Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 630
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Момичета,откъде да купим колело на детето?Да е със скорости...това е изискването Grinning
Драг са хубави /на Руски до Данаил Николаев или на бул. Македония/, но са по-скъпи от другите марки.
Ако бюджета ви е по-скромен, аз бих ти препоръчала Спринт на Макском - магазините им в града и този на завода на Големоконарско имат достатъчен избор и ако се наложи ремонт няма да се разправяш с посредници в/извън гаранционния срок, а и правят често промоции  Peace

Ами вчера мъжо ходи до тоя дето е в Тракия /под един нов блок е магазина/ и се изненадал от цените ... от 300-та нагоре Crossing Arms ooooh!
Бюджета е скромен май за колело...150лв. Rolling Eyes
Въх... да не е гледал другите им марки, щото те имат и Шокблейз по 700  Wink
Иначе за малко над 300 взехме нов Драг 26" с алуминиева рама и ...найсет скорости от магазина на Руски  Peace
Лидер според мен ще ти влязат в бюджета - те са на моста на Герджика - откъм ценъра

# 271
  • Пловдив
Момичета,откъде да купим колело на детето?Да е със скорости...това е изискването Grinning
Драг са хубави /на Руски до Данаил Николаев или на бул. Македония/, но са по-скъпи от другите марки.
Ако бюджета ви е по-скромен, аз бих ти препоръчала Спринт на Макском - магазините им в града и този на завода на Големоконарско имат достатъчен избор и ако се наложи ремонт няма да се разправяш с посредници в/извън гаранционния срок, а и правят често промоции  Peace

Ами вчера мъжо ходи до тоя дето е в Тракия /под един нов блок е магазина/ и се изненадал от цените ... от 300-та нагоре Crossing Arms ooooh!
Иначе за малко над 300 взехме нов Драг 26" с алуминиева рама и ...найсет скорости от магазина на Руски  Peace
Лидер според мен ще ти влязат в бюджета - те са на моста на Герджика - откъм ценъра

И там освен да видим... Иначе остава вариант Метро,кауфланд и т.н.

А тоя Лидер в Рогош ли е м-на им?

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 12:47 от mystic woman

# 272

Точно от там е купено колелото на сина ми и е вече на доста години, а е все още здраво. Но нещо бях чула или чела, че магазина се е преместил на Т-образното кръстовище до стоматологичния факултет на бул. Хр.Ботев. Там наистина видях колелета, но не съм проверявала дали са Лидер.

# 273
Здравейте!
Малко не е по темата, но не можах да намеря другаде информация.
Къде в Пловдив сте доволни от компютърен курс за начинаещи - word, excel, internet. И на какви цени е бил той?
Благодаря предварително!

в YMCA правеха,но отзиви не мога да дам.Цените на курсовете са ниски.

.
Здравейте, момичета. Имам малко странно питане, но пък знае ли човек може да има и решение  Simple Smile
Трябва да закараме една холова гарнитура до Смолян. Имате ли идея за някакви микробуси или малки камиончета, които ходят празни за там?

За градско и извънградско сме ползвали Атлант. Звънни да ги питаш ,любезни са  Peace

# 274
  • Пловдив

Точно от там е купено колелото на сина ми и е вече на доста години, а е все още здраво. Но нещо бях чула или чела, че магазина се е преместил на Т-образното кръстовище до стоматологичния факултет на бул. Хр.Ботев. Там наистина видях колелета, но не съм проверявала дали са Лидер.

Звънях по тел.а,още са на Герджика Peace

# 275
  • Пловдив
в YMCA правеха,но отзиви не мога да дам.Цените на курсовете са ниски.
Мерси, ще проверя!
Благодаря на всички, които дадоха мнения!

# 276
  • Пловдив
Детска хавлия тип пончо за плаж къде сте виждали?Имат ли размери?Нашата е от 2 г и ми се иска да купя по-голяма

# 277
Елфи,в Джъмбо има със сигурност,но не съм се заглеждала за размери  Peace

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 21:35 от Муки

# 278
Искам да благодаря на всички, които ми дадоха координати и идеи къде да проверя за реотан. Мисията е изпълнена и нагревателят вече е сменен.
Минах през магазина в кв. "Тракия" до бл.141. Много добре е заредено с всякакви джвъчки за домашни ремонти - като се почне от реотаните, та ръкохватки за кафемашини,  канички за шварц, ремонтни части за печки ..... перални ..... бойлери /тук малко звуча като квартален викач  Mr. Green /. Дори за мен като жена, беше забавно и интересно да се разгледам с възхита вътре Mr. Green Имаха даже чинии за микровълнови.

Имам нужда от чиния за микровълнова,къде по-точно е бл.141,нещо забележително покрай него?
Не съм от Тракия и района не ми е много познат.

# 279
  • Пловдив

Имам нужда от чиния за микровълнова,къде по-точно е бл.141,нещо забележително покрай него?
Не съм от Тракия и района не ми е много познат.
[/quote]
 Ако си с автобус слизаш на спирката на Хлебозавода  вТ ракия/сега е  пазар/ минаваш през него ,покрай ДСК и  след 50 метра е   склада.
Друг ориентир  ако знаеш  пицария Верди и Първа инвестициона банка  магазина се пада отзад.

# 280
  • Пловдив
Детска хавлия тип пончо за плаж къде сте виждали?Имат ли размери?Нашата е от 2 г и ми се иска да купя по-голяма

И в Лидл Тракия имаше днес Peace
ббб, най-лесен ориентир е ПИБ на бул. Освобождение, от там тръгваш към пазарчето и някъде по средата вляво е магазина и сервиза.
Скрит текст:
От street view-то

# 281
  • Пловдив
Някой знае ли какво е работното време на кабинета за изследване на СПИН, Васерман и Хепатит в ХЕИ?

На място - работно време няма, на телефона никой не отговаря. Можеш да ходиш и да се връщаш n-пъти, а на всичко отгоре няма къде да се спре защото в същата сграда е ТЕЛК и е направо митинг.

# 282
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Добър ден, имам две запитвания:

1.От къде мога да купя моряшко костюмче за 8 месечно бебе (за сина ми), но хубаво - за официален повод- нещо колосано с баретка ако може, да не е обикновен трикотаж.

2.Колко е  горе-долу таксата за кръщене, или във всяка църква е различно - да речем в Св.Петка или в Св.Иван Рилски?

# 283
  • Пловдив
2.Колко е  горе-долу таксата за кръщене, или във всяка църква е различно - да речем в Св.Петка или в Св.Иван Рилски?

Наистина във всяка църква е различно. Преди 2 години кръщавахме в Константин и Елена в старият град. Прекрасен избор - страхотен отец, църква, светлина (фотографката остана предоволна и без да ползва външна светкавица)! Цената беше най-ниска (бях питала в още две).

Някой знае ли какво е работното време на кабинета за изследване на СПИН, Васерман и Хепатит в ХЕИ?
Оттеглям си въпроса. Най-после направих връзка  Crazy

# 284
  • Пловдив
Кръщенето в Св. Иван Рилски е 86 лева, която включва украса и право да снимаме тържеството.

Общи условия

Активация на акаунт