Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 642
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Извинявай, малко късно навързах постовете и защо ти е необходим. Предложението, което дадох, за такъв повод е повече от нелепо.
е моля ...  Hug, и все пак всяка идея е ценна, може пък за нещо друго да ми свърши работа  Peace

# 301
  • Пловдив
Alexa_a, не бях с направление.
Знам как изглеждат те, друга бележка беше.
Много полезна ми беше тази информация, благодаря ти   bouquet. Ще ходя и аз при джипито да видим какво може да се направи по въпроса.

Радвам се, искрено ако съм била полезна!

Защото днес отивам в 8.30 кабинета заключен, чакат 5 човека и когато попитах дали кабинетът работи, никой не знаеше, а един човек каза, че чакал от 7, и никой нито е влизал, нито излизал  Crazy На вратата ни работно време, ни нищо. Ако искаш чакай.

# 302
  • Пловдив
Добър ден, имам две запитвания:

1.От къде мога да купя моряшко костюмче за 8 месечно бебе (за сина ми), но хубаво - за официален повод- нещо колосано с баретка ако може, да не е обикновен трикотаж.

2.Колко е  горе-долу таксата за кръщене, или във всяка църква е различно - да речем в Св.Петка или в Св.Иван Рилски?
Моряшко костюмче съм виждала в форума в тракия .Има цял м-н само с мор.к-ми.
А тъй като скоро имахме празник кръщене таксата ни беше 50 лв.
Огделно на попа сапун кърпа и зехтин.
Една голяма свещ за кръстницата и още 4  Shocked ни казаха .
Питка за здраве с мед .
Ами май това е .
Ако нещо друго те интересува питай .

# 303
Добър ден, имам две запитвания:

1.От къде мога да купя моряшко костюмче за 8 месечно бебе (за сина ми), но хубаво - за официален повод- нещо колосано с баретка ако може, да не е обикновен трикотаж.

2.Колко е  горе-долу таксата за кръщене, или във всяка църква е различно - да речем в Св.Петка или в Св.Иван Рилски?
Моряшко костюмче съм виждала в форума в тракия .Има цял м-н само с мор.к-ми.
А тъй като скоро имахме празник кръщене таксата ни беше 50 лв.
Огделно на попа сапун кърпа и зехтин.
Една голяма свещ за кръстницата и още 4  Shocked ни казаха .
Питка за здраве с мед .
Ами май това е .
Ако нещо друго те интересува питай .
Благодаря, често ходя във Форума, но не ми е правило впечатление, ще го потърся магазина, дано да има хубави неща за бебо, а кръщенето в коя църква ви беше ?

# 304
  • Пловдив
Тази църква да ти кажа си нашата .
Там се венча дъщеря ми ,на 40 дена на бебка също бяхме там ,и кръщенката пак там .
Там си е и нашия поп .
Намира се в Смирненски до дет.градина с/у май е Триумфа или голям хранителен м-н.
Ако не ме лъжи паметта м-на за мор.се намира в Форума с/у ПИБ.

# 305
Тази църква да ти кажа си нашата .
Там се венча дъщеря ми ,на 40 дена на бебка също бяхме там ,и кръщенката пак там .
Там си е и нашия поп .
Намира се в Смирненски до дет.градина с/у май е Триумфа или голям хранителен м-н.
Ако не ме лъжи паметта м-на за мор.се намира в Форума с/у ПИБ.
мерси  Hug

# 306
Ако става въпрос за параклиса и за Отец Любчо,в Смирненски,то той на нас до сега такси за нищо не ни е взимал,от кога е това нововъведение?Стана ми любопитно,не за друго Simple Smile или може би за новата църква говорите!

# 307
  • Пловдив
pettesa няма моряшки, но мисля, че има хубави костюмчета, подходящи за повода. Просто споделям идея и вариант, но е он-лайн магазин и няма как да ги видиш на живо.
http://bebeshkidreshki.com/category/98/ofitsialni-kostyumcheta.h … ProductsPerPage=0

# 308
pettesa няма моряшки, но мисля, че има хубави костюмчета, подходящи за повода. Просто споделям идея и вариант, но е он-лайн магазин и няма как да ги видиш на живо.
http://bebeshkidreshki.com/category/98/ofitsialni-kostyumcheta.h … ProductsPerPage=0
Благодаря ти  Hug Много са хубави, в краен случай ще ползвам идеята, харесах си даже едно с котвички на копченцата  Mr. Green, а къде в Пловдив продават подобни костюмчета? Иска ми се да мерим, като купуваме, че е малко дебеличък в областа на коремчето  Simple Smile

# 309
  • Пловдив
В този сайт нещата са основно Турски. Сега си мисля, че може да има в Барбарони нещо такова. Това го пиша с уговорка, че не съм ходила и не съм виждала, но там има доста официални и хубави неща, внос от Турция. Много от нещата за момичета в този сайт съм ги виждала в Барбарони.  Peace

Дано се включи някой, защото моето е само предположения!

# 310
  • Майничка
Pettesa, погледни и в Галинел, в края на главната, преди подлеза, с/у дом Левски. Скоро ми направи впечатление на витрината, че имаше и костюмчета за малки деца с доста ефектни аксесоари и копчета, може нещо да ти свърши работа.

# 311
Сещате ли се за пункт за вторични суровини (за връщане на хартия) в широк район около Панаира - Кършака - Центъра - бул. Източен примерно...

# 312
Ако става въпрос за параклиса и за Отец Любчо,в Смирненски,то той на нас до сега такси за нищо не ни е взимал,от кога е това нововъведение?Стана ми любопитно,не за друго Simple Smile или може би за новата църква говорите!
Много обичам този параклис. Едно мило ми е там, духовно... Ако сега трябваше да избирам, бих кръстила детето си там.

# 313
Търся чантар или там както се казва ... за да ми мине два-три шева на чантата.
За предпочитане да е в Кичука.

# 314
Търся чантар или там както се казва ... за да ми мине два-три шева на чантата.
За предпочитане да е в Кичука.
В началото на ул Тодор Александров, ако вървиш от ул Скопие към Събота пазара се пада в ляво.

Общи условия

Активация на акаунт