравният статус няма значение за безплатното (при мен има такава особеност).
Плаща се такса от 3 лв.

miraluba, говориш за КАБКИС-а или за кабинета на втория етаж.
Че преди две години в КАБКИС-а бяха спряли изследването за Васерман , Хепатит "С" и Хепатит "Б". Взимаха кръв само за СПИН и резултатът излизаше след 10-тина минути.
Ще ти бъда благодарна за отговора, че трябва да пускам такива изследвания и да знам дали да ходя там, или направо на лаборатория.

# 292
  • Пловдив
Плаща се такса от 3 лв.

miraluba, говориш за КАБКИС-а или за кабинета на втория етаж.
Че преди две години в КАБКИС-а бяха спряли изследването за Васерман , Хепатит "С" и Хепатит "Б". Взимаха кръв само за СПИН и резултатът излизаше след 10-тина минути.
Ще ти бъда благодарна за отговора, че трябва да пускам такива изследвания и да знам дали да ходя там, или направо на лаборатория.

Говоря за кабинета на 2-рия етаж - номер 21.
На сайта на ХЕИ техния номер е точно КАБКИС.

Мед. Сестрата на моят лекар ми написа бележка за Спин, Васерман и Хепатит В, лично тя ми каза, че Хепатит С не правят (безплатно).
Жената която ми взе бележката и другата, която ми взе кръв не спомена, че няма да ми направят което и да е от трите. Платих само потребителска такса от 3 лв.

# 293
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Благодаря за отговорите, добих представа за цените за кръщенетата  Peace

Относно моряшкото костюмче, май няма да намеря в Пловдив, в Бургас в една кооперация шият много хубави, ще търся някой да ми прати от там.

# 294
  • Бг
Говоря за кабинета на 2-рия етаж - номер 21.
На сайта на ХЕИ техния номер е точно КАБКИС.

Мед. Сестрата на моят лекар ми написа бележка за Спин, Васерман и Хепатит В, лично тя ми каза, че Хепатит С не правят (безплатно).
Жената която ми взе бележката и другата, която ми взе кръв не спомена, че няма да ми направят което и да е от трите. Платих само потребителска такса от 3 лв.

miraluba, благодаря   bouquet. Ти си била така да се каже с направление и за това си платила само потребителска такса за трите изследвания, и са те изследвали на втория етаж. Иначе на първия етаж в КАБКИС-а изследват безплатно само за СПИН.
В такъв случай и аз ще тичам за направление от джипито.

# 295
  • о`майна лунна нощ е

Относно моряшкото костюмче, май няма да намеря в Пловдив, в Бургас в една кооперация шият много хубави, ще търся някой да ми прати от там.

Не знам дали търсиш ново или и втора употреба. На витрината на м-н "Фреа" /за дрехи втора ръка е/ тази седмица са изложили дрехи на морска тематика. Не знам обаче дали има детско такова.

# 296
  • Пловдив
Alexa_a, не бях с направление.
Знам как изглеждат те, друга бележка беше.

# 297
  • Бг
Благодаря ти   bouquet.

# 298
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!

Не знам дали търсиш ново или и втора употреба. На витрината на м-н "Фреа" /за дрехи втора ръка е/ тази седмица са изложили дрехи на морска тематика. Не знам обаче дали има детско такова.
Благодаря, за Фреята знам, само че не ме устройва секанд хенд, за кръщенето на сина ми е. 

# 299
  • о`майна лунна нощ е
Извинявай, малко късно навързах постовете и защо ти е необходим. Предложението, което дадох, за такъв повод е повече от нелепо.

Общи условия

Активация на акаунт